Кафенета с WiFi близо до мен

Много реномирани кафенета като Starbucks започнаха да раздават безплатен WiFi кафене, за да задържат клиентите си за по-дълги периоди, защото това доказано стимулира продажбите. Излизането в любимото кафене с WiFi има своите предимства.

Нашето ежедневие се върти около използването на високоскоростна интернет връзка, за да напреднем в ежедневието ни. Дали, за да направите онлайн покупка, да взаимодействате в социални медии или да поддържате връзка със световните дела, изисква близост до вас 24/7 WiFi интернет.

Поради необходимостта от интернет връзка по всяко време, ресторанти, кафенета, близки паркове, Wi-Fi горещи точки са разпръснати из цели градове.

По подобен начин много реномирани кафенета като Starbucks започнаха да раздават безплатен WiFi кафене, за да задържат клиентите си за по-дълги периоди, защото това доказано стимулира продажбите. Излизането в любимото кафене с WiFi има своите предимства.

Например, много работни кафенета предлагат отстъпки или понякога дори безплатно кафе, като просто влезете в тяхната мрежа. Така това осигурява известна мотивация за хората, които могат да посещават работните кафенета, за да провеждат срещите си и дори да си чакат любимото горещо кафе на масата. Така че студентите, които търсят кафене, за да учат или просто се отправят към любимото си кафене за късна нощ, могат да продължат да четат това ръководство, което ще ви даде насоки за онези места, които предлагат WiFi.

Кафенета с WiFi близо до мен

Старбъкс

Вероятно знаете нарастващата популярност на понички от Дънкин в световен мащаб, особено в САЩ. Но може да нямате представа, че поничките Dunkin предлагат безплатна WiFi връзка за всички на своите хиляди търговски обекти по целия свят.

Все още един от най-големите кафе гиганти, наскоро Starbucks си партнира с Google, за да интегрира безплатния си WiFi с неограничен достъп до своите клиенти и перспективи. Кафенета с WiFi близо до вас е това, което всеки човек иска, който може просто да се наслади на кафето си и да има достъп до интернет по всяко време.

Starbucks разполага с търговски обекти по целия свят, така че хората да се чудят как да намерят кафенета Starbucks с WiFi близо до мен не трябва да се притесняват поради широката му наличност. Посочени по-долу са някои от по-популярните държави, в които ще намерите Starbucks:

 • Съединени щати
 • Южна Кореа
 • Мексико
 • Великобритания

Дънкин Донътс

Поничките от Дънкин са известни не само с храната си и с невероятно устата си понички, но и с хранителна верига, която предлага чудесна среда за обучение и работа. Студентите могат да се възползват максимално от тази ситуация, като се отправят към един от магазините за понички на Dunkin и учат за изпитите си, плюс да се насладят на вкусните им лате. Тези кафенета са отворени късно през нощта, така че не се колебайте да вземете хапка. По-долу са споменати някои от най-популярните градове в Съединените щати, където можете да намерите магазин на Дънкин.

 • Ню Йорк
 • Масачузетс
 • Флорида
 • Ню Джърси

Джо и сокът

Джо и сокът в Обединеното кралство, Лондон предлага безплатен WiFi, както и страхотно кафе. Така че докато се разхождате из Лондон и се отбивате в Joe and the Juice за някои коктейли и безплатна WiFi услуга е пълен пакет за повечето хора. Основана през 2002 г., Джо и компанията за кафе Juice е обявена за любима от мнозина и е на трето място по ред за най-бърза WiFi връзка според нашите тестове.

 • Ню Йорк
 • Масачузетс
 • Флорида
 • Ню Джърси

Тим Хортън

Тим Хортън е четвърти по ред като предоставя най-добрата WiFi услуга. Намира се в Канада, можете да се свържете с тихите му кафенета WiFi гореща точка и да се насладите на вашето вкусно еспресо на спокойствие. Използвайки вашия лаптоп или смартфон, можете да избирате между две от неговите услуги: WiFi basic и WiFi плюс. Услугата WiFi plus предлага връзка с устройството и осигурява на гостите си неограничен достъп до интернет при пламващи скорости.

Кафе на зърна и чай

Кой не би искал да отпие от това кремообразно кафе „Dulce de leche“? Ами не просто преценете и вкусното почерпка към някой от магазините за кафе на зърна и чай. Нещо повече, което предлага е бърза интернет връзка с вашето мобилно устройство, с голямото търсене на WiFi достъп в техните магазини. Услугата WiFi е безплатна и предлага лесна за свързване услуга, за да осигури възможно най-добрата интернет връзка.

Намиране на обществен WiFi

В зависимост от това къде се намирате и се опитвате да намерите интернет без интернет доставчик, може да успеете да намерите обществен WiFi в близост до вашата близост например в кафенета, ресторанти, библиотека, паркове и много други места. Обществените мрежи обаче могат да ви направят уязвими за кибер заплахи. Следвайте тези стъпки, за да сте в безопасност, когато използвате обществен WiFi в горещи точки като кафенета наблизо.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me