Contents

Disney Plus Кодове за грешки – Пълно ръководство за всички грешки

Актуализирано: 24 декември 2019 г.

Disney + е страхотна услуга за стрийминг. Но когато изпитвате проблеми, досадно е да имате свободно време без нищо добро да гледате. Ето как можете да разрешите кодовете за грешки на Disney Plus.

Направо към…

От старта си Disney Plus беше заобиколен от проблеми. Веднага след старта му потребителите на Disney Plus, които бяха първите, които се регистрираха за услугата, се сблъскаха с много прекъсвания. Дисни реши проблема само за няколко дни, само за да посрещне друг голям удар. Хиляди акаунти на Disney + се хакнаха и бяха пуснати в тъмната мрежа за продажба само за $ 3 всеки.

Следвана от това, пандемията избухна, принуждавайки хората да стоят на закрито и да намерят начини да убият времето си. Очевидно е, че стрийминг услуги като Disney Plus са забелязали рязко увеличение на съдържанието, което потребителите използват. Това предизвика натоварване на сървърите и много потребители се оплакват от списък с грешки.

Повечето грешки се дължат на регионални ограничения, които правят Disney Plus недостъпен в много региони. Такива грешки могат да бъдат незабавно разрешени чрез свързване към PureVPN, чудесен VPN за поточно предаване за Disney Plus. Щракнете тук, за да получите PureVPN.

Ето списък на най-често срещаните грешки в Disney Plus, как да ги разрешите. Ще се изненадате, когато видите как VPN на Disney Plus може да разреши повечето от вашите проблеми.

Код на грешката 8 – Невалиден имейл или парола

Може да се опитвате да влезете с потребителско име и парола, които са неправилни, поради което може да видите тази грешка. Уверете се, че заключването на капсули е изключено на клавиатурата ви и че въвеждате правилното потребителско име и парола.

Код на грешката 9 – Вход или проблем за плащане

Ако наскоро сте променили паролата за акаунта си в Disney Plus, има вероятност да сте излезли автоматично от всичките си устройства. За да разрешите проблема, просто влезте отново с правилното си потребителско име и парола.

Код на грешката 11 – наличност на съдържанието

Повечето съдържание на Disney Plus е ограничено за региона. Това означава, че телевизионни предавания и филми, които може да не са достъпни в друг регион, може да не са достъпни във вашия. Ако се опитвате да получите достъп до съдържание, което не е достъпно във вашия регион, ще бъдете изправени пред грешка 11.

За да разрешите Грешка 11 и да получите достъп до съдържание, което не е достъпно във вашия регион, свържете се с премиум поточно VPN като PureVPN и променете местоположението си в САЩ. Това ще ви осигури незабавен достъп до всяко съдържание, до което се опитвате да получите достъп до Disney Plus.

Код на грешката 13 – Достигнат лимитът на устройството

Disney се отнася особено за броя устройства, които можете да използвате наведнъж, за да гледате съдържание в Disney + с един премиум акаунт. Disney позволява едновременно да влезете до четири устройства едновременно. Освен това ви позволява да създавате седем потребителски профила.

Ако сте напреднал потребител и имате множество стрийминг устройства, настроени в дома ви, може да се наложи да излезете от няколко устройства, преди да можете да възобновите стрийминга след кода за грешка 13.

Код на грешката 22

Disney Plus се предлага само в няколко държави. Ако вече имате акаунт в Disney +, но в момента сте в държава, в която Disney + не е налице, може да се окажете в код за грешка 22.

Най-лесният начин за разрешаване на този проблем е чрез свързване към Disney + VPN като PureVPN. Когато се свържете, променете местонахождението си в САЩ, така че да можете да избегнете всички грешки и ограничения и да получите достъп до Disney + незабавно от всяка точка на света.

Код на грешката на Disney Plus 24

Тази грешка се появява най-вече в случай на дефектна интернет връзка. Ако вашата интернет връзка не е стабилна и скоростта на свалянето й се колебае много често, може да се окажете изправени пред тази грешка. Уверете се, че не използвате хромирани разширения, които биха могли да използват твърде голяма част от вашата честотна лента.

Ако използвате Disney + извън САЩ, може да получите същата грешка по съвсем различна причина – без VPN. Повечето хора избират безплатни VPN услуги, тъй като не искат от потребителите да харчат пари. Неправилните VPN услуги обаче винаги ще ви свършат лоша работа, като ви позволяват достъп до ограничени поточни услуги като Disney+.

За да разрешите този проблем, просто се свържете с премиум поточно VPN като PureVPN и се свържете със сървър в САЩ. Това ще разреши всички проблеми, които ви позволяват да получите достъп до Disney + отново, без грешки или проблеми.

Код на грешката 25 – Вътрешна грешка

Тази грешка най-често възниква, когато има проблем с прекъсването на услугата в края на сървъра на Disney. Обикновено са нужни няколко часа, за да се отстрани тази грешка. Само за да сте в безопасност, опитайте да излезете от приложението Disney Plus на вашето стрийминг устройство и след това влезте отново.

Като предпазна мярка се свържете с отдела за обслужване на клиенти на Disney + и попитайте за прекъсване на услугата. Уверете се, че недостъпността на услугата се дължи на проблем в края на Disney, а не на вашия.

