Гледайте Disney Plus в Мексико


Гледайте Disney Plus в Мексико

Публикувано: 09 март 2020 г.


Въпреки че Disney Plus все още не е наличен в много страни, можете да използвате VPN за достъп до него навсякъде. Използвайте PureVPN, за да гледате Disney Plus в Мексико и да се отървете от стреса за блокиране. PureVPN ви помага да спестите пари, като предлага 7-дневен пробен период само $ 0,99 за първи път.

2019 г. беше отлична година по много причини, като съществената причина беше стартирането на най-чаканата, стрийминг услуга Disney +. Въпреки това, не много са доволни от едното решение, което услугата е взела, т.е. да стартира услугите си в няколко региона наведнъж.

Кога ще стартира Disney Plus в Мексико?

Последното дете в града направи своя дебют на 12 ноември 2019 г. Услугата за първи път отвори врати за няколко избрани страни, включително Холандия, САЩ и Канада. По-късно тя разпери крилата си, за да обхване добавени региони като Австралия, Пуерто Рико и Нова Зеландия. Засега служители на Disney + разкриха разширяването на услугата само до европейски и латиноамерикански региони до 2020 г. За съжаление няма такива новини за стартирането на услугата в северноамериканския регион или по-конкретно в Мексико. Но няма причина да губите сърце, когато имате решение на този проблем.

Как да гледате Disney Plus в Мексико?

Disney Plus и други подобни услуги за стрийминг наблюдават IP адреса на потребителя, за да проследят тяхното местоположение. Така например, ако се опитвате да получите достъп до услугата чрез мексикански IP, Disney + веднага ще сигнализира за IP и ще ограничи достъпа ви до услугата. По същия начин DNS филтрирането е друг механизъм за блокиране, който услугата може да използва за проследяване и ограничаване на достъпа до определени уеб услуги. За да заобиколите проблема лесно, това, което трябва само да направите, е да подправите своя IP адрес и, следователно, действителното си местоположение. И подправянето на вашето местоположение изобщо не е голяма работа, когато използвате VPN услуга като PureVPN. Ето как:

 • Абонирайте се за желания от вас PureVPN план
 • Изтеглете и инсталирайте приложението или разширението на браузъра
 • Стартирайте приложението или разширението с помощта на идентификационните данни
 • Отидете до списъците с държави и се свържете със сървъра в САЩ
 • След като връзката е осъществена, посетете услугата Disney +
 • Наслади се Disney Plus в Мексико веднага!

Disney +: Как да се абонирам сега?

Тъй като Disney + е достъпен само за няколко региона, услугата не поставя много фокуси върху разширяването на своите възможности за плащане. Следователно, съществуващите днес опции за плащане са или PayPal, или традиционните кредитни карти от страната, където услугата е достъпна за достъп. Ако обаче искате да получите достъп до услугата от Мексико, можете да отидете за други алтернативни възможности за плащане. Например, можете да се абонирате за услугата чрез iTunes подаръчна карта. Или, ако сте потребител на Android, можете да потърсите опция за подаръчна карта на Google.

Всъщност опцията за подаръчна карта е най-подходяща дори за онези потребители, които имат достъп до плащане на Disney + и искат да имат и приятелите и семейството си достъп до такава невероятна услуга. И кой знае, стрийминг услугата може да въведе собствена карта за подаръци.

Какво има в Дисни+?

Disney Plus опакова една от най-добрите библиотеки за съдържание в интернет. Фактът, че стрийминг услугата е добавила натоварване с лодка от Marvel кликове към инвентара си, прави услугата по-невероятна. Може би, съдържателната му библиотека, която привлече над 20 милиона потребители за няколко месеца.

Както и да е, има комбинация от телевизионни предавания, както и филми на Disney +, които идват от продуцентските къщи на Marvel, Star Wars, Pixar и други. Сред най-високо оценените предавания в Disney + е и Mandalorian, който следва епичната история на Star Wars. Скоро по-забавни предавания ще проправят своя път към непрекъснато нарастващата библиотека на Disney Plus

Заключителни думи

За да се захванете с неограниченото предлагане на забавно съдържание, ще ви трябва безпроблемен достъп до Dsiney + в Мексико. За целта ще ви е необходим Disney + VPN, който предлага лесна достъпност и постоянно най-бързи скорости. Единственият VPN, който маркира всички кутии, е PureVPN.

Имаме сървъри не само в САЩ и Канада, но и в 140 други страни. В резултат на това можете да подправите своя IP адрес до всяка страна, която искате, и да получите достъп до услугите, които са налични там. Освен това, шифроването ни от най-висок клас би запазило вашите интернет данни защитени от всякакви кибер заплахи. Така че, не чакайте повече и проверете VPN за достъп до Disney Plus от Мексико.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map