Как да гледате Disney Plus в Индия


Как да гледате Disney Plus в Индия

Публикувано: 10 януари 2020 г.


Независимо дали става въпрос за Marvel Movies или Star Wars, Disney Plus има всичко. Но не можете да гледате Disney Plus в Индия и се нуждаете от VPN, за да обиколите геоблоки. За целта използвайте PureVPN и отключете Disney Plus в Индия, за да забавлявате децата си у дома. PureVPN предлага 7-дневна пробна версия само за $ 0,99 за първи път, за да ви помогне да предавате Disney Plus.

Гледайте Disney + в Индия

Дисни отдавна е любимец на киноманите и феновете на телевизионното шоу по целия свят. Въпреки това, тя спечели повече сърца от всякога, когато представи своята услуга за стрийминг, Disney Plus, известно време назад. Услугата стартира с гръм и въпреки че през първата седмица се сблъска поради технически проблеми, това не спря абонатите да се присъединят към мрежата. Нещастният аспект на услугата обаче е, че тя не обхваща всички страни по света. Въпреки че има планове за разширяване на мрежата, понастоящем тя работи в избрани няколко държави.

Disney Plus е наличен в Индия?

Холандия беше една от първите страни, които изпитаха страхотността на поточната услуга Disney +. По-късно услугата беше официално стартирана в САЩ, а след това и в Канада. След известно време тя разшири мрежата си в още няколко страни. Тъй като Индия е в Азиатско-Тихоокеанския регион, тя ще се възползва от фантастичните услуги на Disney + по всяко време през 2020 или 2021 г. Дотогава ще трябва да седнете и да се мотаете. Но ако не искате да чакате повече, винаги можете да изберете VPN и да получите достъп до Disney + в Индия, когато пожелаете.

Как да гледате Disney Plus в Индия?

Липсата на мрежово покритие и липсата на част от онлайн съдържанието са сред често срещаните проблеми, с които се сблъскват стриймърите. Това обаче е често срещана практика и нищо не може да се направи за това, освен ако използвате VPN. Тъй като IP адресът на потребителя се следи и след това се блокира от доставчика на интернет услуги или доставчик на поточни услуги, VPN помага на потребителите да заобиколят проблема чрез подправяне на IP адреса. След като IP-адресът бъде подправен или променен, потребителят не може да има достъп само до Disney Plus в Индия, но и да гледа лесно телевизионни предавания или филми, достъпни в услугата.

 • Абонирайте се за вашето желание PureVPN план
 • Вземете VPN клиента за избраното от вас устройство
 • Стартирайте VPN и влезте
 • Отидете в списъка с държави и потърсете американски сървър
 • Натиснете Connect, за да се присъедините към сървъра
 • След като връзката е установена, достъп до Disney + и се наслаждавайте

Disney +: Как да се абонирам сега?

След като преодолеете препятствието на IP спуфинга с лекота, използвайки VPN, следващото препятствие, което може да срещнете, е абонаментът. Услугата за стрийминг не предлага много възможности за плащане на потребителите. Освен това, каквито и опции да са налични, те трябва да бъдат регистрирани в същите региони, където услугата е осигурила покритието. Така че, има някои други алтернативи, които можете да разгледате, ако искате да се абонирате за и да получите достъп до Disney + в Индия. За начало можете да изберете карта за подаръци iTunes, ако сте потребител на iOS или Mac. За потребителите на Android, подаръчната карта на Google може да бъде оптималният избор.

Засега можете да се възползвате от някоя от алтернативите, както беше обсъдено по-горе. Да се ​​надяваме, че услугата може да стартира още няколко варианта за плащане за лекота и удобство на своите глобални зрители.

Какво има в Дисни+?

Както бе споменато по-рано, Disney е име на домакинство не само в САЩ, Великобритания или Канада, но и по целия свят. В крайна сметка тя оперира и произвежда множество забавни каталози на съдържанието в продължение на повече от век. Излишно е да споменаваме, че тя дори разшири услугите си, като изследва нови начинания или си партнира с известни услуги. В края на деня получавате достъп до съкровищница от развлечения, когато имате абонамент за Disney +. Например, можете да получите достъп до каталога на Marvel Studios, Star Wars, Pixar’s и дори Hulu US.

В момента има голям брой предавания, достъпни на Disney Plus, но водещите имена включват Star Wars, Avengers и дори най-новия хит, Mandalorian.

Заключителни думи

Ако живеете в Индия и искате да получите достъп до Disney Plus в Индия, винаги можете да го направите с PureVPN. Винаги можете да се възползвате от максимална скорост на потока и без буфер, защото нашите VPN сървъри са проектирани за най-висока производителност и скорост. Освен това ще имате достъп до подобни услуги, които са блокирани или от интернет доставчика, или от самата услуга за стрийминг. Второ, можете да вършите своята онлайн работа или сигурно да извършвате онлайн транзакции, като използвате PureVPN.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map