Как да гледате кайо спортове в Нова Зеландия

Публикувано: 2 февруари 2020 г.

Не можете да получите достъп до Kayo Sports в Нова Зеландия дори с абонамент. За да поправите това, можете да използвате VPN, за да гледате Kayo Sports от всяка точка на Нова Зеландия. Използвайте PureVPN само за $ 0,99 на своите поточни устройства и гледайте Kayo Sports по време на блокирането.

Kayo Sports е пълен с фантастично съдържание, което включва някои от най-популярните футболни лиги в света! В Kayo Sports можете да живеете в Ла Лига, Бундеслига, Серия A, Лига 1, както и в A-League. Всичко това са невероятни футболни лиги, които опаковат едни от най-добрите футболни отбори и невероятни футболисти.

Kayo Sports е фантастичен канал за спортни потоци. Каналът обаче е достъпен само в Австралия. Това означава, че ако живеете в Нова Зеландия, няма да имате достъп до канала, ако нямате PureVPN. С PureVPN просто трябва да се свържете с австралийски сървър и веднага ще получите достъп до Kayo Sports.

Можете да се насладите на всичко това и повече само за $ 25 на месец. След това можете да използвате Kayo Sports на три различни устройства.

Можете да играете на Kayo Sports на много различни устройства, включително вашия браузър, Apple TV, App Store, Google Play и Chromecast. Добавена е и поддръжка за PlayStation 4, Xbox One, Telstra TV и много други платформи за Smart TV.

Стъпка по стъпка Ръководство за достъп до Kayo Sports в Нова Зеландия

Получете достъп до Kayo Sports в три стъпки и се насладете на най-добрия спортен стрийминг в Нова Зеландия.

  1. Посетете уебсайта на PureVPN и вземете абонамент за PureVPN, който отговаря на вашите нужди.
  2. Изтеглете и инсталирайте приложението PpleVPN, аплет или разширение на браузъра, в зависимост от вашата настройка за стрийминг.
  3. Стартирайте приложението и влезте с вашето потребителско име и парола, изпратени ви по имейл.
  4. След като влезете, щракнете върху Държава и изберете Австралия за ваш регион.
  5. Веднъж свързан, вашият истински IP адрес ще бъде маскиран от австралийски IP адрес.
  6. Настройте Kayo Sports на вашето устройство!
  7. Насладете се на стрийминг!

Как да получите австралийски номер?

Има 3 опции, които можете да използвате в този случай. Kayo Sports очевидно изискват действителен австралийски номер, за да се регистрират за услугата. Всяка една от посочените по-долу стъпки ще реши проблема за вас.

Най-добрият вариант е да попитате вашия австралийски приятел, който не възнамерява да използва Kayo Sports, за да ви даде номера им. Нуждаете се само от еднократния парол, който се изпраща чрез SMS. След въвеждането на кода ще можете да завършите регистрацията си.

Вторият вариант е да закупите австралийска SIM. Това лесно може да се уреди, ако имате пари за харчене. За $ 60 ($ 30 + $ 30 кредит) можете да получите австралийския си номер. Доставката до Нова Зеландия може лесно да бъде организирана от онлайн услуги и дори би била активирана, без да посещавате Австралия.

Третият вариант е да наемете виртуален австралийски номер. Можете да го използвате, за да получите SMS от Kayo Sports и след това можете да спрете да го използвате.

Как да гледате Kayo Sports по телевизията?

Някои опции ви позволяват да предавате Kayo Sports по телевизията. Можете да хвърлите екрана от вашето Android или iOS устройство на вашия телевизионен екран. Или можете да използвате Google Chromecast, за да предавате Kayo Sports на вашия телевизор.

Има и неофициален Kayo Sports Kodi Plugin, наличен в кутиите с Android. Можете също да изтеглите същия плъгин, ако имате Kodi .

Ако имате инсталирано PureVPN на някое от тези устройства, тогава можете лесно да получите достъп и да предавате Kayo Sports в Нова Зеландия.

често задавани въпроси

Ето някои от най-често задаваните въпроси за Kayo Sports.

Предлагат ли се спортове Kayo в NZ??

Kayo sports е страхотна услуга за стрийминг, но е ограничена за достъп само в Австралия. Ако сте в Нова Зеландия, няма да имате достъп до kayo Sports, освен ако не смените местоположението си с премиум поточно VPN, като PureVPN.

Когато се свържете с PureVPN, можете да изберете да промените местоположението си в Австралия или всеки друг регион по ваше желание. Когато успешно се свържете с австралийски сървър, всички услуги като Kayo Sports, които са достъпни само в рамките на Австралия, ще станат достъпни.

Какви канали има по спортните кайо?

Каналите, налични в Kayo Sports, включват Fox Sports News, Fox Sports канали 501 до 507, ESPN 1/2 и BeIN Sports 1/2/3.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me