Достъп до безплатна WiFi мрежа на McDonald’s


Достъп до безплатна WiFi мрежа на McDonald’s

McDonald’s предлага безплатен wifi на своите клиенти от 2010 г. Няма ограничение на честотната лента или време и потребителите могат да избират да го използват толкова дълго, колкото желаят. Само в САЩ можете да се насладите на безплатен достъп до интернет в над 14 000 места в цялата страна.


Можете лесно да работите, да проверявате имейлите си или да се свързвате с приятелите си в социалните медии.

За да се свържете, всичко, което трябва да направите, е да докоснете Waypot_Access в списъка си с WiFi мрежи и приемете „Общите условия“ .

mcdonalds wifi вход

Направо към …

Забележка: Не е необходимо специално влизане, за да влезете в безплатния WiFi на McDonald’s

Достъп до Wi-Fi на McDonald’s на лаптопа

Независимо дали е вашият лаптоп или друго устройство, можете удобно да се свържете с безплатния WiFi на McDonald’s.

Ето процеса на свързване с безплатния Wi-Fi на McDonald:

 • Започнете с преместване на курсора от дясната страна на вашия Лента за задачи на Windows и намерете Wi-Fi икона къде ще видите „wayport_accessМрежата.
 • Натисни Connect за установяване на интернет връзка.
 • Веднага щом мрежата установи интернет връзка, браузърът ви автоматично ще отвори Условията на Макдоналдс & Уеб страница на условията. Приемете условията, за да продължите, и изберете Свържи се.
 • Веднъж свързан, в горната част на страницата ще се появи съобщение за състояние "Свързани сте с Wi-Fi на McDonald’s. Наслади се!"
 • Сега, когато имате достъп до интернет, можете да отворите нов раздел в браузъра си и да посетите всеки уебсайт, който харесвате. Можете да прекъснете интернет връзката си, както решите.

Достъп до Wi-Fi на Макдоналдс с Android

Подобно на свързването на всяко устройство, можете да свържете телефона си с Android към безплатната Wi-Fi мрежа на McDonald. Няма значение кой телефон с Android използвате като стъпките са еднакви.

 • Преминете към телефона си Настройки и изберете Wi-Fi.
 • Ще видите списък с мрежи, изберете wayport_access и щракнете Connect.
 • Ще видите a свързан статус.
 • Сега отворете мобилния си телефон уеб браузър и той автоматично ще се отвори Страница за връзка с McDonald’s Wi-Fi връзка.
 • кран Безплатна връзка и се съгласявате с Общите условия за свързване към Wi-Fi мрежата и достъп до безплатната интернет връзка на McDonald.

Достъп до Wi-Fi на McDonald’s на iPhone

Ако вашият iPhone има "автоматично се свържете" включена функция, ще видите изскачащ прозорец на McDonald’s Wi-Fi. Чукнете да продължите да се свързвате, след като прочетете условията за споразумение. Като алтернатива можете да направите следното:

 • Отворете вашия iPhone Настройки меню и чукнете Wi-Fi.
 • Изберете Wayport_access. Ще забележите, че точно под името Wi-Fi ще има малко съобщение: Неосигурена мрежа.
 • Сега отворете Safari или всеки друг браузър и автоматично ще бъдете насочени към Страницата за вход на McDonald’s безплатен Wi-Fi. кран Свържи се за да започнете да сърфирате.

Как да проверя дали моят McDonald’s Outlet има безплатен Wi-Fi достъп?

През 2010 г. AT&T, който по-рано беше известен като WayPort, осигуряваше връзка с около 28 000 места в САЩ. Половината от тях бяха за безплатен WiFi на McDonald’s. Намирането и свързването с Wi-Fi на McDonald’s е лесно. Всичко, което трябва да направите, е в обхвата на ресторант McDonald’s, в който е достъпно безплатната Wi-Fi мрежа. Макдоналдс предлага безплатен Wi-Fi обект в над 82% от неговите местоположения в САЩ, което означава, че ще имате високи шансове да намерите местоположение, което да има безплатен Wi-Fi достъп.

