Как да гледате BBC iPlayer на Chromecast

Използвайте това ръководство, за да гледате BBC iPlayer на Chromecast. Но трябва да използвате VPN, за да получите BBC iPlayer, ако живеете извън Обединеното кралство. Вземете PureVPN и достъп до BBC iPlayer на Chromecast отвсякъде. PureVPN предлага нова 7-дневна пробна версия само за $ 0,99, за да ви помогне да отключите предавания на BBC iPlayer и да предотвратите скуката у дома.

IMG

Какво е доброто в iPlayer на BBC?

В услугата за стрийминг има всичко добро. В крайна сметка услугата идва направо от силата на самата BBC. Така че можете да очаквате голям брой телевизионни предавания, docu-сериали, както и филми. Вземете, например, телевизионния сериал „Killing Eve“, където ще станете свидетели на бавния сблъсък между красив убиец и агент с ниско ниво на MI5. Или може да искате да разгледате и Fleabag, който идва от творческия ум на Фийби Уолър-Бридж. Ето някои други предавания, които със сигурност бихте искали да гледате на BBC iPlayer:

 • Доктор Кой
 • Изпитанието на Кристин Килер
 • Обади се на акушерката
 • Дракула
 • Крал Гари
 • Война и мир
 • Убиване на Ева

За още предложения за предложения, разгледайте този блог на Best Shows на BBC iPlayer

Предлага ли се BBC iPlayer извън Обединеното кралство?

След като чуете за водещите предавания, трябва да се развълнувате да настроите BBC iPlayer на своя Chromecast и да започнете днес. Не си ли? Съжаляваме, че разбунихме вълнението си, но остава фактът, че не можете да получите достъп до услугата, ако живеете извън Обединеното кралство. Имайте предвид, че BBC iPlayer е само британска стрийминг услуга. Това означава, че има право да спазва някои законови закони, свързани с излъчването на предавания извън територията. Тъй като има само национални лицензи за излъчване на предавания, той не може да разширява услугите си в други страни. Бум, нали?

Мога ли да гледам BBC iPlayer безплатно??

В това няма съмнение. Услугата за стрийминг идва абсолютно безплатно. Това означава, че не е необходимо да плащате дори един килограм за всякакви предавания, които се излъчват в услугата. Но след като напуснете британската земя по някаква причина, като ваканция или бизнес среща, ще трябва да се сбогувате с всичките си любими предавания и филми на BBC iPlayer.

Как да настроите и получите достъп до iPlayer на BBC на Chromecast?

Ще се радвате да знаете, че BBC iPlayer работи безпроблемно на Chromecast. Можете лесно да настроите плейъра на своя Chromecast и да излъчвате предаванията директно на устройството си с Android за по-добро преживяване на поточно предаване.

Настройката на BBC iPlayer на Chromecast и достъпът до неограничения брой предавания е лесно. Ето какво трябва да направите:

 • Нуждаете се от приложението BBC iPlayer на вашето iOS или Android устройство
 • Ще ви трябва приложението BBC Media Player за вашия Android
 • Ще ви трябва разширение с активиран Chromecast, ако искате да използвате браузъра на вашия компютър

Други устройства, на които можете да настроите BBC iPlayer

BBC iPlayer има масивна фен база. Въпреки че е само за британски услуги, базата му от фенове се простира дори до чужди територии. Поради огромната популярност на услугата вече можете да намерите приложения за iPlayer на BBC на различни устройства. Така че, ако търсите ръководства за настройка на BBC iPlayer за устройства, различни от Chromecast, можете да проверите следните връзки:

 • Коди
 • Roku
 • Apple TV
 • Android TV
 • Плейстейшън 4
 • Xbox One
 • Windows

Имате нужда от VPN за достъп до BBC iPlayer извън Великобритания

BBC iPlayer следи IP адреса на всеки потребител, който посещава услугата. Проследявайки IP, услугата е в състояние да определи местоположението на потребителя. Така например, ако имате достъп до услугата от САЩ, вашият IP в САЩ ще повдигне червен флаг към системата на iPlayer на BBC, което в крайна сметка ще блокира IP достъпа до услугата. Можете да подмамете тази система и да заобиколите механизма за наблюдение и блокиране на IP на iPlayer на BBC и много подобни стрийминг услуги, като подправите вашия IP. И най-добрият начин, по който можете да се справите е с помощта на виртуална частна мрежа.

Как да гледате BBC iPlayer извън Обединеното кралство?

Можете лесно да заобиколите ограниченията за съдържание на BBC iPlayer, като настроите VPN на предпочитаното от вас устройство. След като сте зад анонимен Великобритания IP адрес, предоставен от VPN, можете да се насладите на всички предавания на BBC iPlayer отвсякъде.

Тъй като Chromecast не предлага никаква VPN функционалност, трябва да настроите PureVPN на рутер, за да започнете.

 • Регистрирайте се за PureVPN
 • Инсталирайте приложението на маршрутизатор с активиран VPN
 • Направете необходимата конфигурация и изберете UK сървър
 • Стартирайте BBC iPlayer
 • Хвърлете любимото си шоу и се насладете

PureVPN е най-добрият VPN за стрийминг. Ето защо.

Най-добро време : Как бихте се почувствали, когато връзката ви рязко спада, докато се наслаждавате на любимо шоу на фенове? Безсилието ви щеше да се изстреля през покрива. Не би ли? С PureVPN ви гарантирате най-доброто ъптайм денонощно.

Безпроблемно стрийминг : Би било доста разочароващо всеки път, когато видите икона за буфериране, докато гледате любимото си движение. Е, най-накрая можете да се сбогувате с безкрайно буфериране, защото VPN сървърите предлагат максимална скорост по всяко време.

Защита на върха : С PureVPN това не е само най-доброто излъчване, което ще получите на своя Chromecast, но също така ви е осигурена оптимална защита поради криптиране от най-високо ниво.

Голяма достъпност : BBC iPlayer не е единствената услуга за най-високо стрийминг, до която можете да получите, докато използвате PureVPN. Нашето приложение отваря вратата за десетки други най-търсени стрийминг услуги като Netflix, Hulu и други.

Заключителна дума

Сега имате всички правилни инструменти, за да се насладите на BBC iPlayer на вашия телевизор или на друго устройство. И така, защо да чакаме повече. Вземете желания от вас план, инсталирайте услугата за стрийминг на вашия Chromecast и натиснете Play.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me