Гледайте страхотно съдържание с Amazon Prime VPN

Чувствате се раздразнен, защото не можете да гледате Amazon Prime от вашия регион? Опитайте PureVPN само за $ 0,99 и се насладете на Amazon Prime Video през скучните дни.

Вземете 31-дневна гаранция за връщане на парите от PureVPN

Как да получите Amazon Prime с VPN?

Ето как можете да получите достъп до Amazon Prime от всяка точка на света

Изтегли

И се абонирайте за PureVPN

Connect

Изберете Amazon Prime от Популярни уебсайтове

Всичко е готово!

Започнете да стриймвате на Amazon Prime

Кой не обича Amazon Prime Video

Amazon Prime Video е страхотна услуга за стрийминг, която има база потребители в милиони. Той е домакин на повече от 10 000 различни телевизионни предавания и филми на своята платформа. Той е произвел някои от най-достойните оригинални оригинали като „Човекът във високия замък“, „Бош“ и „Моцарт в джунглата“. Съдържанието е толкова голямо, че когато потребителите на Amazon Prime Video пътуват извън своята страна, те всъщност пропускат всички страхотни неща в Amazon Prime Video.

достъп amazon prime vpn

Телевизионни предавания и филми на Amazon Prime Video

amazon prime vpn

Amazon Prime има библиотека, много по-голяма от тази на Netflix. Въпреки че Netflix е по-популярен, Amazon Prime Video може да се похвали с над 10 000 различни заглавия. Не струва нищо, че Amazon Prime има изключителна сделка с HBO, така че можете да видите оригинали на HBO като The Game of Thrones и в Amazon Prime Video също. По отношение на качеството на съдържанието, единственият недостатък е липсата на 4K поддръжка в наличното съдържание.

Amazon Prime има ограничена наличност

Amazon Prime е пристрастяващ феномен в САЩ и някои други региони, най-вече поради разширената си библиотека със съдържание. Ако обаче сте извън САЩ, може да нямате достъп до Amazon Prime, освен ако не използвате добър Amazon Prime VPN

IMG

Какво идва в Amazon Prime?

Amazon има една от най-бързо развиващите се библиотеки за безкрайно предлагане на телевизионни предавания и филми. На всеки няколко дни десетки нови телевизионни предавания и филми стават достъпни в Amazon Prime Video. Въпреки че не всички от тях са блокбастери, някои от тях са наистина невероятни телевизионни предавания, които си заслужават да гледате.

Тенденционни телевизионни предавания в Amazon

vpn amazon prime

Момчетата

Филмите за супер герои и телевизионните предавания са просто твърде често срещани в наши дни. Момчетата взимат джаб в същия жанр при различна светлина – те са антигерои. Те имат супер сили, но им липсва човечност. На фона на тяхната корупция и насилие екипаж на бдител се закле да отмъсти на тези корумпирани супер герои и да оправи нещата.

Amazon Prime пусна един сезон досега, докато втори сезон вече е обявен. Очаква се сезон 2 на The Boys да излезе около лятото през 2020 година.

amazon prime with vpn

Добри Оменс

Може би сте виждали много предавания, представящи n епична битка между Небето и Ада, но не тази. Напротив, Добрите Оменс ни отвеждат в центъра на Армагедон, което ще се случи поради изчезнал 11-годишен антихрист. За да не се случи краят на света, ангел и демон обединяват сили за първи път, само за да продължат да живеят доволния си живот.

vpn amazon prime

Чудесна госпожа Мейзел

Тя е умна и остроумна и го знае. Мириам Мейзел иска да стане най-известният сценичен комик. Той се отличава с много игриво изпълнение и хумористични разговори. Ако сте почитател на стендъп комедията, ще се радвате на това телевизионно шоу.

Чудесната госпожа Мейзел пусна досега 2 сезона. Очаква се сезон 3 да излезе на 6 декември 2019 г. Трейлърът вече е излязъл и смятаме, че ще бъде страхотен часовник.

amazon prime with vpn

Просторът

The Expanse е заложен в бъдещето, но зрителите все още могат да се свържат с него толкова добре. Поредицата показва, че хората са колонизирали цялата Слънчева система. Водата е ужасяващ ресурс и работниците се изпращат в астероидния пояс между Марс и Юпитер за добив на лед.

На фона на всичко това конспирация заплашва да заличи човешката раса. Шоуто е завладяващ часовник, който е пълен с мистерия и напрежение. Expanse е излъчил 3 сезона досега, а сезон 4 вече е на път.

Защо трябва да получите тази Amazon VPN?

  • пътешественик

  • Експат

  • Уникално съдържание

  • Разделяне на тунели

  • анонимност

Amazon Prime Video е наличен само в няколко държави. Когато пътувате, има голям шанс, че няма да имате достъп до него. Това се дължи на регионалните ограничения, наложени на вашия интернет от вашия интернет доставчик и местните кибер власти.

Когато се свържете с нашия Amazon Prime VPN, можете да избегнете всички такива ограничения и незабавно да гледате Amazon Prime Video, който не е наличен или ограничен във вашия регион.

Животът често е малко труден за емигрантите. Но това, което го прави скучно, е невъзможността за достъп до съдържание, което сте обичали да гледате у дома. Услуги като Amazon Prime са достъпни само в няколко региона. Дори и да имате премиум акаунт Amazon Prime, може да нямате достъп до него поради вашето местоположение.

Можете да преодолеете този проблем и да гледате Amazon Prime, като се свържете към премиум VPN. Когато се свържете, вашият първоначален IP адрес се маскира и се заменя с предоставен от VPN IP адрес, което ви позволява незабавен достъп до Prime Video.

Популярните телевизионни предавания понякога са лесни за намиране, но ако живеете извън САЩ и сте любители на оригиналите, трябва да получите ръце на VPN, който може да заобиколи регионалните ограничения. Когато се свържете с основната ни VPN на Amazon, можете да получите достъп до уникално съдържание на услуги с ограничена достъпност.

Amazon Prime има една от най-големите библиотеки за съдържание. Той има хиляди телевизионни предавания и филми и често се добавя ново съдържание. Ако искате да гледате уникално съдържание от цял ​​свят, абонирайте се за нашия VPN и започнете да предавате Amazon Prime.

За разлика от повечето VPN, които намаляват скоростта на потока ви и влияят на опита ви, PureVPN използва Split Tunneling, което е функция, насочена към подобряване на вашето поточно преживяване. Когато използвате разделно тунелиране, можете предварително да определите кои приложения искате да получите чрез VPN и кои искате да получите достъп без него.

За този случай можете да пренасочите достъпа си до Amazon Prime чрез нашия VPN, докато нормално имате достъп до всички други услуги. По този начин можете да запазите предпочитанията си за търсене и местоположение и да запазите работата си без прекъсване. .

Без подходяща защита интернет може да бъде опасно място. Всеки път, когато излизате онлайн, съществува висок риск от хакване. В най-лошите случаи кибер-сталкерът може да хакне в домашната ви мрежа и да поддържа раздели за всичките си дейности, като превземе вашия лаптоп и камери за видеонаблюдение или микрофоните на вашия смартфон.

PureVPN може да ви предпази онлайн от всички подобни заплахи, като ви прави напълно анонимни онлайн. Когато сте анонимни, никой не може да проследява или прихваща вашите онлайн дейности и да отвлича вашите сесии за сърфиране.

Често задавани въпроси за Amazon Prime VPN

Ето някои от най-често задаваните въпроси за Amazon Prime VPN.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me