Contents

Как да гледате BBC iPlayer на Kodi

В това ръководство ще научите как да гледате BBC iPlayer на Kodi от всяка точка извън Обединеното кралство, като използвате addons и VPN. Вземете PureVPN само за $ 0,99, за да предавате BBC iPlayer на Kodi и да се наслаждавате на невероятни предавания по време на това скучно заключване.

** Update: По-нова, по-добра версия на нашето приложение Kodi е аут! Поправихме някои грешки & въведе големи подобрения в производителността. Моля, надстройте съществуващото приложение до версия 1.5.0 (ако още не сте го) от тук.**

BBC iPlayer е най-популярната услуга при поискване и предаване на живо във Великобритания, където можете да гледате телевизионни канали на живо, да слушате записани и радиопредавания на живо, да наваксвате телевизионни предавания и програми, които сте пропуснали, както и да гледате друго изключително съдържание.

Тъй като BBC iPlayer работи само във Великобритания, няма да имате достъп и да го гледате от чужбина. По същия начин, когато се опитате да гледате телевизионно предаване с iPlayer WWW – официалната добавка на Kodi на BBC iPlayer – ще се появи следната грешка.

BCC iPlayer TV Kodi

Не се притеснявайте обаче! В това задълбочено ръководство ще ви покажем как точно да гледате BBC iPlayer на Kodi от всяка точка на света. Но преди да преминем към това, нека разгледаме по-подробно защо е толкова важно да имате VPN за Kodi.

Защо да използвате VPN с Kodi?

Многобройните добавки на Kodi са ограничени географски, което означава, че до тях можете да получите достъп само от определени региони. За да заобиколите тези цифрови препятствия и да гледате съдържанието във всяка добавка на Kodi, ще трябва да излъжете истинското си местоположение.

Това е мястото, където Виртуална частна мрежа (VPN) влиза в игра и ви позволява да промените виртуалното си местоположение на това на всяка страна по света, така че да можете да се наслаждавате на непрекъснат достъп до всички добавки на Kodi и тяхното съдържание.

Вземете BBC iPlayer на Kodi

Kodi процъфтява в добавките на Kodi. Неговите добавки са това, което поддържа общността активно ангажирана в поточните дейности. Както при другите съществуващи географски ограничения, добавките на Kodi са твърде обект на гео ограничения, което означава, че можете да получите достъп до тях само от определени региони. За щастие, има гениален начин да заобиколите това регионално ограничение и то е известно като VPN.

С виртуална частна мрежа като PureVPN можете да получите незабавен достъп до всяка добавка на Kodi и да подправите истинското си местоположение до почти всяка страна на земното кълбо. Насладете се на безпроблемна интернет връзка и достъп до всички добавки на Kodi и тяхното съдържание с PureVPN.

Гледайте това видео, за да инсталирате и конфигурирате Kodi VPN на вашето устройство:

Как да инсталирате BBC iPlayer на Kodi?

BBC iPlayer предлага широка гама от телевизионни предавания, филми, документални филми, новини и спорт за вашето удоволствие от поточно предаване. Въпреки това, преди да можете да използвате официалната добавка, за да гледате любимото си британско съдържание, първо трябва да го инсталирате:

1. Отворете Kodi V17 и изберете Добавки от менюто на началния екран.

BCC iPlayer TV Kodi Стъпка 1

2. Кликнете върху символа Package в горния ляв ъгъл.

BCC iPlayer TV Kodi Стъпка 2

3. Изберете Инсталиране от хранилището.

BCC iPlayer TV Kodi Стъпка 3

4. От списъка изберете хранилище за добавки Kodi.

BCC iPlayer TV Kodi Стъпка 4

5. Сега изберете Добавки за видео.

BCC iPlayer TV KodiStep 5

6. Изберете iPlayer WWW от списъка.

BCC iPlayer TV KodiStep 6

7. Изберете Инсталиране в долния десен ъгъл.

BCC iPlayer TV KodiStep 7

8. Изчакайте инсталираното известие за добавката.

BCC iPlayer TV KodiStep 8

9. Voila! Успешно сте инсталирали добавката за iPlayer на вашето Kodi устройство.

BCC iPlayer TV KodiStep 9

Как да заобиколите ограничението на BBC iPlayer?

