ИГРИРАНЕ VPN


Contents

ИГРИРАНЕ VPN

Търсите перфектния VPN, за да подобрите вашия онлайн опит за мачове и да влезете право в конкурентната сфера?
PureVPN е единственият VPN за геймърите от геймърите.




Остани у дома & Вземете VPN за неограничени игри само за $ 0,99

Не пропускайте офертата! 31-дневна гаранция за връщане на парите безпроблемно.

1- Изберете вашия план Промяна на валутата: щатски долар

 • щатски долар

1 месечен план Без отстъпка Спестете 0% $ 10.95 на месец месечно Вземете 1-месечен план 31-дневна гаранция за връщане на парите пълен достъп. Без ограничение. Най-любимите! 7-дневно изпитание + 47% OFF след това Спестете 0% $ 0.99 $ 10.95 / месец $ 5,82 / месец след изпитване * $ 10.95 / месец $ 5,82 / месец след изпитание * ВЗЕМЕТЕ 7 ДНИ ИЗПИТВАНЕ 31-дневна гаранция за връщане на парите

След 7 дни ще бъдете автоматично абонирани за нашия 1-годишен план в $ 10.95 / месец $ 5.82 / месец

6-месечен план 24% отстъпка Спестете 24% $ 8.33 на месец месечно Вземете 6-месечен план 31-дневна гаранция за връщане на парите Внимание, моля!Не пропускайте 7-дневната ни пробна цена от $ 0,99. 1-годишен план Спестете 82% $ 1.99 / мес на месец Вземете 1-годишна 31-дневна гаранция за връщане на парите 2- Изберете Вашия начин на плащане Сигурно и криптирано плащане McAfee-икона Изберете Начин на плащане Кредитна карта PayPal Кликнете тук, за да видите всички опции за плащане Резюме на вашата поръчка USD 0,99

Резюме на вашата поръчка

PureVPN 7 дневен пробен период + 47% OFF след това 0,99 USD Добавки

Общо USD 0,99 ИМА КУПОНЕН КОД? Приложи х

Въведете валидно име на притежателя на картата.

въведете валиден имейл адрес.

Имам кредитна карта, свързана с моя акаунт в PayPal Pay with Кредитна карта

31-дневна гаранция за връщане на парите

Сигурни и криптирани плащания

С изпращането на този формуляр вие се съгласявате с нашите Общи условия и Декларация за поверителност.

Плащането е успешно

Благодарим, че опитате демонстрация на PVPN количка. (В процеса не бяха таксувани пари).

Искате да добавите Специализиран IP за USD 0,99?
Какво е Специализиран IP? получавам Специализиран IP Премахване на добавката Изберете държава

 • Великобритания
 • Съединени щати
 • Сингапур
 • Малта
 • Хонконг (SAR)
 • Германия
 • Австралия
 • Канада

получавам Специализиран IP Искате да добавите Пренасочване на пристанища за 0,25 USD?
Какво е Пренасочване на пристанища? получавам Пренасочване на пристанища Премахване на добавката Искате ли да добавите DDos защита за USD 0,99?
Какво е DDos защита? получавам DDos защита Премахване на добавката Изберете държава

 • Съединени щати
 • Великобритания
 • Нова Зеландия
 • Холандия
 • Австралия
 • Канада
 • Германия
 • Франция

получавам DDos защита × Специализиран IP VPN

С посветен IP VPN на PureVPN можете да направите много повече, отколкото можете да си представите. Тази добавка служи като чудесно решение за онези лица и фирми, които желаят да ограничат достъпа до своите мрежи.

Защо ми трябва специален IP VPN?

Отдалечен достъп до сървъри с криптиране

Без значение към какъв сървър за отдалечен достъп се свързвате, лесно можете да го направите, без да се притеснявате, че ще бъдете компрометирани, особено след като сте подкрепени от военно ниво на криптиране.

