Как да гледате крикет на живо онлайн

Актуализирано: 7 юли 2019 г.

И така, търсите ли решение на вашите нужди за поточно крикет на живо? Тогава сте попаднали на правилното място. В това ръководство ще ви покажем как да гледате мачовете на Крикет на живо онлайн без никакви проблеми.

IMG

Крикетът се превърна в един от най-популярните спортове за гледане и хората винаги са нащрек за текущ мач или лига, на които могат да се насладят. Въпреки че има много уебсайтове и канали, които позволяват стрийминг на крикет, препятствия като регионални ограничения, мрежови ограничения и езикови бариери пречат на потребителите да се наслаждават на любимите си мачове.

Светът на крикет е препълнен с много стрийминг платформи, до които можете да получите достъп, за да задоволите всичките си нужди за гледане на крикет. Въпреки това, тъй като повечето от тях са достъпни само в няколко държави или показват твърде много реклами, те съсипват играта за всички. Така че, за да помогнем на вас и вашия опит, ние съставихме за вас списък на най-добрите канали за крикет онлайн.

 1. Австралия – Фокс Спорт, Канал 9
 2. Хонг Конг – Звездният крикет
 3. Близкия Изток -OSN
 4. Нова Зеландия -SKY Sport
 5. Сингапур -Star Cricket, Star Hub
 6. Индия – Star Sports, SonyLIV
 7. Англия -Ски спорт
 8. Съединени щати -Вила телевизор, Hotstar

Най-добрите сайтове за стрийминг на крикет

По същия начин, няколко уебсайта за стрийминг също ви позволяват да гледате крикет онлайн. Някои от тях са безплатни, докато други може да изискват да платите абонаментна такса. Ограничаването на парите обаче обикновено означава първокласно съдържание с нулева реклама и HD услуга. Вижте списъка по-долу на най-добрите уебсайтове, достъпни за стрийминг на крикет онлайн.

SonyLiv:
SonyLiv е първокласна услуга Video on Demand (VOD), която предоставя мулти-екран, стрийминг на крикет към потребителите на всички устройства. За SonyLiv обаче има повече от крикет, тъй като предлага огромно разнообразие от филми, телевизионни предавания и отразяване на други спортове. Така че, за тези, които търсят едно място, за да се погрижат за всичките си нужди за забавление, посрещнете SonyLiv.

Hotstar
Hotstar е онлайн платформа за стрийминг на видео, която покрива и предава крикет на живо. Това обаче не са всички оферти на Hotstar. Наред със спортното покритие, той предлага с над 50 000 часа телевизионно съдържание и филми на осем езика.

Уилоу телевизор
Willow TV е онлайн услуга за стрийминг, излъчваща мачове по крикет на живо в Съединените щати и Канада. Той предлага 24 × 7 телевизия с висока разделителна способност и цифрови видео канали, които са посветени на крикет. Така че, ако търсите един-единствен уебсайт, който се грижи за всичките ви нужди за поточно крикет, тогава Willow TV е услугата за вас.

WatchESPN
WatchESPN е официалният уебсайт на ESPN и подобно на канала ви позволява да гледате и стриймвате всички и всички мачове по крикет, които се играят. Освен това, с невероятно бързата функция на ESPN в реално време в игра, можете да получавате постоянни актуализации на съвпаденията, където и да сте.

CricBuzz
CricBuzz е уебсайт, който е посветен на всичко Крикет. Независимо дали искате да гледате конкретен мач или търсите новини относно всичко, което се случва в света на крикет, CricBuzz е мястото за него.

 1. Абонирайте се за PureVPN
 2. Изтеглете и инсталирайте приложението PureVPN
 3. Влезте и се свържете с предпочитаната от вас държава
 4. Изберете канала / уебсайта си на живо и започнете да гледате!

Как да гледате крикет на Hotstar

Следвайте тези стъпки по-долу, ако искате да превърнете Hotstar в своя основен вариант за поточно крикет. Тъй като Hotstar се предлага само в няколко държави, може да ви е необходим PureVPN, за да ви предостави достъп.

 1. Абонирайте се за PureVPN
 2. Изтеглете и инсталирайте приложението PureVPN
 3. Влезте и изберете Индия като предпочитана държава
 4. Влезте в Hotstar и предавайте потока на сърцето си!

Как да гледате крикет на SonyLiv

Ако имате проблеми с гледането на крикет на живо, бихме ви посъветвали да опитате SonyLiv. Със своята активна VOD услуга и живо HD покритие, това е една от най-добрите опции, достъпни онлайн. Но поради регионални ограничения има вероятност той да не ви е достъпен. Но не губете сърце, тъй като има решение и за това. Просто вземете ръцете си върху PureVPN.

 1. Абонирайте се за PureVPN
 2. Изтеглете и инсталирайте приложението PureVPN
 3. Влезте и се свържете с Индия
 4. Отидете в SonyLiv и се насладете на стрийминг на живо на крикет!

Гледайте мачове по крикет в Sky Sports

Sky Sports е друго място, където лесно предавате и гледате мачове по крикет на живо. Тъй като услугата е достъпна в ограничени страни, може да се наложи да маскирате виртуалното си местоположение с помощта на PureVPN.

 1. Абонирайте се за PureVPN
 2. Изтеглете и инсталирайте приложението PureVPN
 3. Влезте и изберете желаната държава
 4. Отидете на Sky Sports и гледайте любимите си мачове по крикет!

Заключителни думи
Така че, ако търсите начин, чрез който можете да гледате Крикет на живо, да се надяваме, това гореспоменатото ръководство ще ви помогне. Ако обаче все още се сблъсквате с някои проблеми в поточните мачове за крикет на живо, уведомете ни и ние ще се свържем с вас.

Ръководства за спортни потоци

Може да харесате и други спортни събития по-долу

 • Мото GP
 • Висша лига
 • LA LIGA
 • Формула 1
 • NFL
 • Серия А
 • WRC
 • MLB
 • Шампионска Лига на УЕФА
 • Бундеслигата
 • ЛИГА 1
 • UFC
 • Тенис
 • НБА
 • IPL
 • NHL
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me