Гледайте Формула 1 на живо онлайн


Гледайте Формула 1 на живо онлайн

Публикувано на: 21 февруари 2020 г.


Световното първенство на Формула 1 2020 ще бъде достъпно само за стрийминг в няколко страни. Опитайте PureVPN само за $ 0,99 и се насладете на F1 от всяка точка на света:

1. Абонирайте се и изтеглете PureVPN
2. Свържете се с местоположението на сървъра в САЩ
3. Посетете ESPN и започнете стрийминг

С течение на годините вентилаторите, които следват моторни събития, се увеличават десетократно. Причината за този масов възход се дължи само на шепа състезателни събития и първенства, едно от които е Световното първенство във Формула 1.

Световното първенство във Формула 1 на 2020 г.

Световното първенство във Формула 1 е серия от различни моторни състезания, които се провеждат в целия свят и включват автомобили от Формула 1. Тази година имаме световно първенство във Формула 1 за 2020 г., което ще бъде 71-то издание на турнира.

Първият Гран При на шампионата през 2020 г., Гран при на Австралия, се предвижда да се проведе на 15 март 2020 г. във веригата на Гран При Мелбърн, Мелбърн. Така че за всички, които се интересуват да гледат първенството на живо и онлайн, ние сме тук, за да помогнем. Ето ръководство за това как можете да гледате всички тези предстоящи състезания на живо и онлайн от всяка точка на света.

Как да гледате предаване на живо във Формула 1

Би било голямо разочарование, ако фенът на F1 не е в състояние да се наслаждава на живо във Формула 1 поради липса на излъчване на живо. Ето защо ние подготвихме ръководство за стрийминг за всички фенове да гледат F1 стрийминг на живо, използвайки VPN.

Ето една проста, стъпка по стъпка процедура за това как да гледате F1 стрийминг на живо:

1. Регистрирайте се за PureVPN
Вземете Годишен план и гледайте всички 22 състезания на Гран При на живо без проблеми.

2. Изтеглете PureVPN
Изтеглете приложението VPN или го конфигурирайте на предпочитаното от вас устройство. PureVPN поддържа всички основни устройства, на които можете да се наслаждавате на F1 състезание на живо като PC, мобилни телефони, таблети, рутери, PS / Xbox, KODI, ROKU, Smart TV и т.н..

3. Гледайте F1 Races Live безплатно
Най-добрият начин да гледате безплатен онлайн поток във формула 1 е като стартирате приложението PureVPN и се свържете към TF1 или TenPlay от списъка с канали в режим на поточно предаване. След осъществяване на връзката, уебсайтът на канала ще се отвори в нов раздел. Придвижете се до F1 или гледайте раздел на живо и започнете да се наслаждавате на любимия си шофьор на живо в действие.

В списъка за излъчване на F1 има още няколко канала, които предават състезания на живо в различни региони на няколко езика. Ако искате да гледате някой от каналите по-долу, трябва да извършите първите 2 стъпки, както е, и на 3-та стъпка да намерите канала в списъка с приложения или да се свържете със сървъра за държава, където каналът е достъпен.

Къде да гледаме световното първенство във Формула 1 на 2020 г.

Световното първенство във Формула 1 е едно от най-популярните моторни спортове за всички времена. Поради това той се излъчва по множество канали и стрийминг услуги по целия свят. Ето списък на всички тях:

Страна на поточните канали
Tenplay, Kayo SportsАвстралия
ESPN+Съединени щати
TSN / RDSКанада
Съвпадение на телевизияРусия
RTL Германия
ORFАвстрия
RTBFБелгия
NOSХоландия
Canal +. TF1Франция
Digi SportРумъния
Fuji TV NextЯпония
Канал 4Великобритания
F1 TV ProГермания, Франция, САЩ, Мексико, Белгия, Унгария, Австрия

Гледайте F1 Предаване на живо без небе

Sky Sports F1 има най-скъпият абонамент от всички спортни канали. Въпреки че тяхното покритие и качеството на потока е изключително, но те са строго ограничени само в Обединеното кралство. Те дори не позволяват на прокси или VPN да получават достъп до тях чрез UK IP. Това е голяма пречка за феновете на F1, които искат да се насладят на състезания във Формула 1 на живо.

