Как да гледате BBC iPlayer в Нова Зеландия


Как да гледате BBC iPlayer в Нова Зеландия

Трябва да гледате BBC iPlayer в Нова Зеландия? След това използвайте VPN на устройството си, IOS, Android или Amazon Fire TV. Използвайте PureVPN, за да преодолеете блокове на BBC iPlayer в Нова Зеландия и да гледате невероятни телевизионни предавания отвсякъде. PureVPN дава нов 7-дневен пробен период само $ 0,99 за първи път, за да ви помогне да получите достъп до BBC iPlayer у дома и да предотвратите стрес при блокиране.


Гледайте BBC iPlayer в Нова Зеландия

BBC iPlayer е сред най-добрите услуги за стрийминг наоколо. Каналът вече е популярен сред британската публика. Но докато британците продължават да се наслаждават на канала в своята страна, вие няма да имате достъп до канала в Нова Зеландия, освен ако нямате PureVPN.

Каналът се гордее с много невероятно съдържание в мрежата си. Включва фантастично оригинално съдържание, което няма да можете да гледате другаде. Някои от нейното невероятно съдържание включват Killing Eve и Our Girl. И ако сте почитател на комедийния сериал “, тогава бихте искали да гледате номинираната за Emmy серия Fleabag.

Направо към…

Мога ли да гледам BBC iPlayer в Нова Зеландия?

За съжаление не можете директно да получите достъп до него в Нова Зеландия. Каналът е ограничен във всяка страна с изключение на Обединеното кралство. Много канали следват тази политика за ограничаване на съдържанието си в чужбина, а BBC iPlayer е един от тях.

В момента каналът е достъпен само в САЩ, Австралия и Великобритания. Това означава, че всеки, който живее в Нова Зеландия, няма да има достъп до канала в своята страна.

Но за щастие има начин, който би ви помогнал да го предавате в Нова Зеландия. Ако използвате PureVPN и промените IP местоположението си в някоя от споменатите по-горе държави, ще можете да получите достъп и да се насладите на BBC iPlayer в Нова Зеландия.

Как да гледате BBC iPlayer в Нова Зеландия

Повечето канали по света имат локални ограничения за своите канали, което не позволява на хората от други страни да имат достъп до канала. Услугата следва същата стратегия за поддържане на канала си, ограничен само до някои страни.

Тези ограничения са много досадни за всеки ентусиаст на поточно предаване. И се влошава, когато разбереш, че няма да можеш да гледаш оригиналното съдържание в канала, което няма да намериш другаде.

За щастие, има начин да избегнете тези ограничения и да се насладите на любимото си съдържание отвсякъде с PureVPN.

PureVPN ви дава достъп до любимите си канали отвсякъде. Можете да имате достъп и гледате канала в Нова Зеландия с лекота, ако имате абонамент за PureVPN. Услугата ви позволява да се свържете със сървър във Великобритания. Вашето ново британско IP местоположение ще ви осигури достъп до него с лекота.

Как да получите BBC iPlayer в NZ?

Следването на тези стъпки ще ви помогне да го гледате в Нова Зеландия:

 1. Отидете на уебсайта PureVPN и се запишете за премиен план
 2. Вземете приложението PureVPN за вашето стрийминг устройство и го инсталирайте
 3. Стартирайте приложението и влезте с вашето потребителско име и парола
 4. Изберете Великобритания от списъка на наличните държави
 5. Изчакайте PureVPN да се свърже с най-добрия сървър във Великобритания
 6. След като сте свързани, посетете уеб сайта на BBC iPlayer или стартирайте приложението
 7. Сега можете да предавате цялото съдържание на BBC iPlayer

Какво ти липсва??

От приключенско фентъзи шоу (Doctor Who) до забавно сериал (King Gary) и високоенергийно танцово състезание (The Greatest Dancer), има безкрайни телевизионни предавания, които може да пропуснете да гледате, ако нямате достъп до BBC iPlayer на BBC , Някои от най-популярните предавания на BBC iPlayer включват:

 • Смъртта в рая
 • Storyville
 • Хранене с моя бивш
 • Top Gear
 • Шоуто на Греъм Нортън
 • Wisting
 • Изпитанието на Кристин Килер

Как да получите достъп до телевизионни предавания на BBC iPlayer?

Вече можете да предавате поточно предаване на BBC iPlayer и друго специфично за региона съдържание, като използвате PureVPN. Ако живеете в Нова Зеландия или извън Обединеното кралство, използвайте следните стъпки, за да гледате любимите си телевизионни предавания на BBC iPlayer на BBC.

