Как да гледате BT Sports на Kodi

Публикувано: 02 юли 2019 г.

BT Sports е една от най-популярните спортни стрийминг платформи, които британците обичат. Ако живеете извън Обединеното кралство, все още можете да гледате BT Sports на живо на вашето устройство Kodi Streaming. Вземете PureVPN днес и поток с пълна поверителност и сигурност онлайн.

Ако обичате спорта, шансовете са, че вече знаете за BT Sports, за какъв страхотен канал за стрийминг е той. Въпреки че услугата е предимно за граждани на Обединеното кралство, тя е изключително популярна сред спортните фенове по целия свят, поради разнообразието и качественото обслужване, което предлага.

За съжаление BT Sports се предлага само във Великобритания. Извън Обединеното кралство ще трябва да получите добър поточен VPN като PureVPN, за да получите достъп до него безопасно. Ако нямате VPN, нещата могат да се окажат в трудни ситуации, като например да не можете да получите достъп до желания от вас BT Sports поток или по-лошо, да се хакнете.

За Коди

Kodi е един от най-популярните поточни играчи в наши дни. Популярността му може да се дължи на факта, че е безплатна и хоства безкрайно количество съдържание. Единственото нещо, което може да ограничи какво съдържание можете да получите в Kodi, е вашето въображение. Точно както има приложения на смартфон и има приложение за всичко, на Kodi има добавки и да, има такова за всичко.

Въпреки че има няколко добавки, които се плащат, повечето от тях са безплатни. Те могат да бъдат изтеглени от съответните им хранилища и инсталирани с лекота.

Как да инсталирате BT Sports на Kodi

Инсталирането на BT Sports addon на вашето устройство за поточно медии Kodi е лесно. Тъй като добавката BT Sports е официален аддиен Kodi, можете да го намерите в официалното хранилище на Kodi. Ако някога сте инсталирали официален аддон преди на Kodi, вече знаете как да направите това. Ако не, следвайте инструкциите по-долу.

 • Стартирайте Kodi.
 • Отидете на Добавки.
 • Кликнете върху иконата за инсталиране на добавката в горния ляв ъгъл.
 • Изберете Инсталиране от хранилище.
 • Отидете на Хранилище за добавки Kodi > Видео добавки.
 • Кликнете BT Sport Video > Инсталирай.
 • Изчакайте уведомлението с активиран Addon.
 • От началния екран щракнете върху Addons > Видео добавки.
 • Избирам BT Sport Video.

Алтернативни добавки, за да вземете BT Sports на Kodi

Може да има редица причини, поради които официалният представител на BT Sports Kodi addon не работи добре за вас. Не се притеснявайте, ако това е така, тъй като все още можете да получите достъп до съдържанието в BT sports с друга добавка. Просто, че алтернативите не са официални добавки на Kodi, така че процесът на инсталирането им е леко технически. Не се изключвайте от това, ако следвате инструкциите стъпка по стъпка, вие ще можете да конфигурирате неофициалния си добавка Kodi за нула време.

Отидете на Настройки на началния екран Настройки на системата
Кликнете Добавки и активирайте Неизвестни източници
Отидете на начален екран Настройки Файлов мениджър Добавяне на източник
Въведете URL адреса на хранилището за добавки на трети страни
Отидете на У дома екран Добавки Инсталирай от цип досие
Превъртете и кликнете върху Addon, който искате да инсталирате
След като addon е инсталиран, щракнете върху инсталирайте от хранилището и изберете вашия добавка
Отидете на началния екран Видео добавки Изберете вашия Addon

 • Fox Sports Go
 • WWW iPlayer
 • телевизия
 • телевизия
 • USTVNow
 • NFL GamePass
 • Пропуск в НБА Лига
 • Youtube

Винаги използвайте PureVPN с Kodi

Kodi е медиен плейър с отворен код. Има хиляди различни отворен код и безплатни добавки онлайн, които всеки може да изтегли безплатно. Но това е рисковано, тъй като никога не можете да бъдете напълно сигурни в авторитета на хората зад аддона и дали добавката е злонамерена или не.

За тези злополучни потребители, които в крайна сметка изтеглят злонамерени добавки на Kodi, животът наистина става труден. Вашите данни се прихващат от злонамерени лица като хакери и киберпрестъпници. Това им позволява да получат контрол върху всички ваши умни устройства, да водят раздели и да записват вашата активност, за да ви изнудват по-късно за изнудване.

Как да получите PureVPN на Kodi

Получаването на PureVPN на Kodi е просто. Ако някога сте инсталирали добавка на Kodi от неофициално хранилище, вече знаете как става това. Ако не, вижте посочените по-горе инструкции как да инсталирате добавки на Kodi от източници на трети страни.

 • Посетете хранилището на PureVPN за Kodi Addon
 • Изтеглете и инсталирайте добавката
 • От началния екран отидете на програмни добавки и изберете PureVPN.

Заключителна дума

Дигиталното наблюдение и регионалните ограничения са най-високи. Почти невъзможно е достъпът до ограничено за региона съдържание, което винаги е основна пречка за стриймърите. Освен това, без да предприемате необходимите предпазни мерки, вашата онлайн активност е изложена и е изложена на висок риск от хакване от киберпрестъпници.

PureVPN е най-добрият инструмент за киберсигурност, който е изключително оптимизиран за стрийминг. Той има режими и функции, които са създадени по поръчка, като се имат предвид нуждите на стримерите.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me