Освен това спортните им преминавания през NowTV, като Day Pass, Week Pass или Monthly Pass, изискват кредитна карта, базирана във Великобритания, за обработка на плащания. Това означава, че дори да можете да получите достъп до него чрез VPN, няма да можете да получите абонамента им, ако нямате кредитна карта във Великобритания.

PureVPN предлага по-долу да предава канали към феновете на F1, които не искат да гледат в Sky или нямат достъп до Sky Sports.

Как да предавате Гран При на Формула 1 на живо на TenPlay?

Можете да се насладите на живо във Формула 1 на живо, дори ако сте извън Австралия. Просто трябва:

 1. Изтеглете VPN
 2. Свържете се с всеки австралийски сървър
 3. Отидете на официалния уебсайт на TenPlay и се насладете на живо във Формула 1!

Как да предавате Гран При на Формула 1 2020 на ESPN?

Феновете на Формула 1 могат да предават всички състезания на ESPN извън САЩ. Просто следвайте тези стъпки:

 1. Изтеглете PureVPN
 2. Свържете се с всеки американски сървър
 3. Отидете на официалния уебсайт на ESPN и се насладете на предаване на живо във Формула 1

Как да предавам Гран При на Формула 1 на живо по TSN?

Живеете ли извън Канада и искате да гледате Гран При на Формула 1 в ТСН? Не се притеснявайте! Просто следвайте тези стъпки:

 1. Изтеглете PureVPN
 2. Свържете се с всеки канадски сървър
 3. Отворете се на официалния уебсайт на TSN и се насладете на предаване на живо във Формула 1

Как да предаваме на живо официалния F1 TV Pro?

Сега можете да гледате на живо Формула 1 на F1 TV Pro. Просто следвайте тези стъпки:

 1. Изтеглете PureVPN
 2. Свържете се с всеки американски сървър
 3. Отидете на официалния уебсайт на F1 TV Pro и се насладете на живо във Формула 1

Как да предавам на живо Hotstar 2020 F1 на Hotstar?

Гледайте Формула 1 на живо на Hotstar, като следвате тези прости стъпки:

 1. Изтеглете VPN
 2. Свържете се с индийски сървър
 3. Отидете на официалния уебсайт на Hotstar и предайте на живо Формула 1

Формула 1 в САЩ

F1 е глобален феномен с фенове и последователи в почти всяка част на света, като в САЩ има доста голям брой. Не е близо до европейски страни като Франция и Италия, но това е тенденция към възходяща тенденция. В сравнение с предишния, Формула 1 е наблюдавал значително увеличение с 19% през този сезон на американската ESPN, като е средно 671 000 зрители. Освен това ESPN и F1 подписаха удължена 3-годишна сделка в началото на ноември19.

И така, какъв избор имат резачките за кабели, ако не искат да преминат през главоболието да бъдат залепени към телевизионния екран или да плащат строго висока цена за телевизионен кабел?

Къде мога да предавам Формула 1 в САЩ?

За щастие има много жизнеспособни опции за тези, които не искат абонамент за американски телевизионен кабел.

Sling TV

Sling TV е отлична услуга за стрийминг в САЩ за гледане на F1. Можете да изберете план между Orange ($ 30 / месец), Blue ($ 30 / месец) и Orange + Blue ($ 45 / мес.) Според вашия бюджет и нужда, като ESPN каналите се предлагат в Orange и Orange + Blue. Броят на едновременно свързани устройства също варира, като Orange + Blue позволява 4, което е максималният брой едновременни потоци, разрешени във всички планове. Това е единствената услуга, която има ESPN, ESPN 2 и ESPN 3. Sling TV също предлага родни приложения за много стрийминг устройства като Apple TV, Roku, Amazon Fire TV и др. Най-добрата част е, че можете да я изпробвате за безплатно за седем дни и се откажете, ако не отговаря на вашите нужди.

Hulu с телевизия на живо

Кой не обича Hulu в САЩ? Това е пълна платформа за стрийминг на видео при поискване, която предлага не само множество филми и телевизионни предавания, но и телевизия на живо, включително популярни канали като ABC, ESPN и ESPN 2. Сред четирите налични нива на услуга ; Основни ($ 5,99 / месец), Premium ($ 11,99 / месец), Basic + Live TV ($ 54,99 / месец) и Premium + Live TV ($ 60,99 / месец), можете да избирате между последните две, ако искате да получите достъп до F1 пряко предаване на живо , Разрешаването на достъп с едно кликване до спортове на живо и Hulu оригинали като приказката на Handmaid’s’s Tale, сигурно, премиум план изглежда струва вашите пари. Винаги можете да се възползвате от 7-дневния им безплатен пробен период, за да тествате услугата преди да купите.

