Foxtel vs. Kayo: Кое приложение за стрийминг на живо е най-доброто за феновете на спорта?

Публикувано: 02 декември 2019 г.

Foxtel е основният източник на телевизия за забавление в Австралия, обслужващ 70% от всички австралийски домове. Aussies често се считат за един от най-обсебените от спорта хора. Така Foxtel има 8 канала, посветени само на спорта, сред които Foxtel Now е най-популярният. Въпреки това, заслужилият за времето сервиз има нов претендент в града, който придоби масово зрителско зрение в спортен фандом – Kayo. Прочетете нататък, докато стигаме до нестабилността на двете услуги и коя е най-подходяща за феновете на спорта.

Спортни потоци в Австралия

Австралийците, въпреки че са спортен народ, който не е достатъчно спортен, не са имали много други възможности освен Foxtel, за да посрещнат нуждите си преди време. Други спортове като Основен баскетбол имат специализирани услуги за стрийминг, но само няколко от тях са достъпни в Австралия. И това също изисква потребителите да се регистрират за онлайн стрийминг услуга като Hulu или DirecTV. За феновете на AFL и NRL, Telstra предлага специални поточни услуги от много години, но недостатъкът е, че услугата е ограничена до малки екрани.

Докато всеки може да си спомни, Foxtel върши забележителна работа в обслужването на австралийската спортна общност с изобилие от спортно съдържание. И сега, с добавянето на Kayo Sports, играта се промени завинаги.

Така че коя услуга си заслужава парите? Нека го разровим.

Foxtel

Foxtel предлага спортни забавления (без кабели и традиционни) чрез различни канали. Foxtel има осем канала (по един от които е посветен на AFL, крикет, ръгби лига и мотоспорт), belN Sports, Eurosport и Racing.com. Някои (не всички) също включват Red Bull TV програми. Ето три различни начина, по които можете да получите достъп до тези канали чрез услуга, свързана с Foxtel.

Традиционна кабелна телевизия

Можете да получите традиционната мрежа за кабелна телевизия за вашия дом като повечето хора с най-новата IQ4 кутия, която предлага 4K стрийминг и локален запис.

Foxtel Go

Традиционният ви абонамент за Foxtel по подразбиране идва с приложението Foxtel Go, което ви позволява да гледате любимото си спортно съдържание в движение.

Фокстел сега

Foxtel Now е една от широко гледаните услуги. Самостоятелна услуга, която се предлага като чудесна алтернатива на традиционното изживяване на Foxtel без огромните разходи за IQ4 Box. Можете лесно да получите достъп с приложение или малка Foxtel Now Box.

Спорт на Foxtel сега

Предаването на спортове във Foxtel Now не става без улов. Когато плащате за входния пакет „Essentials”, получавате достъп до 12 канала, които предлагат общо забавление (не е специфично за спорта), като тук трябва да се спомене каналът Fix Showcase. За Спортния план трябва да спестите още няколко долара.

Foxtel сега спортни планове

Поддържани планове за обслужванеCostDL?
Фокстел сегаВсички пакети: План само за обслужване, 10 жанра на съдържанието$ 104 / месец (минимум)Не
Фокстел сегаEssentials + Sports Pack: План само за обслужване, жанрове на съдържанието$ 54 / месец (минимум)Не

Горните планове може да изглеждат малко в по-горния край на ценовия диапазон, но предлагат толкова, колкото стойността, която бихте могли да извлечете от услугата за спортен стрийминг. Получавате достъп до всички 13 от специфичните за спорта канали на Foxtel. Въпреки това каналът Fox Footy е заменен от Footy play поради неотдавнашния проблем с права на AFL.

Спорт на Кайо

Kayo се превърна в разрушителна сила, която изведе онлайн спортните потоци на друго ниво. Тя работи съвсем различно от Foxtel. Вместо да хоствате множество спортни канали, ако предлага просто меню с цялото си любимо спортно съдържание, включително преигравания при поискване на завършени събития и, разбира се, покритие на живо

Като част от една и съща компания, основният източник на спортно съдържание на Kayo е Foxtel, с отличието да има специален спортен фронт. Всичко, което трябва да направите, е да изберете любимите си спортове на екрана и да оставите Кайо да направи останалото. Независимо дали става въпрос за AFL и NRL, тенис, баскетбол, MotoGP или крикет, ако се случва на живо, можете да го гледате в Kayo.

Друга заслуга, която си струва да споменем тук, е, че дори да пропуснете поток на живо, винаги можете да се върнете по-късно и да го гледате още от самото начало. От друга страна, трябва безпомощно да изчакате повторенията на Foxtel Now да станат достъпни или да разчитате на милостта на услугата безплатен ефир, за да хванете хайлайф или преиграване. С Kayo, повторението е достъпно веднага след като играта започне. Така че, дори докато играта все още продължава, можете да изберете да гледате от самото начало. Ето списък на наличните спортни потоци в Kayo.

  1. AFL
  2. Ръгби лига
  3. крикет
  4. Футбол
  5. Ръгби съюз
  6. Motorsport
  7. Баскетбол, Тенис, ММА, Голф

Функции като изображение в картина, изберете вашия фотоапарат, преминете към ключови моменти, а SplitView предлага несравнимо спортно поточно преживяване.

Спортни планове на Кайо

Характеристики на планаЦена
ОсновенПлан само за обслужване &1 съдържание жанр$ 35 / месец (2 седмици безплатна пробна версия, без договор)
PremiumПлан само за обслужване & 1 съдържание жанр$ 25 / месец (2 седмици безплатна пробна версия, без договор)

Единственият недостатък на Kayo е, че позволява само HD стрийминг, докато Foxtel предлага 4k резолюция с най-новата си кутия IQ4.

Фокстел срещу Кайо – Който държи титлата?

Kayo предлага спорт и нищо повече. Така че, ако сте любител на хардкор спорта, който не харесва общо забавление, Kayo е най-добрият ви залог. Той предоставя повече спортно съдържание, отколкото бихте могли да консумирате в относително много по-евтин ценови диапазон от Foxtel. Ако обаче обичате да се отдадете на поточно съдържание, различно от спортно, Foxtel е това, което трябва да се регистрирате.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me