 • Стартирайте приложението PureVPN
 • Свържете се със сървър във Великобритания
 • Регистрирайте се за BBC iPlayer
 • Въведете 8-цифрен код
 • Разгледайте широк спектър от телевизионни предавания

Как да гледате BBC iPlayer на вашия Smart TV?

След като получите PureVPN, можете да получите достъп до iPlayer на BBC и всички вълнуващи телевизионни предавания, достъпни безплатно. Ако обаче искате да получите достъп до BBC iPlayer на вашия телевизор, а не да излъчвате поточни предавания на вашия телефон или лаптоп, ние имаме безпроблемно ефективно решение за вас. Следват няколко важни стъпки, които трябва да предприемете, за да гледате Top Gear или Fleabag на вашия смарт телевизор:

 • Създайте акаунт на BBC
 • Инсталирайте приложението PureVPN и BBC iPlayer на вашия Smart TV
 • Използвайте PureVPN, за да се свържете с UK сървър
 • Влезте в акаунта си на BBC iPlayer
 • Регистрирайте своя акаунт в BBC, като използвате защитен 8-цифрен код
 • Въведете кода и натиснете бутона за потвърждение
 • Насладете се на блокирано от региона съдържание с лекота

Защо да използвате PureVPN?

PureVPN определено е сред най-добрите стрийминг услуги в света. Той е и най-надеждният VPN, тъй като е в бизнеса повече от десет години. PureVPN е една от малкото VPN услуги, които притежават действително сертифициране като VPN-адреси без регистрация, което означава, че съхранява нулеви дневници на потребителя.

Сред множеството функции, които VPN услугата предлага, включва криптиране с военен клас. Услугата предлага много различни протоколи, сред които най-сигурният осигурява най-стабилното криптиране от край до край. Това се прави, за да сте сигурни и анонимни в мрежата и да гарантирате, че никоя организация не може да проследи какво правите.

Тези функции придават много стойност на потребителя. Но това не е всичко. PureVPN е още по-добър, когато става въпрос за предлагане на поточни функции на своите потребители.

С PureVPN можете да се свържете с обширна сървърна мрежа от 2 000+ сървъра в 140 страни. Тази огромна сървърна мрежа гарантира, че получавате пълна свобода онлайн. Можете да получите достъп до множество канали от Нова Зеландия, дори ако първоначално те не са налични в страната. Освен това, услугата предлага най-бързите VPN скорости, така че да можете да се насладите на пълно изпитване без буфер.

Зашеметяващи характеристики на PureVPN

Заобикаляйте специфичното за местоположението съдържание

PureVPN предотвратява главоболието от намирането на достъп до всяко заключено в региона съдържание. Това е най-голямото предимство от използването на PureVPN за наблюдатели на любители, които обичат да стриймират цели сезони през уикенда.

Защитена Wi-Fi

Може да нямате никаква представа, но излагате цифровата си идентичност на много кибератаки, дори и да използвате домашния си Wi-Fi. Въпреки това, PureVPN защитава вашия IP адрес и история на сърфиране, докато се наслаждавате на убийства в Дъблин или Peaky Blinders на BBC iPlayer.

Без буфер Интернет

Бавният интернет може да бъде убиец на настроението, особено когато сте закачени за любимото си телевизионно шоу и сте напълно раздалечени. Въпреки това, PureVPN може да ви помогне да предавате телевизионни предавания без нито един бъг или досадна реклама.

Безпроблемно преживяване

PureVPN е фокусиран единствено върху предлагането на невероятни преживявания на потребителите, които търсят инструмент за поточно онлайн съдържание без регионални граници. Помага ви да получите достъп до безкраен списък от специфични за региона телевизионни предавания и филми на BBC iPlayer.

Окончателни тегления

С помощта на PureVPN вече можете да получите достъп до широк спектър от телевизионни предавания, които са достъпни на BBC iPlayer. PureVPN може да ви помогне да увеличите скоростта на интернет, да прекъснете пропускане на специфично за региона съдържание (BBC iPlayer) и няколко други уебсайтове за стрийминг с ограничен географски характер, които включват Netflix, Hulu или Disney Plus. Ако сте често пътешественик и търсите дългосрочно решение за достъп до множество поточни уебсайтове по целия свят, вземете PureVPN, надеждно VPN решение за всички.

И така, какво чакате? Вземете PureVPN сега за достъп до BBC iPlayer в Нова Зеландия.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map