Как да гледате Bilibili извън Китай?

Публикувано: 22 юли 2019 г.

Билибили е най-популярният уебсайт за споделяне на видео в Китай. Въпреки това, за достъп до Bilibili в чужбина, ще ви трябва PureVPN. Регистрирайте се за 7-дневен пробен период само за $ 0,99

 • Абонирайте се за PureVPN
 • Инсталирайте приложението VPN на вашето устройство
 • Отворете приложението и се свържете с VPN сървър в Китай
 • Гледайте Билибили от чужбина с лекота!

IMG

Bilibili е една от най-популярните услуги за споделяне на видео в Китай. Ако не сте забелязали, интернет в Китай е малко по-различен от този, който виждаме в останалия свят. Докато хората в други страни гледат YouTube, китайците използват Bilibili като платформа за стрийминг на видео.

Билибили е най-популярният уебсайт за споделяне на видео в Китай. Въпреки това, за да гледате Bilibili извън Китай, ще трябва да следвате тези прости стъпки по-долу.

Направо към…

Как да гледате Билибили онлайн от чужбина?

Онлайн светът е пълен с различни видове ограничения. Някои ограничения се налагат от правителството под формата на цензура. Други се налагат от самите уебсайтове.

Ако се опитате да получите достъп до Bilibili от всяка точка извън Китай, ще намерите услугата недостъпна. Това не само е несправедливо спрямо жителите на други страни, но е тежко и за китайците, които пътуват или живеят в чужбина.

За щастие, има начин за достъп до Bilibili от чужбина с лекота. Можете да се възползвате от VPN услуга за достъп до всеки канал, включително Bilibili отвсякъде. VPN може да ви помогне да промените вашия IP адрес. Тъй като уебсайтовете използват вашия IP адрес за проследяване на вашето физическо местоположение, можете да подмамете уебсайта да мисли, че живеете на друго място, като промените IP местоположението си с VPN.

В мрежата има стотици VPN услуги. Но за да се насладите на перфектното поточно изживяване, ще ви е необходима VPN услуга, която може да изпълнява всички задачи, посочени по-долу:

 • Той трябва да може да ви предостави достъп до основни поточни платформи.
 • Той трябва да осигурява високоскоростни VPN скорости и голяма сървърна мрежа.
 • Той трябва да използва силно криптиране, както и разширени функции за защита.
 • Той трябва да поддържа нулеви дневници на вашите данни.

Ако искате да намерите VPN услуга, която може да изпълнява всички горепосочени задачи, тогава не трябва да търсите повече от PureVPN.

Как да гледате Bilibili извън Китай с VPN?

Можете лесно да отключите и поточно Bilibili от всяко място с лекота, като използвате PureVPN. Следващите стъпки ще опростят процеса, който ще ви помогне да гледате Билибили от чужбина:

 • Абонирайте се за PureVPN
 • Инсталирайте приложението VPN на вашето устройство
 • Отворете приложението и се свържете с VPN сървър в Китай
 • Гледайте Билибили от чужбина с лекота!

Защо имате нужда от VPN на Bilibili?

Имаше време, когато онлайн светът беше безплатен. Нямаше граници и няма ограничения в интернет. Нямаше нужда от паспорт за достъп до който и да е уебсайт или канал онлайн. Можете просто да посетите всеки уебсайт по ваш избор и да получите достъп до всяко съдържание отвсякъде с лекота.

Географските граници, които съществуват на нашето земно кълбо, също се възползваха от интернет. Вместо интернет да е напълно свободна територия, той започна да се превръща в място, пълно с граници и ограничения. Нашите правителства първо започнаха да очертават тези граници в световната мрежа под формата на цензура. Те биха могли да блокират достъпа до всеки уебсайт в своята страна и никой не можеше да направи нищо по въпроса. Актът за цензуриране на съдържанието скоро започна да се разпространява навсякъде по целия свят.

Ако искате да проверите степента на тези ограничения, тогава ви препоръчваме да прочетете за голямата защитна стена на Китай. Можете също да прочетете за това как правителствата на Арабия блокират достъпа до VoIP услуги, така че там телекомуникационните компании да продължат да правят много пари. Можете също да прочетете защо Турция забрани Twitter, или Бразилия забрани WhatsApp. Тези цензури и ограничения продължават да досаждат нашия свят. Но ако това вече не беше достатъчно, множество частни компании също започнаха да следват тенденцията за ограничаване на достъпа до съдържание. Това се отнася до голяма степен за поточната индустрия, а също и за канала Bilibili.

Например, когато се опитате да получите достъп до Bilibili извън Китай, тогава ще се изненадате, когато разберете, че нямате достъп до него. Повечето поточни канали, включително Bilibili, са достъпни само в определени страни. Те също включват някои основни уеб сайтове за стрийминг, включително Netflix, HBO Now, Amazon Prime и Hulu. Тези уебсайтове са ограничени до голяма степен поради процеса на гео-лицензиране. Когато една продуцентска компания пусне каквото и да е съдържание, тя позволява на определени уебсайтове да го предават на местата си. Този лиценз обаче идва на цена. Тъй като ограничава тези канали да предоставят достъп до тяхното съдържание извън техните страни.

За да спазват тези лицензи, горепосочените уебсайтове са ограничени от достъп извън тяхното местоположение. Но можете да избегнете тези ограничения и да получите достъп до всеки уебсайт на планетата, ако имате PureVPN.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me