Намирането на ресторанта е лесно, изпълнете стъпките:

 • Отидете на страницата за търсене на ресторант на McDonald’s. Веднъж там, просто трябва да напишете име твой град в поле за търсене
 • Превъртете надолу до резултатите и намерете местоположение с функции Wi-Fi при Услуги.

След като сте близо до ресторанта, просто се насочете към Wi-Fi панела на устройствата си и потърсете мрежата “Макдоналдс е безплатен WiFi

Колко бърза е безплатната Wi-Fi мрежа на McDonald’s?

Безплатните Wi-Fi мрежи обикновено са бавни и се прекъсват често, нали? Въпреки това, потребителите имат добри неща да кажат за безплатната Wi-Fi мрежа на McDonald и ако се интересувате колко добра е безплатната интернет връзка, ето резултатите от теста:

Lifewire направи строг тест и техните резултати показват, че безплатната Wi-Fi връзка на McDonald’s за качване и изтегляне е толкова добра, колкото бихте очаквали от високоскоростната Wi-Fi мрежа в офисите и дома си.

Въпреки че тестът е направен в определена Wi-Fi интернет мрежа на McDonald’s, е безопасно да се предположи, че останалите места могат да се похвалят със същите резултати:

 • Тестът показа скорост на изтегляне от 58 Mbps.
 • Скоростта на качване беше 14 Mbps.
 • Разтоварената латентност, регистрирана с минимална активност в мрежата, беше 27 милисекунди.
 • При интензивно използване на данни, латентността ще достигне 517 милисекунди.

Докато сте стигнали до McDonald’s за McCafe, Big Mac или пилешки самородки, можете удобно да предавате любимите си телевизионни предавания и филми без никакво изоставане.

Wi-Fi мрежови филтри

Както при всяка безплатна Wi-Fi мрежа, има някои ограничения по отношение на това, което можете да разглеждате и предавате поток. Като напомняне, ресторантите на McDonald са подходящи за семейството, което означава, че ще има определени мрежови филтри за неподходящо или опасно съдържание.

Ако сте дошли в Макдоналдс и се опитате да получите достъп до някоя от следните дейности, ще бъдете подканени със съобщение, което казва, че уебсайтът е блокиран или недостъпен.

 • Сайтове за възрастни
 • Изтегляне на сайтове
 • P2P клиенти и други пиратски услуги
 • Уебсайт със злонамерено съдържание

Някои уебсайтове са блокирани, за да се предпази съоръжението от явна атмосфера.

Защитете себе си в безплатни Wi-Fi мрежи

Безплатните WiFi горещи точки и особено обществените Wi-Fi мрежи са почва за хакери и подобни. Тъй като McDonald’s предлага безплатна обществена Wi-Fi мрежа, той автоматично привлича злонамерени участници да експлоатират мрежата си.

Това означава, че всеки, който се свърже с безплатния Wi-Fi на Макдоналдс или друга обществена Wi-Fi мрежа, е изложен на риск да изложи своите частни интернет дейности. Така че, ако мислите да се насладите на безплатна услуга, знайте, че тя е безплатна само защото сте продуктът!

Компаниите за добив на данни и киберпрестъпниците активно се насочват към необезпечени Wi-Fi мрежи (Макдоналдс в нашия случай) и събират данни и частни дейности на милиони потребители. За да се избегнете такова наблюдение, трябва да се защитите с криптиране.

Свържете се с PureVPN и прикрийте истинската си идентичност, съчетана с криптиране, което ще запази вашите интернет дейности безопасни и здрави. Тъй като виртуалният IP ви бъде присвоен, маршрутите ви за интернет трафик през шифрования VPN тунел, запазвайки личните ви комуникации поверителни.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map