Гледайте SonyLIV извън Индия


Гледайте SonyLIV извън Индия

Публикувано: 02 септември 2019 г.


Трябва да получите достъп до SonyLIV извън Индия? След това използвайте VPN на своите поточни устройства. Вземете PureVPN само за $ 0,99 и открийте всичко на SonyLIV без никакви излишни. Започнете да гледате SonyLIV отвсякъде и да предотвратите скуката при заключване.

IMG

Да си признаем, че животът е наистина скучен, ако нямате време за преминаване, за да ви натоварят. Може би сте имали груб ден и сте искали да се отпуснете малко в комфорта на стаята си, но не искате да спите. Та какво правиш? Можете да включите любимия си стрийминг канал и да прекарате времето си в гледане на невероятно съдържание.

Ако сте фен на индийската телевизия или искате да предавате любимите си спортни мачове на живо онлайн, тогава можете лесно да го направите, като се свържете със SonyLIV!

Ако търсите какъвто и да е вид спорт, било то крикет, футбол, тенис, борба или каквото и да е, SonyLIV ще ви държи покрити.

И най-хубавото на SonyLIV е, че той е напълно безплатен! Не е нужно да плащате нито една стотинка или да създавате акаунт в канала, за да гледате услугата на живо. Всичко, което трябва да направите е да посетите уебсайта, да кликнете върху това, което искате да гледате, и това е всичко!

Направо към…

Но можете ли да получите достъп до SonyLIV на живо отвсякъде?

Дали можете да получите достъп до SonyLIV отвсякъде зависи от вашето местоположение. Услугата е достъпна само в Южна Азия и е ограничена другаде.

Така че, ако живеете в чужбина, шансовете са, че няма да имате достъп до услугата. Вместо това на екрана ще видите следното съобщение за грешка.

Гледайте Sonyliv извън Индия

Но за щастие, има начин за достъп до SonyLIV извън Индия. Следвайте ръководството по-долу, за да научите повече!

Как да гледате SonyLIV извън Индия?

Милиони индийци живеят далеч от родината си по различни причини. Някои са се преместили в чужбина заради кариерни възможности. Други пътуват в чужбина за ваканции. Полети в чужбина за командировка също е често, ако сте от Индия.

Във всички тези сценарии вероятно няма да имате достъп до SonyLIV от чужбина. Въпреки че сте индианец, който пътува или живее в чужбина по някаква причина, няма да имате достъп до услугата онлайн.

Както бе споменато по-горе, може да се окажете ограничени до достъпа до SonyLIV, ако живеете извън Южна Азия. Естествено е да се чувствате разочаровани от такъв сценарий, но няма нужда да се притеснявате, защото лесно можете да получите достъп до любимите си канали от всяка точка, ако имате VPN.

Така че, ако ви се покаже съобщението за грешка, което се показва по-горе, можете лесно да го промените в различен екран, който ви приветства с невероятната услуга, която е SonyLIV.

Независимо дали живеете в САЩ, Великобритания, ОАЕ, Австралия или Канада, можете да продължите да се наслаждавате на невероятното поточно съдържание, което се предлага с SonyLIV!

За да гледате SonyLIV отвсякъде, просто следвайте стъпките, дадени по-долу:

 • Вземете PureVPN
 • Изтеглете приложението PureVPN на всяко устройство
 • Докоснете режим на поточно предаване и отидете на раздел „Популярни уебсайтове“
 • Докоснете SonyLIV
 • Насладете се на стрийминг!

Предизвикателството на онлайн ограниченията

През годините онлайн светът е подложен на всевъзможни ограничения. Обичайно е да намерите уебсайтове, които са цензурирани във вашата страна. Голямата защитна стена на Китай е голям пример за това колко ужасна може да бъде цензурата.

И ако онлайн цензурата вече не беше достатъчно досадна, поточните канали също започнаха по подобен модел. Не че е тяхна вина. Те са създадени да ограничават съдържанието си в други страни от филмови студия.

Всяка компания би искала да извлече най-много пари от съдържанието си. Лесен начин за постигане на това е даването на отделни лицензи на различни поточни услуги. Това обикновено са гео-лицензи, които позволяват на услугата за стрийминг да предава съдържание само в някои региони. За да се съобразят с тези лицензи, стрийминг услугите трябва да ограничават достъпа до тяхното съдържание извън съответните страни.

Ето защо повечето канали за стрийминг, които включват SonyLIV, HBO Now, Amazon Prime и други, са ограничени в повечето страни по света..

Как помага VPN?

VPN или виртуалната частна мрежа е невероятен инструмент, който ви позволява да извлечете максимума от интернет. По принцип VPN ви позволява да промените IP адреса си от местоположението си към всеки друг по ваш избор. Това ви помага в много случаи, особено ако искате да имате достъп до ограничено съдържание отвсякъде. Когато се свържете с VPN, имате възможност да се свържете с някой от наличните VPN сървъри. Когато се свържете, вашият IP адрес автоматично се променя от устройството ви на VPN сървъра. Сега, в зависимост от местоположението на сървъра, към който сте свързани, ще имате достъп до множество уебсайтове и канали, които не са достъпни на вашето местоположение.

Повечето уебсайтове там зависят от вашия IP адрес, за да проследят вашето IP местоположение. Всяко местоположение има различен IP адрес и уебсайтът използва това в своя полза, когато се опитва да проследи къде живеят посетителите. След това този метод се използва за ограничаване на достъпа до нежелани потребители.

Можете обаче да заобиколите този проблем, когато се свържете с добра поточна услуга. Когато промените своя IP адрес, можете да подмамите уебсайта или канала да мисли, че живеете на друго място и това ви дава достъп до този конкретен канал.

Точно поради тази причина можете лесно да получите достъп до SonyLIV, Hotstar, Hulu и други подобни канали с VPN.

Съдържание на разположение в SonyLIV?

На SonyLIV можете да предавате поточно съдържание от всяко устройство, което искате. Можете да предавате цялото съдържание, което се предлага на живо в Sony TV, SAB TV, Sony MIX, Sony Max, Sony MAX 2, SET PIX, AXN и Animax.

Не само можете да стриймвате любимите си филми и съдържание в Боливуд, но можете да гледате и любимите си английски телевизионни предавания и филми. Освен това, можете да стриймвате Animax HD, Sony BBC Earth, Food Food и други на SonyLIV.

Освен това можете да предавате любимите си спортни мачове на живо онлайн на SonyLIV. Можете да предавате стрийм на UEFA Шампионска лига, както и мачове по крикет и още много живо на SonyLIV.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map