Перфектен за бизнеса

Лицата и предприятията могат да се свързват с ограничени мрежи и сървъри. Вместо само за всеки, който има споделен IP достъп до мрежа, само тези със специфичен IP адрес могат да го направят, като по този начин подобряват сигурността чрез скокове и граници.

Възможностите са безгранични

Независимо дали искате да получите достъп до камери за видеонаблюдение, банкови сметки или искате да видите поверителна информация, разположена в защитена болнична мрежа, възможностите са неограничени.

× Защитена от DDoS VPN

С посветен IP VPN на PureVPN можете да направите много повече, отколкото можете да си представите. Тази добавка служи като чудесно решение за онези лица и фирми, които желаят да ограничат достъпа до своите мрежи.

Защо имам нужда от DDoS защитена VPN?

Блокира неоправдания трафик

При неоправдан трафик трябва да се очаква спад в скоростта на интернет и изоставането. Но това вече няма да е така с нашия защитен от DDoS VPN.

Бдителни ли са по всяко време

Вместо да се налага ръчно да активирате нашия защитен от DDoS VPN всеки път, той ще бъде активен по всяко време. Веднага щом бъде открита атака, нашата защита от DDoS VPN ще я неутрализира незабавно.

Перфектен и за геймърите

Нашият защитен от DDoS VPN служи като допълнителен слой за защита на геймърите, които редовно са насочени от киберпрестъпници и конкуриращи се геймъри. Бъдете спокойни; ще имате конкурентно и безопасно игрово изживяване.

× Пренасочване на порт

Функцията Port Forwarding е удобна, когато трябва да получите достъп до свързано към интернет устройство / услуга от всяка точка на света.

Как ми помага ползването на пристанището?

Да приемем, че искате да получите достъп до вашия компютър, лаптоп или сървър от всяка точка на света. Нашата добавка за пренасочване към порт ще ви позволи да направите точно това.

Ако искате да споделите достъп до вашия уебсайт / FTP или друга услуга, тогава ще ви е необходима нашата добавка за пренасочване към порт.

Ако искате да играете онлайн игра с приятелите си, тогава ще ви е необходима нашата добавка за пренасочване към порт, за да може приятелите ви да се присъединят към вашия геймър сървър.

Ако използвате PureVPN на вашия рутер, тогава ще ви е необходима добавката за пренасочване на порт, за да разрешите всеки конкретен порт на PureVPN IP.

× Защита на предприятието & поверителност

Разширените функции на следващото поколение осигуряват стабилна сигурност & поверителност. Преди това технологията е била достъпна само за бизнеса & Предприятия. Дава ви анти-злонамерен / антивирусен, рекламен блокер, филтриране на приложения, механизъм за предотвратяване на проникване и филтриране на URL / категории. Мислете за това "суперсили" за обикновения ви VPN.

Бележка 1:

Към момента сигурността на Enterprise & Добавката за поверителност не работи едновременно с нашата специализирана добавка за IP. Можете обаче да използвате всеки друг режим в нашите VPN приложения, за да активирате Enterprise-Grade Security & Добавка за поверителност.

Бележка 2:

Моля, обърнете внимание, че понастоящем ръчната настройка на PureVPN не поддържа конфигурацията на нашата Enterprise Grade Security & Добавка за поверителност Моля, използвайте нашите VPN приложения, за да го активирате.

× P2P защита

Добавката P2P Protection гарантира, че дори и най-умните настройки за примамка от хакери или държавни агенции не го правят на вашето устройство или компютър. Нашата проактивна защита автоматично ще блокира разрушителни файлове като вируси, злонамерен софтуер, софтуер за откупи, троянски програми и др., Маскирани като торенти от изтегляне и да запази вашето устройство безопасно и сигурно.

