Как да гледате ESPN на Kodi

Публикувано: 02 юли 2019 г.

Трябва да гледате ESPN на Kodi? След това използвайте това ръководство. Но предаването на ESPN или други добавки на Kodi може да бъде рисковано. Използвайте PureVPN на вашето устройство, за да предотвратите пускането и потока на ISP безопасно. PureVPN предлага 7-дневна пробна версия само за $ 0,99 за първи път, за да помогне на абонатите на Kodi да преминат през това стресирано блокиране и да се насладят на ESPN у дома.

Ако търсите услуга за стрийминг, която е абсолютно безплатна, тогава Kodi е най-добрият възможен вариант. Дава ви безкрайни възможности за достъп до съдържанието, което обичате. Точно както има приложения за смартфони, има и добавки за Kodi.

Има хиляди добавки за избор, повечето от които са безплатни. Някои добавки са официални, така че могат да бъдат изтеглени от официалното хранилище Kodi. Въпреки това повечето добавки ще трябва да бъдат изтеглени от съответното (неофициално хранилище).

ESPN Kodi добавка?

ESPN е спортна мрежа, която има много различни канали. Има десетки различни спортове, които можете да гледате на ESPN. Някои от популярните спортове, които се излъчват в мрежата на ESPN, включват футбол, футбол, бейзбол, баскетбол, крикет, хокей на лед и тенис.

За да гледате ESPN съдържание, имате нужда от правилната добавка. Има много добавки, които предлагат ESPN спортно съдържание, но това, което се откроява, е ESPN 3 Player добавка. Интересното е, че тази добавка е официална добавка Kodi и следователно може да бъде инсталирана директно от официалното хранилище, намиращо се в Видео добавки опция на Началния екран.

Как да гледате ESPN на Kodi v.18 или по-висока

Ако имате v.18 или по-висока версия, ето как можете гледайте ESPN на вашия Kodi като инсталирате правилната добавка.

 1. Стартирайте приложението Kodi, отидете на Добавки и щракнете върху инсталатора на пакета в горния ляв ъгъл
 2. Изберете Инсталиране от хранилище > Хранилище за добавки Kodi > Видео добавки > ESPN 3 > ESPN 3 > Инсталирай
 3. Изчакайте, докато видите известието с активирана добавка ESPN 3
 4. От началния екран изберете Добавки
 5. Кликнете върху ESPN 3

Удостоверяване / Инсталиране на ESPN на Kodi

След като инсталирате добавката, ще трябва да я удостоверите. Удостоверяването на тази добавка е необходимо, за да работи. За да удостоверите добавката си Kodi и да гледате ESPN, просто следвайте стъпките, дадени по-долу.

 1. Отидете на Добавки и стартирайте ESPN 3
 2. Изберете Удостоверете се с доставчик
 3. Запишете предоставения код за активиране и продължете да влизате с вашия ESPN акаунт
 4. Изберете Apple TV връзка (дори ако имате друго устройство за стрийминг)
 5. Изберете вашия доставчик и въведете кода за активиране
 6. Изберете Харта Спектър като доставчик по подразбиране и натиснете Добре
 7. Рестартирайте Kodi

С това вашата ESPN добавка за Kodi е готова за използване!

ESPN Live Stream на Kodi

След като инсталирате правилната добавка, можете да получите достъп до съдържание от ESPN веднага. ESPN е домакин на много различни спортни програми, повечето от които са на живо. Просто отворете добавката за видео на ESPN от началния екран на Kodi и незабавно достъпете ESPN Kodi потоци на живо.

Важно е да разберете, че някои добавки може да не ви осигурят добро преживяване на потока. Може да се сблъскате с проблеми със потока и наличието на потоци на живо във вашия регион. За да разрешите всички проблеми, свързани с потока, които могат да разрушат вашия опит на Kodi, трябва да получите добра VPN за стрийминг, като PureVPN.

PureVPN ви прави напълно анонимни онлайн, което ви позволява да избягвате всички ограничения и ограничения, които могат да ви попречат да имате перфектното изживяване, което наистина заслужавате. Не е тайна, че свободата на достъп до информация е добре признато човешко право от почти десетилетие насам, но рядко се прилага по него.

Защо да получите VPN за Kodi

Kodi е медиен плейър с отворен код, което означава, че всеки може да създаде добавка за него и да го направи публично достъпен. Това прави Kodi изключително рискова платформа и прави потребителите на Kodi уязвими пред рисковете и заплахите, създадени от субекти като киберпрестъпници, интернет доставчици и държавни органи за надзор.

Освен това, не всичко на Kodi е достъпно навсякъде. В Kodi има стотици добавки, които са гео ограничени. Това означава, че някои добавки може да не са налични във вашия регион, без значение колко зле ги искате.

Kodi VPN е VPN за стрийминг, който ви позволява да увеличите опита си за стрийминг, без значение какъв инструмент или услуга използвате. Добрият VPN за стрийминг е този, който ви позволява да станете напълно анонимни онлайн, да имате достъп до ограничено съдържание и да сте в безопасност от цялата злоба в интернет..

PureVPN е най-добрият VPN за стрийминг, който можете да получите на ръце. Той е бърз, сигурен и мигновено ви позволява да получите достъп до всяко съдържание, което е ограничено във вашия регион. PureVPN има повече от 2000 сървъра, разположени на 180 различни места в световен мащаб.

Ето как можете да получите PureVPN за Kodi:

 1. Отидете на страницата на Kodi в хранилището на PureVPN и изтеглете zip файла.
 2. Стартирайте Kodi и отидете на Добавки.
 3. Щракнете върху иконата на отвореното поле отгоре.
 4. Инсталиране от zip файл.
 5. Инсталирайте хранилището
 6. Стартирайте PureVPN от Добавки > Програмни добавки
 7. Отидете на настройки и въведете вашето потребителско име и парола.
 8. Задайте VPN автоматично да се свързва при всяко стартиране.
 9. Кликнете Добре.
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me