Гледайте iQiyi извън Китай и Тайван с VPN

Опитайте PureVPN само с 0,99 и се насладете на всички западни и източни телевизионни предавания и филми на iQiyi извън Китай, както и Тайван.

Вземете 31-дневна гаранция за връщане на парите от PureVPN

Предавайте цялото локално и глобално съдържание в iQiyi извън Китай и Тайван

Излъчвайте цялото локално и глобално съдържание в iQiyi извън Китай и Тайван с няколко прости стъпки:

iQiyi с purevpn

Изтегли

И инсталирайте PureVPN

iQiyi vpn сървър

Connect

Към нашия китайски VPN сървър

вземете iQiyi

Всичко е готово

Достъп до iQiyi отвсякъде

Имате ли нужда от VPN, за да предавате iQiyi?

Известен също като „Netflix на Китай“, iQiyi предлага една от най-богатите на съдържание библиотеки в Интернет. Той обаче е достъпен само в Китай и Тайван, което означава, че след като излезете от китайските граници, нямате достъп до съдържанието на iQiyi от никъде.

HBO VPN

Защо трябва да гледате iQiyi извън Китай и Тайван с PureVPN?

Предимствата на използването на PureVPN за iQiyi са много. Ето следните основни предимства, на които можете да се насладите с нашия VPN:

  • пътуване

  • Достъпност

  • скорост

  • устройства

  • Multi-Влизанията

Китай има едно от най-големите население в света. По същия начин неговите експатри са разпространени по всички континенти, включително Европа, Америка, Африка, Азия, Австралия и др..

Що се отнася до живота, китайците се наслаждават на времето си в чужбина. Когато става въпрос обаче за достъп до онлайн съдържанието от страната им, нещата стават малко нежелателни. Точно както не можете да получите достъп до някаква част от интернет, когато сте в Китай заради Голямата защитна стена, така и вие нямате достъп до китайско съдържание, когато сте извън региона. Дори и премиум абонамент на iQiyi няма да ви помогне, ако живеете в чужбина.

PureVPN има сървъри в различни региони, включително Китай. Освен това имаме стотици IP адреси на всеки сървър, което означава, че можете да получите китайски IP адрес само с няколко кликвания. След като сте свързани с китайски VPN сървър, можете да получите достъп до iQiyi извън Китай и Тайван от всеки континент.

iQiyi не е единствената китайска стрийминг услуга, която управлява сърцата на много семейства в цялата страна и извън нея. Всъщност има и много други известни имена, които се радват на милиони месечни потребители, като Baidu Video, Youku, QQVideo и PPTV, за да назовем няколко.

Подобно на iQiyi, всички тези услуги са ограничени само за хора, които живеят в Китай. Това означава, че ще изгубите привилегията да получите достъп до тези услуги веднага щом влезете в чужда почва.

PureVPN е вашият рицар в блестяща броня, тъй като може да ви помогне да получите достъп до всички такива канали с няколко щраквания. Свързвайки се към местоположението на сървъра по ваш избор и получавайки желания IP адрес, можете да получите достъп не само до китайски поточни канали и услуги от чужбина, но и обратно.

Честотната лента често може да се окаже проблем при бавно или буферно изчакано поточно преживяване. Всъщност няма да можете да получите добра скорост на изтегляне, ако имате проблеми с честотната лента.

Понякога бавната скорост е причината за ограничената честотна лента, отворена от вашия интернет доставчик. За това е необходимо да попитате вашия ISP за по-добри скорости, което е възможно с надграден абонамент. Ако не е ограничената честотна лента, тогава може да се сблъскате с проблема с дроселирането на ISP.

Скоростното дроселиране е доста стара практика сред доставчиците на интернет услуги и те го правят, за да ограничат някои потребители, които са умели сървъри. PureVPN може да ви помогне да разрешите този проблем бързо.

Не е необходимо да активирате някаква функция или да правите допълнителни ощипвания, за да преодолеете дросела. Просто стартирайте PureVPN и получите достъп до любимата си услуга за поточно предаване без никакво буфериране.

Потокът се наслаждава най-добре на мобилни устройства. В крайна сметка, как бихте поискали да предавате съдържание в iQiyi, докато пътувате в метрото? Разбира се, ще отворите смартфона или таблета си и ще започнете да предавате китайско съдържание в движение.

За достъп до iQiyi на вашето устройство извън Китай, трябва да имате инсталиран VPN на вашето устройство. Но не всеки VPN поддържа всяко устройство с Windows, iOS, Mac или Android.

Един от най-добрите аспекти на PureVPN е, че VPN може да бъде инсталиран на много устройства. Можете да стартирате PureVPN на вашия Android TV, Linux, iOS, Windows, конзоли и дори рутер. Освен това ние лесно следваме ръководства, които могат да ви помогнат да настроите VPN за няколко минути.

Освен използването на PureVPN на желаното от вас устройство за гледане на iQiyi извън Китай, може да искате да използвате VPN и на други свързани устройства. Причините могат да бъдат много. Например, искате да обезопасите всяко устройство в дома си. Може да искате да добавите удобство в живота си, като поддържате PureVPN на всяко устройство, което използвате редовно.

Или може да искате да обезопасите устройството на вашия близък или родители, така че те също могат да се насладят на сигурно сърфиране или лесна достъпност на съдържанието отвсякъде.

Когато имате PureVPN, не е необходимо да купувате няколко акаунта, за да използвате VPN едновременно на различни устройства. Можете да използвате същите идентификационни данни на до 5 устройства и, така че, да използвате VPN на всяко устройство едновременно.

Защо платената VPN е по-добра от прокси и безплатни VPN услуги?

Знайте разликата, платена VPN Proxy Free VPN
Шифроване на даннидаНеда
Съвместимост на много устройствадаНеНе
HD & 4K Достъпност за поточно предаванедаНеНе
Предотвратяване на дроселиране на ISPдаНеНе
DNS & IPv6 защита от течдаНеНе
Специализирани сървъридаНеНе

PureVPN Отзиви на клиенти

TrustPilot

често задавани въпроси

Може да имате някои въпроси, смущаващи ума ви по отношение на достъпността на iQiyi и др. Прочетете и получете отговори на всичките си въпроси.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me