Как да гледате Disney Plus в Испания

Публикувано: 16 януари 2020 г.

Испания е в тежко блокиране. Останете вкъщи и гледайте Disney + в Испания, за да убиете времето по приятен начин. Опитайте PureVPN само на $ 0,99 за 7 дни и поток без ограничения. Ето как.

  1. Абонирайте се за PureVPN и влезте на предпочитаното от вас устройство.
  2. Щракнете върху US / CA сървъра и след това щракнете върху свързване.
  3. Посетете Disney Plus и започнете стрийминг.

Гледайте Disney Plus в Испания

Дисни винаги е печелил сърцето на своите зрители с невероятно съдържание от различни студия. При стартирането на стрийминг услугата Disney + тя отново изненада потребителите си с услуга, която може да успее да победи настоящите гиганти на стрийминг индустрията. Като казахме, единственият проблем с най-новата стрийминг услуга е, че не можете да получите достъп до нея извън регионите, където е налична, и това включва Испания.

Кога ще стартира Disney Plus в Испания?

Бета бе пуснат за първи път в Холандия, а оттам услугата направи официалния си старт в САЩ и няколко други страни. За съжаление, услугата разширява обхвата на мрежата си няколко региона наведнъж. Всъщност чрез официалния акаунт в Twitter бе обявено, че Disney Plus ще стартира в Испания, Италия и Франция до март 2020 г. По същия начин Западна Европа ще може да получи достъп до услугата до третото и четвъртото тримесечие на същата година. Но не губете сърце, защото все още има надежда и можете да получите достъп до Disney Plus в Испания и други източноевропейски и западноевропейски региони с голяма лекота.

Как да гледате Disney Plus в Испания?

Регионалните ограничения на съдържанието обикновено се практикуват от много служби. Ограниченията са поставени върху съдържание, което няма лиценз за излъчване за съответните региони. Следователно, поточните и други онлайн услуги наблюдават IP адресите на интернет потребителите, за да проследят действителното им местоположение и да решат дали да ограничат достъпа си до услугата или не. Хубавото е, че винаги можете да измамите механизма за проследяване, като подправите вашите IP адреси и по този начин се покажете като потребител, свързан от друг регион, където услугата е достъпна. Трябва да обмислите няколко стъпки, за да го направите:

  • Абонирайте се за вашето желание PureVPN план
  • Вземете VPN клиента за избраното от вас устройство
  • Стартирайте VPN и влезте
  • Отидете в списъка с държави и потърсете американски сървър
  • Натиснете Connect, за да се присъедините към сървъра
  • След като връзката е установена, достъп до Disney + и се наслаждавайте

Disney +: Как да се абонирам сега?

А VPN би ви направил доста удобен достъп до Disney + от всяка точка в или извън Испания. Въпреки това може да намерите някои препятствия, докато се абонирате за услугата поради липсата на методи за плащане. Например, не можете да можете да се абонирате за услугата чрез традиционния метод на PayPal, освен ако акаунтът не е регистриран в страната, където е на разположение Disney +. За щастие има алтернатива, която можете да помислите да се абонирате за услугата. Ако използвате Android, можете да изберете картата за подаръци на Google за плащането. По същия начин, ако сте потребител на iOS, винаги можете да изберете метода на плащане с подаръчна карта iTunes, за да получите Disney + абонамент.

Какво има в Дисни+?

Някои смятат, че Disney Plus може да успее да вземе короната от настоящите гиганти на стрийминг индустрията след няколко години. Причината за такова убеждение е, че услугата за стрийминг пакетира мощна библиотека със съдържание, която е не само най-добрата, но и най-трудна за намиране под един покрив. Независимо от това, след като имате пълен достъп до стрийминг услугата на Disney +, вие ще можете да получите изключителен достъп до филми на Marvel, както и до най-новите телевизионни предавания като Loki и г-жа Marvel, Star Wars пълни телевизионни сериали и филми, съдържание на Hulu US, както и ESPN.

Нещо повече, можете да гледате и актуалните хитови предавания като Mandalorian, която прави вълни из интернет с невероятния си сюжет и сладко бебе Йода.

Заключителни думи

Ако искате да гледате Disney + в Испания днес и се наслаждавате на съдържанието безпроблемно, трябва да изтеглите и инсталирате PureVPN. Имаме сървъри в 140 страни, включително САЩ и Канада, а нашите системи са оптимизирани за оптимална работа. Това означава, че сте сигурни в максимална скорост на поточно предаване, сърфиране и изтегляне по всяко време. Освен това можете да използвате PureVPN, за да скриете своя IP адрес, както и вашето местоположение и интернет дейности. Като цяло, с PureVPN можете да се насладите на по-добро поточно преживяване и поверителност.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me