Как да деинсталирате ръчно Kodi Build на Amazon Fire TV Stick


Как да деинсталирате ръчно Kodi Build на Amazon Fire TV Stick

Публикувано: 02 юли 2019 г.


Нуждаете се от помощ, за да деинсталирате изграждането на Kodi на Amazon FireStick? Или пожарна телевизия? След това продължете да четете това ръководство. Ще ви обясним колко лесно е да деинсталирате Kodi builds сами. Плюс това можете да използвате PureVPN само за $ 0,99, за да се наслаждавате на поточно предаване без буфер в Kodi и да избегнете стреса при блокиране.

Amazon Fire Stick и Kodi вървят заедно като фъстъчено масло & желе. Те са доста лесни за използване, но нещата могат да станат трудни и да изискват известна работа с краката, когато се опитвате да инсталирате или деинсталирайте изграждането на Kodi на Amazon Fire Stick ръчно, особено ако не сте технологично здрави.

Какво представляват Kodi Builds?

Kodi е много лесно да се персонализира благодарение на своя отворен код и общността на добавките Kodi често пуска модифицирани версии на приложението, известни като Kodi изгражда.
Независимо дали се нуждаете от промяна в потребителския интерфейс или бърз достъп до любимото ви съдържание, тези компилации могат да служат на вашата цел, без да се налага да инсталирате десетина хранилища. В случай, че е време да пуснете остаряла версия на Kodi от вашия Amazon Fire Stick и да инсталирате нова, ние създадохме просто ръководство, което да ви помогне да го направите ръчно

Как да деинсталирате ръчно Kodi Build на Amazon Fire TV Stick?

Има два пътя. Можете да използвате добавка от трети страни като Indigo или Ares Wizard, за да деинсталирате компилацията, но ако я считате за опасна по някаква причина, можете да положите малко допълнителни усилия и да я премахнете ръчно, като следвате тези прости стъпки.

 • Стъпка 1: Проверете дали вашият файл Explorer има полето за „скрити елементи“, или не.
  За Windows: Щракнете върху раздела Изглед и поставете отметка в квадратчето „скрити елементи“.
  За Android: Отворете мениджъра на файлове, щракнете върху бутона на менюто, отворете „настройки“ и поставете отметка в квадратчето „скрити елементи“.
 • Стъпка 2: Сега, когато можете да видите всички скрити папки и файлове, потърсете вашата платформа в списъка, отидете до местоположението и изтрийте всички папки и файлове.
  За Windows 7, 8-8.1: Поставете „% APPDATA% \ kodi \ userdata“ в полето за стартиране в менюто за старт.
  За Windows 10: Поставете „% LOCALAPPDATA% \ пакети \ XBMCFoundation.Kodi_4n2hpmxwrvr6p \ Lo“ в полето за изпълнение.
  За Mac: Поставете „/ Потребители // Поддръжка на библиотека / приложения / Kodi / userdata /“ в полето за изпълнение.
  За Linux: Отворете терминал и поставете „~ / .kodi / userdata /“.
  За Android: Изтрийте папките „userdata“ и „addons“ от „Android / data / org.xbmc.kodi / files / .kodi /“.
  За iOS: „/ частен / вар / мобилен / Библиотека / Предпочитания / Kodi / потребителски данни /“

Забележка: Използвайте всички гореспоменати команди без кавички.

Kodi е супер забавно, но дали е сигурно?

В последно време Kodi се сблъсква с много горещина поради някои добавки на трети страни, които позволяват на потребителите да получат минали ограничения и да получат достъп до лицензирано съдържание. Въпреки че в редица разработки на Kodi тези добавки са предварително инсталирани, сериозно се препоръчва да се проучат подробно „законите за онлайн поточно съдържание“, преди да се използват такива добавки, тъй като те могат да доведат до правни последици.

Друг недостатък на поточното използване с Kodi е вашето ISP заглушаване. Тъй като скоростта на потока е силно зависима от използваната интернет връзка, вашият локален ISP водене на раздели за вашите онлайн дейности и забавяне на интернет скоростта ви почти може да съсипе вашето преживяване на Kodi.

Има ли безопасен начин за използване на Kodi?

Непрекъснато нарастващият онлайн свят е пълен както с възможности, така и със заплахи. Докато интернет е преобразил начина, по който работим, се държим и социализираме; тя също отвори врати за редица заплахи, касаещи нашата онлайн поверителност. Кибер престъпленията като кражба на данни и злонамерен софтуер са само върхът на айсберга. Използването на някои добавки на трети страни като P2P торентите може да създаде рискове за вашата поверителност онлайн, поради което се препоръчва използването на VPN за Kodi.

Правят ли всички VPN мрежи?

Отговорът е не. Безплатните VPN често се използват като капан за съхранение и продажба на данни на потребителите, затова е силно препоръчително да използвате надеждна платена услуга Kodi VPN като PureVPN.

Защо трябва да използвате Kodi VPN

 • VPN запазва вашите онлайн поточни дейности скрити от любопитни очи на вашия интернет доставчик, като елиминира всички рискове от дроселиране на интернет доставчика.
 • VPN ви дава възможност да преминете през минали гео-ограничения и да получите достъп до платени поточни услуги от всяка точка на света.
 • VPN криптира връзката между вашия компютър и интернет, като свежда до минимум риска от кибер престъпления като кражба на данни.
 • VPN ви позволява да имате по-голям достъп до вашите данни чрез компресиране на честотната лента.
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map