Как да деактивирате Messenger

Facebook има ужасен запис, когато говорим за осигуряване на сигурността на поверителността на потребителите на потребителите и най-ценното им предимство – данни.
Приложението на Messenger на Facebook следва същия стъпка на Facebook. Гигантът на социалните медии е известен със слабите си скринингови практики и безпроблемно подаване на трети страни на своята платформа.
Не е тайна, че хората губят вяра във Facebook въпреки непрекъснатите си обещания. С безкрайни нарушения на данните, скандала с Cambridge Analytica, естествено е, че искате да изтриете Facebook Messenger.

Messenger не може да се деактивира?

Откакто Facebook пусна нова актуализация за приложението Facebook и Facebook Messenger, потребителите няма да могат да деактивират Facebook, не могат да се забъркват със снимки, освен ако не изтриете приложението.

Нещото е причинило тежък проблем за много потребители, които вече нямат избор да деактивират акаунта си. Сега, когато Facebook напълно е премахнал опцията, няма друг начин освен да изтриете приложението.

За потребители, които имаха старата версия на приложението Facebook, те следваха стъпките по-долу, за да деактивират месинджъра от своите устройства с iOS.

Как да деактивирате Messenger на iOS устройства

Можете да деактивирате Messenger само ако преди това сте деактивирали акаунта си във Facebook.

За да деактивирате Messenger, след като сте деактивирали акаунта си във Facebook, следвайте процеса:

  1. Отворете приложението Messenger на телефона си.
  2. Докоснете снимката на потребителския си профил в горния ляв ъгъл.
  3. Изберете Правен & политики > Деактивирайте Messenger.
  4. Накрая докоснете Деактивиране.

Подобно на потребителите на Android, новата версия на Android на Facebook Messenger също няма възможност да деактивира месинджъра.

Въпреки това, за тези, които нямат най-новата версия и все още не са актуализирали приложението, те могат да деактивират Messenger в някакъв момент с стъпките по-долу.

Как да деактивирате Messenger на устройства с Android

  1. Отворете приложението Messenger.
  2. Докоснете снимката на потребителския си профил в горния ляв ъгъл.
  3. Изберете Правен & политики > Деактивирайте Messenger.
  4. яде за последен път.

Ако сте актуализирали приложението и искате да излезете изцяло от мрежата, може би искате да помислите за окончателно изтриване на акаунта си във Facebook и да се отървете от това, че се притеснявате от хората в messenger..

Имате и добра опция да изключите всички известия, идващи от приложението, като коригирате настройките му от телефона си или просто изтриете приложението facebook от телефона си.

Заслужава ли деактивирането на Messenger?

След деактивиране на вашия Facebook Messenger, никой няма да може да изпраща съобщения и да преглежда профила ви, докато не го активирате отново.

Както каза по-рано, първо е необходимо да деактивирате акаунта си във Facebook, за да деактивирате месинджъра.

Чрез повторното активиране на вашия Facebook Messenger, вие ще активирате автоматично своя акаунт във Facebook и има шанс, че ще започнете да получавате заявки от досадните потребители, така че ще трябва да деактивирате акаунта си във Facebook за втори път.

За съжаление, ако напълно изтриете акаунта си във Facebook, след това ще загубите достъп до месинджър и никога няма да възвърнете старите съобщения.

Когато използвате Messenger или всяко друго приложение за чат, трябва да използвате VPN, за да защитите онлайн разговорите си. Това е, за да защитите вашите разговори от хакери и киберпрестъпници.

често задавани въпроси

Какво се случва, когато деактивирате Messenger?

Когато деактивирате Messenger, хората във Facebook няма да могат да изпращат съобщения, да се обаждат или да провеждат видео разговор с вас. Няма да се показвате в Messenger им като онлайн.

Деактивирането на Facebook деактивира месинджъра?

Деактивирането на акаунта ви във Facebook няма да деактивира акаунта ви в Messenger. Messenger е отделно приложение от приложението Facebook.

Как да деактивирам Facebook?

Ето процеса на деактивиране на Facebook:

  • Преминете към своя Facebook ‘Настройки’
  • Като цяло, прегледайте опциите, за да намерите ‘Деактивирайте вашият акаунт’
  • Кликнете Деактивиране и изтриване, след това щракнете Продължете към Деактивиране на акаунта и потвърдете.

Можете ли да деактивирате Facebook и все още да използвате месинджър?

Да. Тъй като Messenger е отделно приложение, по подразбиране не се изисква Facebook акаунт. Можете обаче да свържете акаунта си във Facebook с Messenger.

Как да активирате отново Facebook Messenger?

Реактивирането на Facebook Messenger е просто. Ето процеса:

  • Изтеглете и инсталирайте приложението Messenger
  • Влезте с вашия Facebook акаунт
    Въведете своя имейл адрес / телефонен номер и парола

Искате да възстановите онлайн поверителността си? Може да искате да проверите по-долу ръководства:

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me