Как да гледате Disney Plus в Южна Африка


Как да гледате Disney Plus в Южна Африка

Публикувано: 10 януари 2020 г.


Притеснявате се как да получите достъп до Disney Plus в Южна Африка? За да направите това, трябва да използвате PureVPN, за да отключите географски ограничения на Disney Plus. PureVPN предлага 7-дневен пробен период само за $ 0,99 за първи път, за да помогне на южноафриканците да гледат Disney Plus и да избегнат скуката у дома.

Гледайте Disney + в Южна Африка

Disney спечели сърцето на здрави стриймъри, когато въведе най-обещаващата стрийминг услуга някога, т.е. Disney Plus. Въпреки че услугата претърпя ужасен срив през първата си седмица на стартиране, това не възпи много потребители да се абонират за услугата и по-късно да я ползват от съдържанието на сърцето си. Независимо от това, повечето сървъри все още не са доволни, тъй като услугата няма глобално покритие.

Предлага ли се Disney Plus в Южна Африка?

Disney Plus стартира услугата си от Холандия и след това се премести в САЩ, а след това в Канада. По-късно последната услуга за стрийминг добави още няколко държави към списъка си. Всъщност услугата също пусна своята глобална пътна карта, като показва на потребителите плановете си за покритие за следващите няколко години. За съжаление няма знак за Африка или Южна Африка в предоставената пътна карта. Това означава, че скорошните вентилатори на SA няма да получават услугата в своята страна скоро. Но не се безпокойте, защото има начин да преодолеете това препятствие с лекота.

Как да гледате Disney Plus в Южна Африка?

Регионалното ограничение на съдържанието не е нищо ново. Всъщност тя се практикува от много поточни услуги през интернет. Услугата използва вашия IP адрес като проследяващ местоположението, за да определи вашия регион и по този начин ви блокира да получите достъп до съдържанието или услугата изцяло. Но един VPN може да ви помогне да заобиколите това препятствие, като подправите оригиналния си IP адрес с анонимен IP. В резултат на това можете да използвате IP адреса на VPN на САЩ и да гледате Disney + в Южна Африка с няколко кликвания.

 • Абонирайте се за вашето желание PureVPN план
 • Вземете VPN клиента за избраното от вас устройство
 • Стартирайте VPN и влезте
 • Отидете в списъка с държави и потърсете американски сървър
 • Натиснете Connect, за да се присъедините към сървъра
 • След като връзката е установена, достъп до Disney + и се наслаждавайте

Мога ли да се регистрирам за Disney + сега?

Може да попаднете на някои препятствия, докато търсите най-добрия начин да се абонирате за услугата. В крайна сметка няма много възможности за плащане, предоставени от услугата. Второ, услугата приема плащане само от тези акаунти, които са регистрирани в регионите, в които Disney Plus предлага своите услуги. Независимо от това, винаги можете да изберете алтернативен начин на плащане, когато се окажете в подобни ситуации. Например, можете да отидете с опцията за iTunes подаръчна карта, за да се присъедините към Disney + общността. Или можете също да изберете опцията за плащане с подаръчна карта на Google, ако използвате устройство с Android.

Надяваме се, че в близко бъдеще вероятно ще намерите повече алтернативи, за да получите премиум акаунта на стрийминг услугата и да се абонирате за нея без никакви излишни.

Какви предавания и филми има на Disney plus?

Disney Plus може би е новата услуга в града, но съдържа един от най-впечатляващите каталози на съдържанието. В крайна сметка услугата е свързана с най-добрите студия в света – Disney, която създава множество съдържание от почти сто години. Излишно е да казвам, че през вековното си владение службата придоби много начинания и дори разклони повече предприятия. И така, след като сте абонат на услугата Disney +, получавате пълен достъп до съдържанието на Marvel, съдържанието на Star Wars, съдържанието на Hulu US и други.

Говорейки за най-добрите филми и предавания, налични в услугата за стрийминг, най-добрите заглавия, които можете да намерите, са Star Wars, Avengers и Mandalorian, за да назовем няколко. Услугата ще добавя повече съдържание в своя каталог спорадично.

Заключителни думи

Искате да гледате Disney + в Южна Африка, нали? Ако е така, тогава имате нужда от PureVPN. Ние предлагаме сървъри по целия свят, включително стотици сървъри в САЩ, Канада и др. Колективно имаме над 2000 сървъра и много от тях са оптимизирани за поточни цели. Така че, когато получите достъп до Disney Plus, като се свържете с нашия американски или канадски сървър, стигате до безпроблемно стрийминг по всяко време на деня. Освен това ще можете да разглеждате онлайн света, без да оставяте следи. Плюс това, с VPN от ваша страна, има много други предимства, които можете да извлечете, отколкото можете да си представите.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map