IPTV VPN за стрийминг през 2020 г.

Публикувано: 11 февруари 2020 г.

Изживейте най-добрата IPTV VPN с PureVPN само за $ 0,99. Предавайте поточно съдържание на IPTV с безумно бързи скорости от всяка точка на света.

Ако сте някой, който иска да се наслаждава на любимите си телевизионни канали на вашия компютър или на друго устройство, което не ви обвързва с вашата всекидневна, тогава IPTV е идеалният избор за вас.

С IPTV можете да се наслаждавате не само на обикновените телевизионни канали, но и на международни телевизионни предавания, видео съдържание при поискване и много други. Накратко, това е пълен пакет от медийни забавления, които могат да задоволят желанието ви за 24/7 забавление.

Въпреки това, когато става въпрос за гледане на съдържание в него, ще трябва да потърсите VPN за IPTV, за да извлечете максимума от вашата IPTV.

Прочетете, за да научите повече за това, защо е необходима IPTV VPN.

Какво е IPTV?

IPTV означава Internet Television Television. IPTV обикновено се предлага като услуга – например под формата на приемници – което ви позволява да гледате телевизионни канали чрез своите TCP / IP протоколи, т.е. интернет. За да се насладите на любимите си предавания по IPTV по безпроблемен начин, трябва да имате високоскоростна интернет връзка.

IPTV работи напълно противоположно на традиционните телевизионни кабелни услуги, които излъчват всички канали едновременно, като предоставя на потребителите гъвкавост да гледат програма чрез промяна на канала.

IPTV услугите, от друга страна, излъчват само една програма или канал наведнъж. С други думи, тя не предлага едновременно излъчване в едно предаване. Потребителите трябва да изберат различна програма от менюто, за да поискат различно предаване, което предава поточния канал.

Как работи IPTV?

Точно както използвате интернет в дома или офиса, IPTV работи почти подобно на него. Обикновено трябва да настроите приемник, предоставен от услугата IPTV, която конфигурирате като мост между вашия телевизор и рутер. Когато щракнете върху програма, за да я гледате, на IPTV сървърите се изпраща заявка, която изпраща заявката обратно на устройството под формата на пакети данни. В резултат на това можете да се насладите на съдържанието по ваш избор.

Въпреки това, в зависимост от типа IPTV, той може да използва различни протоколи за излъчване на съдържанието. Например IPTV ще използва протокола за управление на интернет групата (IGMP) за излъчване на телевизия на живо. По същия начин, той също използва протокол за поточно предаване в реално време (RTSP), протокол за съобщения в реално време (RTMP) и протокол за прехвърляне на хипертекст (HTTP) за различни видове съдържание.

Видове IPTV

IPTV услугите се предлагат в три различни типа:

  • Видео по поръчка (VOD): Както подсказва името, можете да изберете от широк каталог на филми и други предавания и трябва да платите, за да ги гледате.
  • Телевизионно предаване на живо: При този вид IPTV услуга получавате излъчване на живо на избрания от вас телевизионен канал през вашата интернет връзка.
  • Преместена във времето IPTV: Има много телевизионни канали, които правят телевизионните си предавания на живо достъпни в интернет след първото им излъчване. По-късно можете да ги прегледате по ваше удобство. Всъщност можете да ги запишете и дори да направите пауза и да пренавивате предаванията, които искате.

Защо IPTV придобива широка популярност?

Една от многото причини, поради които потребителите избират IPTV услуги, е, че тези услуги позволяват на потребителите да гледат любимите си телевизионни канали на живо на своите компютри, таблети или смартфон. Всъщност потребителите могат да донесат своята телевизионна програма на ваканциите си в чужбина, за да могат да гледат местното им съдържание.

Освен това IPTV замества нуждата от услуги от кабелна телевизия главно поради мобилността и отчасти поради други фактори, както бяха разгледани по-горе.

Защо имате нужда от VPN с IPTV?

Има много причини, поради които трябва да търсите най-добре платения VPN за IPTV, известен още като неограничено забавление.

Регионално ограничение на обиколката

Има много потребители, които често се чудят: „Трябва ли да използвам VPN с IPTV?“ Тъй като IPTV услугите предлагат голямо разнообразие от канали на потребителите, има определени канали, които са ограничени до държавите, които притежават тези канали. Например, ако потребителят иска да гледа определен канал във Великобритания от чужбина, той може да няма достъп до него поради ограничения на страната.

Ситуации като тези изискват нужда от виртуална частна мрежа, известна още като VPN услуга. Когато потребителят се свърже към Интернет чрез VPN, услугата позволява на потребителя да избира от широк спектър от IPTV VPN сървъри или IP адреси, идващи от различни градове. Така че, ако потребителят иска да гледа Великобритания канал от чужбина, всичко, което трябва да направи, е да свърже VPN, да избере онлайн UK VPN сървър и да гледа канала.

Байпас ISP Throttling

Известен факт сред интернет потребителите в света е, че техният ISP често намалява скоростта на връзката си, за да спести честотна лента и това става без съгласието на потребителите. Благодарение на непрекъснатото дроселиране на ISP можете да усетите бавна скорост на сърфиране и изключително бавно поточно предаване.

С помощта на VPN можете да победите скоростта на дроселиране, която вашият интернет доставчик прави зад гърба ви. В крайна сметка можете да се насладите на без буфер и безпроблемно стрийминг на всички ваши любими услуги.

Какво прави PureVPN най-добрата платена VPN за IPTV през 2019 г.?

Вашата IPTV не работи с VPN? Трябва незабавно да преминете към нашия VPN.

Когато става въпрос за избор на най-добрата VPN за IPTV, става малко трудно да изберете от широк спектър от услуги. Имайте предвид обаче, че когато избирате услуга, уверете се, че тя е не само надеждна, но и богата и надеждна.

За щастие можете да се доверите на VPN. Когато се абонирате за премиум VPN услугата на PureVPN, можете да се насладите на следните функции:

  • Голям обем на IP адреси: VPN абонаментът идва с огромен брой анонимни IP адреси. В резултат на това не е нужно да се притеснявате дали ограничаването на IP ще бъде ограничено на който и да е уебсайт, защото можете да получите достъп до него отново с различен IP адрес.
  • Огромен брой сървъри: Огромен пул от IP адреси не е единствената функция, която прави VPN услугата идеална за вас. Услугата има голям брой сървъри в стотици страни по целия свят. Всъщност ще намерите VPN сървъри на 6-те континента.
  • Оптимизиран опит: Най-доброто нещо при VPN е, че неговите сървъри са оптимизирани, за да дадат на потребителите невероятно поточно изживяване. За разлика от други доставчици на VPN, няма да се налага да преминавате през вбесяващото чувство на високи пинг или проблеми с латентността.

Споменатите тук характеристики представляват само върха на айсберга. VPN услугата се предлага с десетки други мощни функции, които ви дават върховно VPN изживяване.

Настройка на IPTV VPN

Ако планирате да настроите IPTV VPN на устройството си с Android, помислете за следните стъпки:

  • Абонирайте се за PureVPN
  • Изтеглете приложението VPN за Android
  • Свържете се с местоположението на IPTV VPN сървъра по ваш избор
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me