Сега, когато знаете как да вземете BBC iPlayer на Kodi, нека да обсъдим как да заобиколите ограниченията му с PureVPN. Както споменахме по-рано, ако се опитате да предавате филм или телевизионно шоу на iPlayer WWW от чужбина, ще получите съобщение за грешка, в което се посочва, че BBC iPlayer може да се гледа само във Великобритания.

Е, ето как да заобиколите тази грешка веднъж завинаги:

1. От менюто на началния екран изберете Добавки.

BCC iPlayer TV KodiStep 10

2. Превъртете надолу и изберете Добавки на програмата.

BCC iPlayer TV KodiStep 11

3. Отворете добавката PureVPN, задръжте бутона за въвеждане няколко секунди и след това изберете Настройки.

BCC iPlayer TV KodiStep 12

4. След като въведете потребителското име и паролата, предоставени от PureVPN, изберете Ok и стартирайте добавката.

BCC iPlayer TV KodiStep 13

5. Изберете Промяна или прекъсване на VPN връзка.

BCC iPlayer TV KodiStep 14

6. Превъртете надолу и изберете Обединено кралство (UDP).

BCC iPlayer TV KodiStep 15

7. Изчакайте няколко секунди, за да се установи VPN връзката.

BCC iPlayer TV KodiStep 16

8. След като връзката се установи, можете да продължите напред и да се насладите на желаното от вас съдържание на iPlayer WWW.

BCC iPlayer TV KodiStep 17

9. Придвижете се до iPlayer WWW, задръжте бутона за въвеждане няколко секунди и след това изберете Настройки.

BCC iPlayer TV KodiStep 18

10. Плъзнете превключвателя Enable BBC ID, въведете вашето потребителско име и парола и изберете OK.

BCC iPlayer TV KodiStep 19

11. След като стартирате, стартирайте добавката за iPlayer WWW и се насладете на поточно съдържание, което искате, без никакви препятствия!

BCC iPlayer TV KodiStep 20

Поток BBC iPlayer на Kodi с добавка за BBC iPlayer (кратък преглед)

BBC е световно известен канал и неговият BBC iPlayer не е по-различен. Медиа плейърът за стрийминг е достъпен на широк спектър от устройства, включително мобилни телефони и таблети, персонални компютри и интелигентни телевизори.

Със стотици канали BBC iPlayer продуцира някои от най-добрите комедии, драми, документални филми и други програми, които са обичани от публиката. Най-добрата част е, че няма реклами между тях, което може да съсипе вашето поточно изживяване.

Когато сте свързани с PureVPN, можете да получите достъп до добавката на BBC iPlayer и удобно да предавате цялото съдържание на BBC в поточно и по желание съдържание на Kodi. Известно е, че добавката работи добре през повечето време, без да прави компромиси с HD стрийминга.

Подредбата на добавката е добре направена, където можете лесно да намерите съдържанието, което търсите. Това може да бъде телевизионно шоу, филм, програма или документален филм, BBC iPlayer е домакин на много съдържание.

Ако се интересувате да знаете видовете съдържание, предлагано от BBC iPlayer, преди да се качите и да се абонирате, ето жанрът съдържание, което предлагат:

  1. Реалити предавания
  2. начин на живот
  3. кино
  4. Новини и текущи въпроси
  5. Драма
  6. Комедия

За всички фенове на IPTV там, ще се радвате да знаете, че каналите на BBC могат да се предават на живо безплатно с добавката за iPlayer WWW. Тъй като това е официална добавка на Kodi, ще намерите потребителското изживяване и качеството на съдържанието за отлично, с висококачествени потоци, подробни описания за всяко предаване / епизод, както и самостоятелно обясняващи менюта.

Заключителна дума

Това е всичко, което е необходимо, за да конфигурирате добавката на BBC iPlayer на Kodi. Съчетайте го с PureVPN, вие сте за фантастично поточно изживяване, както никога досега.

Преодолейте регионални ограничения и предавайте BBC iPlayer, независимо дали пътувате местно или международно. Просто следвайте посочените по-горе указания и е добре да продължите.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me