Как да гледате филми без Wi-Fi безплатно

Стрийминг услуги като Netflix и Amazon prime video ни позволиха да настигнем нашите любими и най-горещи телевизионни предавания. Въпреки това, стриймингът все още има един основен недостатък, който е, че те трябва да имат достъп до интернет по всяко време.

Това означава, че изобщо не са изгодни при пътуване в чужбина. Но не се притеснявайте, най-добрите услуги за стрийминг сега позволяват на хората да гледат филми офлайн. Освен това всичко е безплатно като част от стандартния акаунт. Освен това в това ръководство ще дадем пълно описание как да гледате филми без Wi-Fi безплатно. Най-добрата част е безплатна и напълно легална.

Нетфликс

Можете да изтеглите безплатни филми, за да гледате офлайн на андроид и други платформи, които са интегрирани в редовния ви абонамент. Изтеглянето на съдържание не отчита броя на екраните, на които можете да ги гледате.

Въпреки това, не цялото съдържание е за изтегляне, но потърсете стрелка надолу в съвместимите си устройства, която гарантира съдържанието, като например можете да гледате филм без Wi-Fi. Netflix се доказа в световен мащаб като един от най-добрите начини за изтегляне на филми или всяко друго съдържание.

Ако искате да знаете как да гледате филми без Wi-Fi безплатно чрез Netflix, това е много основно: трябва да изтеглите приложението Netflix директно на вашия компютър, вместо да използвате браузъра си.

В магазина за игра на Google и магазина на Microsoft има приложение Netflix, което можете да изтеглите, за да получите достъп до тези стрийминг услуги. За съжаление, Linux или mac не разполагат с приложението Netflix, така че няма възможност да гледате филми офлайн.

Netflix прави доста лесно да търсите филми за изтегляне, като въведете име на жанр или някакви конкретни ключови думи, свързани с вашия избор. Освен това, тя също е придобила репутацията си поради високите си скорости на прехвърляне, но това ще варира в зависимост от вида и скоростта на връзката ви. Въпреки това, повечето хора могат да гледат безплатни филми и без изтегляне или офлайн.

Amazon prime video

Право е да изтегляте филми, които да гледате офлайн от основния видеоклип на Amazon. Когато разглеждате всички опции, изберете опцията „Безплатно за мен“ в горната част на екрана в приложението. Всичко на Amazon Prime е за изтегляне и се гледа офлайн без Wi-Fi.

Как да изтеглите филми на лаптоп е много просто. Просто изберете бутона за изтегляне под описанието на избрания филм, след което направете директно към моите неща за достъп до всички ваши офлайн филми.

Едно от конкретните предимства на Amazon Prime’s е богатата колекция от изтегляния на филми, които той предлага, като има асортименти във всички видове жанрове, включително удобен за деца избор.

Нещо повече, Amazon Prime предлага много повече в своя пакет с достъп до звукови сериали, музикални песни, електронни книги и много други обещаващи перфекти за членство. Amazon prime video е наличен в множество платформи като Android или IOS, като е един от най-добрите начини за изтегляне на филми или поток онлайн.

STREMIO

Очаквате ли с нетърпение да събера някаква представа и мотивация по време на пътуването си? STREMIO гарантира, че празнината е запълнена. Можете лесно да изтеглите съдържание, за да го гледате по-късно офлайн на вашия лаптоп и не забравяйте да го използвате през цялото си пътуване.

STREMIO може да се окаже надежден спътник на пътуване през цялото пътуване, така че не забравяйте да го инсталирате на устройството си преди заминаване. STREMIO предлага повече от 2000 съдържание за изтегляне и включва субтитри за няколко езика.

След като прегледате STREMIO разговори, които изглеждат полезни, докоснете стрелката, за да изтеглите филми, които да гледате офлайн. STREMIO предлага също така креативна функция за създаване на персонализирани плейлисти, за да определите избора си на теми, които харесвате, така че да можете да ги гледате през свободното си време, без да изразходвате вашето ценно браузване.

За разлика от много други приложения, споменати по-горе, това приложение предоставя безплатно съдържание, което го прави отличен избор да бъде по-лек на джобовете ви.

Google играе филми и телевизия

Можете да изтегляте филми за Google Play офлайн, което ви позволява да изтегляте филми и телевизионни предавания на пет устройства. Ако притежавате IOS устройство, не можете да правите покупки в приложението. Това обаче не се отнася за потребителите на Android.

Намирането на съдържание в Google Play е лесно благодарение на опростеното му оформление. Той е доста подобен на Amazon prime, така че можете бързо да намерите какви филми трябва да гледате по всяко време и място. Възможността за изтегляне на вашите филми и телевизионни предавания на вашите преносими устройства, особено когато пътувате с деца, дава спокойствие и пътуване без хленчене през свободното ви пътуване.

Премия в YouTube

Можете да изтеглите филми, за да гледате офлайн на лаптоп с помощта на YouTube, ако можете да го намерите. Има бутон за изтегляне, свързан с всяко видео описание, но изисква услуга за първоначален абонамент, за да работи. Премиум услугата YouTube има своите предимства, като предоставя достъп до милиони видеоклипове без реклами и включва YouTube музика също. Освен това позволява родителски контрол за контролиране на зрителната активност за деца.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me