Как да гледате Amazon Prime в Нова Зеландия


Как да гледате Amazon Prime в Нова Зеландия

Публикувано: 26 октомври 2019 г.


Не можете да гледате Amazon Prime в Нова Зеландия? Опитайте PureVPN днес само за $ 0,99 и започнете да хапвате любимите си предавания на Amazon Prime.

Гледайте Amazon Prime в Нова Зеландия

С правата на покритие за Висшата лига, Тур де Франс, Тенис Grand Slams и няколко основни баскетболни събития, Евроспорт е едно от най-големите имена в спортните стрийминг канали. Той е харесван от мнозина, но е достъпен само за хората в Европа, което е доста разочароващо за фен, който живее на друго място.

Нова Зеландия, страна, известна с масовите си спортни спортове, винаги е нащрек за поточни канали, които отговарят на нуждите на своите спортни фенове. И тъй като те предоставят само няколко избрани канала, не всеки фен и спорт се обслужва. Например Eurosport е доста популярен канал, но поради регионалните си политики не е достъпен за жителите, живеещи в Нова Зеландия.

Но Amazon Prime е изпълнен с невероятно съдържание. Каналът е едва втори на Netflix по отношение на качеството, което предлага на своите потребители. Каналът не само предлага невероятно съдържание на трети страни, но и създава невероятни оригинали, които няма да намерите никъде другаде.

Някои от най-популярните оригинали на Amazon Prime включват The Boys, The Romanoff’s и Tom Clancy’s Jack Ryan. Тези, които обичат Top Gear, ще се радват да научат, че първоначалните домакини на шоуто сега се появяват заедно в The Grand Tour на Amazon Prime.

Това не е всичко. Има още невероятни предавания, които ще бъдат добавени към Amazon Prime, включително новата поредица на Джак Ричър. Като цяло можете да гледате множество съдържание по всяко време, когато искате на живо в Amazon Prime.

Мога ли да гледам видео на Amazon Prime в Нова Зеландия?

Не, не можете да гледате Amazon Prime в Нова Зеландия. Въпреки че е един от най-популярните канали в света и разполага с такава фантастична библиотека със съдържание, Amazon Prime поддържа услугите си ограничени само до някои държави.

В момента Amazon Prime се предлага само в САЩ, Австралия и Великобритания. Това означава, че всеки, който живее в Нова Зеландия, няма да има достъп до канала в своята страна.

Но за щастие има начин, който би ви помогнал в поточно предаване на Amazon Prime в Нова Зеландия. Ако използвате PureVPN и промените IP местоположението си в някоя от споменатите по-горе страни, ще можете да получите достъп и да се насладите на Amazon Prime в Нова Зеландия.

Как да гледате Amazon Prime в Нова Зеландия

Повечето канали по света имат локални ограничения за своите канали, което не позволява на хората от други страни да имат достъп до канала. Amazon Prime следва същата стратегия за поддържане на своя канал, ограничен само до някои страни.

Въпреки че ограничения като тези са дразнещи, все пак можете да ги преодолеете, ако разполагате с подходящите инструменти на ваше разположение. Най-добрият инструмент в този случай е PureVPN.

PureVPN ви дава достъп до всеки канал по света, който включва Amazon Prime. С PureVPN можете лесно да промените вашето IP местоположение на всяко място, където искате. Свързвайки се със сървър в САЩ, Австралия или Великобритания, вие ще можете да се наслаждавате на цялото съдържание, достъпно в Amazon Prime, с лекота!

Ето какво трябва да направите, за да гледате Amazon Prime в Нова Зеландия:

 1. Абонирайте се за PureVPN, като изберете вашия любим план от уебсайта PureVPN
 2. Изтеглете приложението PureVPN или разширението на браузъра на вашето стрийминг устройство
 3. Влезте в приложението PureVPN с вашето потребителско име и парола, изпратени ви по имейл
 4. Отидете в списъка с държави и изберете САЩ като предпочитано от вас място
 5. Изчакайте PureVPN да се свърже успешно с най-добрия американски сървър за Amazon Prime
 6. След като сте свързани, посетете платформата за стрийминг и започнете да стриймвате Amazon Prime в Нова Зеландия

Защо да използвате PureVPN?

PureVPN е една от най-надеждните VPN услуги, които можете да получите на ръце. Ние сме в бизнеса повече от 10 години. Ние сме една от малкото VPN услуги, които не са сертифицирани без регистрация, т.е. не съхраняваме никакви дневници.

PureVPN предлага множество функции за сигурност и анонимност. 256-битовото му криптиране с военен клас е една от най-добрите му характеристики, която гарантира пълна сигурност в интернет.

Въпреки че тези функции добавят много стойност за потребителя, функциите, от които бихте се интересували повече, са насочени към потока. В този сценарий ще намерите PureVPN да бъде от още по-голяма полза.

PureVPN предлага 2 000+ сървъра в 140 страни. Този обширен отпечатък в мрежата гарантира пълна свобода в интернет. Можете да се свържете с всяка държава, която искате, и да получите достъп до уебсайтове, които иначе са ограничени на вашето местоположение.

Тези 2000+ сървъри се оптимизират по всяко време, така че да се наслаждавате на най-бързите VPN скорости. Докато предавате поточно предаване, дори няма да се сблъскате с минута буфериране и можете да се насладите на най-доброто изживяване.

И така, какво чакате? Вземете PureVPN сега и получете достъп до Amazon Prime в Нова Зеландия.

често задавани въпроси

Мога ли да получа достъп до Amazon Prime в Нова Зеландия?

Да, можеш. И няма да ви трябва VPN, ако искате да получите достъп до регионално съдържание в Нова Зеландия в Amazon Prime. Може обаче да ви е необходима виртуална частна мрежа, ако искате да получите достъп до международното съдържание, което не е достъпно в регионалната библиотека.

Има ли някакъв начин за достъп до прайм на хром?

Разбира се, можете да получите достъп до Amazon Prime от вашия браузър Chrome. За да направят нещата удобни, PureVPN предлага разширение за прокси сървър на Chrome. Можете да изтеглите и инсталирате разширението за достъп до услугата в NZ извън NZ с едно щракване.

Има ли добри заглавия на Amazon Prime?

Не са малко, но много заглавия, които си заслужават да се гледат. Ето основните снимки:

 • Големият тур
 • Чудната госпожа Мейзел
 • Добри Оменс
 • Остров Гуава
 • И още.
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map