YouTube TV

За $ 50 / месец YouTube TV предлага доста сладка сделка за вашия долар. Не изисква договор, предлага незабавен достъп до 70+ главни канала на три едновременни потока без допълнителни такси. Независимо дали се занимавате със спорт, новини или общи забавления като храна и филми, YouTube TV със сигурност има канал, който да обслужва вашите нужди. Някои популярни, които си струва да споменем тук, биха били BBC, FOX, Disney, NBC, AMC, CNBC и др. Освен това, това е единствената услуга с неограничено съхранение на DVR. С незабавен достъп до ESPN и ABC и двете, YouTube TV е чудесна платформа за поточно предаване на F1. Можете да го изпробвате безплатно и да изтеглите преди седем дни, ако не ви подхожда добре.

Най-добрите сайтове за стрийминг, за да гледате Формула 1 на живо онлайн

Въпреки че има повече от дузина стрийминг канали, изброени по-горе в таблицата, но най-добрите уебсайтове за предаване на състезания във Формула 1 на живо онлайн

 1. F1 TV Pro – английски
 2. Мач телевизия (безплатно с VPN) – руски
 3. RTL – немски
 4. TF1 – френски
 5. HotStar – английски
 6. TenPlay – английски

Тези уебсайтове са избрани въз основа на качеството на потока, презентаторите и достъпните цени от всички фенове на F1. 

График за Световно първенство за Формула 2020

Ето пълния график за предстоящото Световно първенство:

Дата на надпреварата в пистата за гран при кръг
1Гран При на Австралия Гран При верига на Мелбърн, Мелбърн15 март
2Гран При на Бахрейн Международен кръг на Бахрейн, Сахир22 март
3Гран при на Виетнам Верига на улица Ханой, Ханой 5 април
4Китайска Гран При Международен кръг на Шанхай, Шанхай19 април
5 Голямата награда на Холандия Circuit Zandvoort, Zandvoort 3 май
6Гран При на Испания Circuit de Barcelona-Catalunya, Montmeló10 май
7Гран при на Монако Circuit de Monaco, Монте Карло24 май
8Гран При на Азербайджан Baku City Circuit, Баку7 юни
9Гран при на Канада Circuit Gilles Villeneuve, Montréal14 юни
10Гран При на Франция Пол Рикар, Льо Кастелет28 юни
11Гран При на Австрия Ринг бик, Спилбърг5 юли
12Британска Гран При Верига Силвърстоун, Силвърстоун19 юли
13Гран При на Унгария Hungaroring, Mogyoród2 август
14Гран При на Белгия Circuit de Spa-Francorchamps, Stavelot30 август
15Гран При на Италия Autodromo Nazionale Monza, Монца6 септември
16Гран при на Сингапур Марина Бей Стрийт верига, Сингапур20 септември
17Гран При на Русия Сочи Автодром, Сочи27 септември
18Гран При на Япония Международно състезателно игрище Suzuka, Suzuka11 октомври
19Гран При на САЩ Веригата на Америка, Остин, Тексас25 октомври
20Гран При на Мексико Сити Autódromo Hermanos Rodríguez, Мексико Сити1 ноември
21Гран При на Бразилия Autódromo Хосе Карлос Пейс, Сао Пауло15 ноември
22Гран при на Абу Даби Yas Marina Circuit, Абу Даби29 ноември

Очакване на феновете от Сезон на Формула 1

Попитахме някои фенове на F1 за техните очаквания за предстоящия сезон на F1 2020. Ето какво трябваше да кажат:

Рекс Мутеро, който работи в Paramount Pictures и е фен на F1, казва: „Мисля, че ще бъде много интересен сезон от гледна точка на точките на водачите, в противен случай на трасето битът продължава. Силно чувствам Ландо Норис в това, че Макларън ще подражава на дебютния сезон на Люис Хамилтън през 2007 г. Леклерк определено ще е най-трудният съотборник на Себ досега, защото и двамата се борят за WDC.

