Как да гледате Кентъки дерби на живо онлайн?

Публикувано: 16 април 2019 г.

За да гледате Кентъки Дерби онлайн отвсякъде, просто следвайте стъпките, дадени по-долу:

1. Вземете PureVPN.
2. Свържете се със сървъра в САЩ.
3. Достъп до NBC и гледайте Kentucky Derby на живо онлайн!

гледате-Кентъки-онлайн

Как да гледате дербито в Кентъки отвсякъде?

Кентъки не е известен само с пърженото си пиле. Има и други неща, които правят региона популярен и. Една от причините, поради които Кентъки е известен, е заради популярния турнир по конни състезания, който се провежда всяка година в щата.

Точно така, дербито в Кентъки се завръща за поредна година! Наречен като „Най-вълнуващите две минути в спорта“, дербито ще започне на 3 май и ще приключи на 4 май. Можете да проверите пълния график на Дерби ден от тук.

Ако обичате спорта, тогава определено бихте искали да го предавате онлайн. Услугите на кабелната телевизия са ужасно остарели и едва ли ще видите любимите си мачове да се играят поради определени ограничения при излъчване. Дори мачовете, които се показват, са изпълнени с реклами, превръщайки цялото преживяване в ужасно.

За да се насладите на любимото си спортно съдържание, по-добре е да се откажете от кабелна телевизия и да преминете към поточно онлайн. По този начин ще видите желаните от вас мачове, без да се налага да търпите тези ужасни реклами. Освен това, цената на канала също е много по-евтина в сравнение с това, което обикновено плащате за вашата цифрова кабелна услуга.

Когато става въпрос за наличието на каналите, можете да се сблъскате с някои проблеми. Най-лошата част от поточното онлайн е, че някои канали не са достъпни в различни региони по света. Вземете например, NBC е достъпен само от САЩ и не може да бъде достъпен от никъде другаде.

При такъв сценарий можете да се сблъскате с проблеми, ако искате да предавате любимите си спортни събития, като Кентъки Дерби на живо онлайн. За щастие има начини да избегнете тези ограничения и да получите достъп до любимите си онлайн канали с лекота. Дадено по-долу е пълно ръководство за това как можете да гледате Кентъки Дерби на живо онлайн с VPN.

Гледайте Кентъки Дерби на живо онлайн с VPN

За да гледате Кентъки Дерби онлайн отвсякъде, просто следвайте стъпките, дадени по-долу:

 1. Вземете PureVPN.
 2. Свържете се със сървъра в САЩ.
 3. Достъп до NBC и гледайте Кентъки Дерби на живо онлайн!

Въпреки всички въведени ограничения, все още можете да гледате Кентъки Дерби, използвайки VPN като PureVPN. Тя ви позволява да променяте своя IP адрес на този на всяка друга държава с едно натискане на бутон. Тъй като повечето канали за стрийминг разглеждат вашия IP адрес, за да определят откъде сте, можете да използвате този хак за достъп до любимите си канали онлайн отвсякъде.

Например, ако живеете в Австралия и искате да предавате Кентъки Дерби на NBC, няма да можете, тъй като вашият IP адрес е австралийски. Но ако се свържете с PureVPN и се свържете с VPN сървър в САЩ, ще можете да получите достъп до всеки американски канал по ваш избор с лекота.

PureVPN ви дава достъп до над 2000 сървъра и 300 000 анонимни IP адреси в 140 страни, което означава, че можете да получите достъп до всичко, което искате в мрежата. Тези сървъри са силно оптимизирани и са създадени да ви осигурят максимална скорост, така че да можете да се наслаждавате на поточно съдържание на живо без никакви прекъсвания.

PureVPN е идеален за тези, които страдат от проблеми с дроселирането на скоростта на ISP. Известно е, че интернет доставчиците забавят скоростта на интернет, когато смятат, че консумирате големи количества данни. Но с PureVPN можете да използвате мрежата анонимно, така че вашият интернет доставчик да не може да открие какво правите онлайн и да ограничи честотната си честота..

Къде да гледате Кентъки Дерби на живо онлайн?

NBC и NBC Sports имат правата да предават състезания в Кентъки Дерби по съответните им канали. Ако търсите други стрийминг услуги, които ще излъчват състезанията на живо онлайн, трябва да преминете през списъка по-долу:

 1. fuboTV
 2. fuboTV е популярна интернет телевизионна услуга, от която можете да предавате Kentucky Derby на живо онлайн. Има множество пакети и промо пакети, за които можете да се абонирате, за да предавате любимите си канали на живо на fuboTV.

  NBC Sports също е част от един от пакетите, налични на fuboTV. Плащайки $ 44,99 на месец, ще получите достъп до множество поточни канали.

 3. Sling TV
 4. Sling TV е друга алтернатива, която можете да използвате, за да гледате Kentucky Derby на живо онлайн. Ще намерите NBC и NBC Sports и в двата пакета, налични на Sling TV. Каналът струва около $ 25 на месец..

 5. Hulu
 6. Hulu е една от най-популярните поточни услуги там. За 39,99 долара на месец можете да видите десетки телевизионни канали на живо, както и няколко премиум мрежи. На NBU и NBC Sports са налични в Hulu и можете да предавате състезанията онлайн от там с лекота!

Заключителни мисли

За кого се вкоренявате в предстоящото дерби в Кентъки? Надяваме се лесно да видите любимите си състезания, като следвате указанието, споменато по-горе.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me