Как да гледате Hotstar извън Индия


Как да гледате Hotstar извън Индия

Публикувано: 2 април 2020 г.


Опитайте PureVPN само за $ 0,99 и гледайте любимите си спортни и телевизионни предавания в съдържание на Hotstar извън Индия. Просто вземете нашето приложение, свържете се с индийски сървър за Hotstar India или американски сървър за Hotstar US и получите достъп до него.

Hotstar промени стратегията си след няколко години отпускане. Стрийминг услугата, собственост на Star India, наскоро разшири абонаментната си услуга до САЩ и Canada.On Hotstar App можете да гледате спортове като IPL, Формула 1, Мотоспорт, Кабади, Крикет, Тенис и т.н..

Въпреки това, услугата е потъмняла в останалата част от земното кълбо.

Преди това можете да получите достъп до Hotstar отвсякъде, въпреки че официално е наличен само в Индия. Компанията обаче стана строга и услугата вече не се предлага извън Индия, Канада и САЩ.

Това означава, че ако се опитате да получите достъп до Hotstar от всяка точка извън Индия, Канада или САЩ, има вероятност да не можете да получите достъп до него и на екрана ви ще се появи следната грешка, „Това съдържание не е достъпно в вашия регион. ”

Acces Hotstar Извън Индия

Достъпът до Hotstar е доста лесен, ако имате правилния инструмент за преодоляване на ограниченията. За разлика от Netflix, Hotstar не спазва стриктно наблюдение, ако използвате индийска VPN услуга за промяна на вашия IP адрес.

Процесът за достъп до Hotstar извън Индия е доста. Просто ще трябва да промените вашия IP адрес с помощта на Hotstar VPN услугата. VPN мрежата ви позволяват да променяте вашия IP адрес на всяко място с лекота. Тъй като уебсайтовете зависят от вашия IP адрес, за да разберат геолокацията ви, промяната на вашия IP адрес заблуждава уебсайта да мисли, че живеете в друга държава.

С VPN можете да промените вашия IP адрес на всяко място, което искате. Ето защо VPN мрежите са невероятно популярни, когато става дума за получаване на пълна свобода в интернет.

Връщайки се към темата, ако искате да гледате Hotstar извън Индия, можете да го направите, като следвате простите стъпки, споменати по-долу:

 • Изтеглете и инсталирайте PureVPN
 • Свържете се с всеки индийски сървър
 • Достъп до Hotstar India от официалния му уебсайт или приложение

Защо Hotstar не се предлага извън Индия?

Дори ако живеете в САЩ или Канада, това, което можете да получите, е тонизирана версия на Hotstar. Повечето потоци, филми и телевизионни предавания, които са достъпни за индийската публика, няма да бъдат достъпни от САЩ или Канада.

Това е просто като да гледате Netflix извън САЩ. Получавате много по-малко съдържание, отколкото можете да получите от САЩ. Това се дължи на географските лицензи, които стрийминг компаниите често получават поради конкуренция или за да спестят разходи.

Например, определено телевизионно предаване може би вече е продало американския си лиценз на HBO Now, Amazon Prime или друга мрежа. При такъв сценарий Hotstar няма да може да предава това телевизионно предаване в САЩ.

Или Hotstar просто ще закупи индийски лиценз за определено телевизионно предаване и няма да купи лиценза за други страни, само за да го запази евтино и да спести разходи. Още веднъж това телевизионно шоу няма да бъде достъпно за потребители на Hotstar извън Индия.

В този сценарий ще се чудите как можете да получите достъп до Hotstar извън Индия или друг регион, където той вече е достъпен. Е, не трябва да се притеснявате, защото имаме решение, което може да ви помогне да научите как да гледате Hotstar извън Индия.

Hotstar не е наличен в повечето страни

Налични държави с Hotstar

Стартирана през 2015 г., услугата е сравнително нова. Постепенно изгражда своята инфраструктура. Засега е достъпен само в Индия, САЩ, Канада и Великобритания.

Hotstar – най-добрият избор на Индия

Налични държави с Hotstar

Слагайки цялото локално съдържание на едно място, Hotstar успя да види експоненциален растеж в своята потребителска база, което загатва за обещаващо бъдеще.

често задавани въпроси

По-долу са някои често задавани въпроси, свързани с достъпа до Hotstar.

Как да изтеглите приложение Hotstar на Android извън Индия?

За да изтеглите приложението Hotstar на устройството си с Android извън Индия, просто следвайте стъпките. Вземете PureVPN, изтеглете приложението на устройството си, променете местоположението си на Индия, отворете Play Store и изтеглете приложението Hotstar на Android.

Как да гледате Hotstar във Великобритания?

За да гледате Hotstar във Великобритания, просто трябва да следвате стъпките:
1. Вземете PureVPN
2. Изтеглете приложението на всяко устройство
3. Свържете се с всеки индийски сървър
4.Access Hotstar или изтеглете приложението му
5. Насладете се да гледате Hotstar във Великобритания

Работи ли Hotstar в САЩ?

Да, Hotstar наскоро пусна услугата си за американската аудитория. Освен Индия, потребителите както в САЩ, така и в Канада могат да гледат Hotstar на живо в съответните страни.

Това, което ще видите обаче, е тонизирана версия на поточната услуга Hotstar, както бе отбелязано по-горе. При такъв сценарий ви предлагаме първо да свържете PureVPN за достъп до индийската версия на Hotstar във вашата страна.

Кои страни са Hotstar налични в?

Засега Hotstar се предлага само в три страни. Те включват Индия, Канада и САЩ.

Въпреки че можете да получите достъп до Hotstar в САЩ и Канада, това, което ще видите, е тонизирана версия на услугата с много по-малко съдържание в сравнение с нейната индийска версия. При такъв сценарий ви предлагаме да следвате ръководството по-горе, за да гледате най-добрата версия на Hotstar отвсякъде.

Кои стрийминг устройства са съвместими с Hotstar?

Следните устройства са съвместими с Hotstar. Можете лесно да предавате Hotstar на всяко от тези устройства: Windows PC
OSX Mac
iPhone
Ай Пад
андроид
Apple TV
Chromecast

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map