Многогодишните проблеми с гумите на Mercedes ще им пречат, но не както през 2013 г. Red Bull няма да бъдат предни състезатели, те ще бъдат задържани от двигателя. Ще успее да спечели няколко състезания. Гаси ще отговаря на Макс, но Макс ще бъде предпочитан. Renault ще бъде по-силен от миналия сезон. Рикардо ще покаже на Хълкенберг как да бъде на подиума. Квят ще бъде същият стар Квят. Haas Drivers отново ще изхабя наистина добра кола. Кими ще бъде скучен на писта и извън нея. Макларън ще обяви, че Фернандо Алонсо ще се завърне за сезон 2020 и ще си партнира с Ландо Норис. “

Хени Трискайдекаман, ентусиаст на Формула 1 от 2004 г., сподели прогнозите си след австралийската РП. Тя очаква „Люис Хамилтън ще се изправи пред по-сериозно предизвикателство от Валтери Ботас. Циркулиращи новини за безпокойство на обществото отново по скучните F1 интерфейси (подобно на 2013–14). Плюс това Люис вече събра пет заглавия под името си. Вярвам, че не е хвърлил хватката си, за да гледа шестата титла, но Валтери все още е там, за да му даде някакви препятствия..

Чарлз Леклерк сериозно ще предизвика Себастиан Фетел по неочакван начин. Себ може да загуби тази битка и той ще се сблъска с предстояща намаляваща кариера. Често Себ се сблъсква с проблема с манталитета, когато си партнира по-млад шофьор (последният път беше Ричардо през ’14 г.). Този път Чарлз, който носи само отговорността да покаже истинския си потенциал като бъдещето на Ферари, ще се изправи срещу Себастиан, който е застрашен от спад в кариерата, след като номер на титлата му надмина Луис. Австралийският отбор показа всичко накратко. Това и за екипна поръчка. Сигурен съм, че някой ден Себастиан ще се разсърди за нещо, свързано с поръчка на екип, може би през юни или юли.

Макс Верстапен ще предизвика сериозно предизвикателство за световната титла на водача. Без съмнение, смелото му движение на Себастиан в австралийския личен лекар и господството му към Пиер (Гасли) преобърнаха потенциала. Фернандо Алонсо се обявява, че ще се завърне във F1 2020 някой ден през лятото. Все още не мога да предскажа къде ще кацне (но вярвам, че Red Bull не би го подписал поради възрастта и поведенческия проблем), но това нещо, което Honda ще предизвика отново, ще принуди Фернандо да преосмисли решението си.

Един от Албон или Джовинаци ще бъде съблечен преди края на сезона. Като се има предвид, че Ръсел и Норис са британски шофьори на новобранци, в които могат да ги поставят в „по-безопасни ситуации“, Албон и Джовинаци остават като новобранци, които могат да бъдат по-уязвими срещу събличане.

Уилямс ще бъде потънал по-нататък. Джордж Ръсел очевидно е по-добър от Робърт Кубица в Австралия, като има предвид, че Кубица има някои проблеми, които го принудиха да хвърли 3 пъти в тази надпревара. Но ако представянето на австралийския личен лекар показа истинската сила на Уилямс, тогава бъдещето на Уилямс този сезон ще бъде толкова мрачно, колкото миналия сезон.

Световната титла на водача ще бъде потвърдена преди последното състезание (отново), а Световната титла на конструктора ще бъде потвърдена за две състезания преди Световната титла на водача. Като цяло състезанията ще бъдат така, както миналия сезон, с някои нови изненади от динамиката на смяната на водача и нещо в състезанието на съотборника. “

Фенът на Формула 1 Дани Браво смята, че Фетел ще спечели шампионата тази година. „Ще има пропаст в точките между първите 4. Хаас ще се бори трудно с Renault, ако шофьорите му останат фокусирани. Уилямс отново ще се провали, като McLaren и Racing Point завършиха на последно място. Не очаквам много от Rookies. Чарлз Лекрек и Пиърс Гасли ще могат да впечатлят.