PureVPN планът включва:

 • Приложения за
 • Сигурност на предприятието
 • 10-Multi влизания, за да можете да използвате един акаунт на 10 устройства едновременно.
 • 2000+ сигурни сървъра в 140+ страни
 • 24/7 поддръжка на клиенти

nologs и поддръжка на клиенти TrustPilot

Платете с кредитната си карта и ВЗЕМЕТЕ ДОПЪЛНИТЕЛНА ОТСТЪПКА 10%!

Ще плащам с кредитна карта Продължи с Alipay ×

Открита грешка

да не

Нужда от помощ? Говорете с нашата 24/7 поддръжка на живо

Плащането Ви се отхвърля

Моля, опитайте да платите чрез Bluesnap.

Изберете начин на плащане

Получете тази оферта сега Продължете с

Защо се нуждаете от VPN за игри?

Игралния VPN значително подобрява вашето онлайн изживяване чрез:

Персонализирано създаване на мачове

Свържете се с всяко място по ваше желание и се насладете на пламтящи бързи времена на мачове. Това помага да спестите време и да ви свърже незабавно с игри като Dota 2, PUBG, Fortnite, CSGO и други.

Достъп до всички региони

Ако живеете извън САЩ, може да се сблъскате с множество ограничения. С игрови VPN получавате незабавен достъп до регионални ограничени игри и съдържание.

Пренасочване на порт [Добавка]

Може би най-добрият аспект на игралния VPN, Port Forwarding ви помага да избягвате проблеми, при които не можете да играете игри за много играчи поради блокиране на портове. Удобно отворени портове с пренасочване на портове.

Цялостно забавление

Няма значение къде се намирате или накъде сте се насочили. С VPN можете да се свържете със сървъра в САЩ и да продължите поточно съдържание, достъпно в библиотеката на САЩ Netflix или във всяка друга държава по ваша избор.

DDoS защита [добавка]

Получаването на DDoS по време на игра може да бъде пълно с ярост. DDoS добавката на PureVPN ви предпазва от най-сложните DDoS атаки, тъй като вашият истински IP е маскиран, така че никога не трябва да се притеснявате от наводнение при игра.

Избягвайте пропускането на ISP

Потокът изразходва по-голямата част от вашата честотна лента и това дава основание на ISP да ви таксува за консумация на допълнителна честотна лента. С VPN интернет доставчиците не могат да разберат колко честотна лента сте консумирали.

Популярни игри
Ние подкрепяме

От PUBG до Dota 2, с PureVPN, можете да играете удобно във всеки регион от всяка точка на света.

Допълнителни предимства на игрите VPN

Предимства на игрите VPN

Ранен достъп до нови игри

Ако играта е пусната в ранен достъп (бета) извън вашата страна, тогава просто изберете сървъра на този регион и се заемете с него. Насладете се на игри във всяка желана ОС по ваш избор.

Изберете сървър по ваш избор

Уморихте се да играете през един и същ сървър? Изборът на PureVPN сървър ви позволява да играете във всеки регион по ваш избор, като EU, NA, SA и т.н. Просто променете протокола по подразбиране на PPTP и доминирайте над всички.

Неограничен стрийминг

PureVPN мулти-вход до 10 устройства едновременно, за да се насладите на игри и стрийминг едновременно.

Защита на данни

PureVPN предлага най-модерното 256-битово криптиране AES, което защитава вашата онлайн връзка срещу любопитни очи. Можете да продължите да играете, без да се притеснявате, че някой засади сесията ви.

Оптимизирани за игри сървъри в 140 държави

Над 2000+ сървъра и 300 000+ IP адреси са винаги там, за да осигурят пълна достъпност.

Северна Америка

667 Сървъри

най-добрата vpn услуга

Южна Америка

84 Сървъри

IMG

Централна Америка

12 сървъра

IMG

Океания

93 Сървъри

IMG

Европа

807 сървъри

IMG

Африка

150 сървъра

IMG

Азия

321 Сървъри

IMG делител

VPN за игри

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map