Лично аз не искам лесен конкурс за драйвери и конструктори. Трябва да има тесен двубой и различни победители на подиума във всяко състезание. Това ще бъде възможно с Ричардо и Кими. “

Клеменс Сехи е немски фен на F1 и привърженик на Фетел. Той очаква много от сезон във Формула 1 на 2019 г., но не и да е по-вълнуващ. Предполагам, че ще бъде почти същото, като Mercedes ще стане тази година като фаворит. Както и да се надявам, че ще бъде по-близо от миналата година. Би било чудесно за целия спорт. Мисля, че важен момент е новата система за защита на ореола, която ще бъде въведена този сезон. Със сигурност ще окаже значително визуално въздействие върху F1. Но ще има ли това и въздействие, когато става дума за резултати? Мога само да се надявам.

Терънс Чарлз, е масов последовател във Формула 1 от 2002 г. и подкрепя Ferrari. Той казва, че „Новият сезон се очаква да бъде трилър, особено това е четвъртата година от новите регулации на Turbo – Hybrid, следователно се очаква игралното поле да бъде много по-близо. Въпреки това, запалващият ред няма да се промени като запален F1 ентусиаст, мога да видя Red Bull да преследва Mclaren от движението и Ferrari не много назад. “

Мертол Шахин, от България е фен на F1 от 1997 г., накратко, но рязко описа настоящата ситуация на шампионата на конструктора „Redbull няма двигател, Ferrari няма водачи. Очаквам Mercedes отново да спечели и двете титли. “

Гаутам Шарма и индийският студент и фен на Формула 1 казва: „Очаквам Люис Хамилтън да доминира и да спечели шампионата на шофьорите, като Mercedes завърши шампионата на конструкторите. Фетел ще се бори трудно с Ред Бул. “

Бен Смит, фенбоят на F1 през последните 25 години подкрепя Mercedes и казва: „Мерцедес 1/2 в шампионата за шофьори – Хамилтън ще получи статут №1 – Честно казано мисля, че това е затварянето в новия му договор, той иска но Тото иска да запази същото съперничество. Няма как да пуснат марката Hamilton.

Red Bull вероятно ще направи добро шоу за първата половина на сезона, но след това ще изяде някои мрежови санкции за нови части на двигателя (така ще има и повечето екипи, задвижвани от Renault). Ще се появят множество нови трикове, за да се опита да арестува намаляваща телевизионна аудитория, като по принцип спортът няма да се промени. Преминаване на 2021 г. и нови правила за двигатели / автомобили! “

Demostene Neacsiu, който работи като инженер с турбокомпресор в Mercedes AMG Petronas от 2014 г., има някои близки познания. „Не очаквам нищо от сезона, освен трофей на 1-во място на конструктор от екипна гледна точка. Що се отнася до действията на пътя и промените на Liberty Media, не ми харесва новото лого и начина, по който работят с медиите, всичко е много тийнейджърско и F1 е зрял спорт, трябва да бъде сериозно, още повече -засилвайки това, децата от мрежата не трябва да присъстват пред много тайна, мощна, опасна и скъпа, просто не е точно от моя гледна точка. “

Стив Пери, от Коста Рика казва: „Мисля, че началото на сезона ще бъде интересно, но до края на сезона само с няколко автомобила с двигател„ Мерцедес “, които все още работят на третите си и последни наказания за двигатели, ще съсипе основно шампионата. Хамилтън ще спечели, както се очаква, а състезанията ще бъдат доста процесионни с водещи Mercedes Ferrari и Redbull с останалите видове, които съставляват полузабавната задна част.

Не искам да звуча цинично, но така ще бъде. Шампионатът е твърде предсказуем. Автомобилите са невероятни, има понякога невероятни прояви на шофьорски умения и обичам технологиите, работещи на ръба, но долната линия е, че няма истинска драма в шампионата. Може би квалификацията е интересна, но повечето състезателни дни са ми интересни само заради коментарите за технологията и някои от по-езотеричните стратегии. Не се надявам много новата собственост да подобри шоуто. Всъщност това вероятно ще изтощи няколкото останали неща, на които ми е приятно, но това предстои да видим. Междувременно ще гледам и ще извадя от нея парчетата, които обичам. “

Често ще добавям повече мнения от запалените фенове, журналисти и технически анализатори на F1. Ако имате някакви прозрения, лични гледни точки или големи новини, не се колебайте да коментирате по-долу.
Честит състезателен сезон!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map