Код на грешката 30 – Проблем с регистрацията на устройството

Въпреки че Disney Plus предлага специални приложения за много поточни устройства и хардуер, ако виждате тази грешка, има вероятност да използвате устройство, което не се поддържа от Disney Plus. Само за да сте сигурни, Уверете се, че стрийминг услугата поддържа устройството, което използвате за поточно предаване на Disney Plus.

Код на грешката на Disney Plus 31

Ако сте в САЩ, може да получите тази грешка, ако гледате Disney + на смартфон. Възможно е услугите ви за местоположение да бъдат деактивирани, което може да накара Disney + да ви уведоми за тази грешка 31. За да разрешите този проблем, просто отидете на настройките на устройството си и активирайте услугите за местоположение.

Ако сте извън САЩ, вероятността тази грешка да се появи на вашето устройство е по-висока. При подобна ситуация грешката ще се появи, ако използвате дефектна VPN услуга, която не върши добра работа в укриването на истинското ви местоположение. Най-лесният начин да разрешите проблема с грешка 31 и да гледате Disney + извън САЩ, е като се свържете към премиум поточно VPN като PureVPN. Когато се свържете с VPN, вие ставате напълно анонимни онлайн, което прави невъзможно Disney + да знае вашето истинско местоположение и блокира достъпа ви до съдържание.

Код на грешката 32 – Въвеждане или парола

Ако използвате неправилна парола, има вероятност да се сблъскате с тази грешка. Изключително важно е да запазите паролата си в безопасност и да не я споделяте с никого. Ако тя се промени без ваше знание от някой друг, ще бъдете изключени от собствения си акаунт в Дисни.

Код на грешката 38 – Настройки на времето

Ако настройките за час и дата не са правилни на вашето стрийминг устройство, това ще доведе до проблеми при опит за достъп до съдържание в Disney Plus. Поради разликата във времето между сървъра и вашето устройство, ще видите Disney Error code 38. Просто оправете настройките си за час и дата на вашето стрийминг устройство и това би трябвало да реши проблема ви.

Код на грешката на Disney Plus 39

Съобщението за грешка, което се появява на екрана, се чете "Това означава, че видеоклипът, който се опитвате да гледате, не може да бъде гледан понастоящем. Това може да е наличие на права или друг проблем с Disney+."

Тази грешка обикновено се появява, ако предавате Disney + на игрална конзола като Xbox One или ако вече стриймирате на твърде много устройства едновременно. Опитайте да рестартирате конзолата или да излезете от другите си устройства.

Кодове на грешки на Disney Plus 41 и 76

"Съжаляваме, но не можем да възпроизведем поисканото от вас видео." Въпреки че съобщението за грешка не обяснява причината, поради която възниква тази грешка, множество онлайн ръководства за снимане на проблеми предполагат, че тази грешка възниква, когато сървърите на Disney +, предоставящи съдържание във вашия регион, са претоварени с шип на трафика. Ако гледате нов филм или току-що издаден епизод, има вероятност да срещнете тази грешка.

Първото нещо, което трябва да направите, е да рестартирате вашето поточно устройство. Това ще изчисти неговата RAM памет и ще му предостави нов достъп на Disney + сървър. Ако това не помогне, можете да опитате да изчакате ден или два за други стриймъри, за да приключите с гледането на най-новото пуснато видео съдържание. След като трафикът на Disney сървърите се върне към нормалното, можете да гледате съдържанието с лекота. Ако обаче се свържете с първокласна поточна VPN и промените виртуалното си местоположение, можете да избегнете целия увеличен трафик и достъп до съдържание от сървър, който е сравнително по-малко натоварен.

За код за грешка 76, повечето онлайн потребители отбелязаха, че рестартирането на поточното устройство не работи. Някои хора обаче успяха да получат достъп до съдържанието на Disney + след изтриването и повторното инсталиране на приложението, така че трябва да опитате и това поправяне. Тази грешка може да бъде поправена и чрез свързване към премиум поточно VPN като PureVPN и свързана със сървър, който е по-малко пренаселен.

Код на грешката на Disney Plus 42

Тази грешка се появява без съобщение за грешка, което обяснява защо повечето хора се безпокоят твърде много. Има много проста работа, която можете да опитате.

Моля, проверете дали все още сте свързани с интернет и опитайте отново. Това съобщение за грешка се появява, когато има проблеми със свързаността с вашето устройство. Просто рестартирайте своето стрийминг устройство и се уверете, че вашият интернет работи добре, за да разрешите този проблем.

Код на грешката на Disney Plus 66 – Няма правни документи

„Не мога да се регистрирам. Няма налични правни документи ”

Това е новооткрит код за грешка в Hulu. През последните няколко дни много потребители в Европа и Южна Америка се оплакват, че не могат да се регистрират. Не може да се каже със сигурност защо се появява тази грешка от сега. Знаем обаче, че това се отразява само на потребителите в определени страни.

За да разрешите тази грешка, трябва да се свържете с първокласна Disney VPN. Ако сте се свързали с безплатна VPN услуга, няма да можете да се регистрирате.

Код на грешката 73

Използвате ли безплатна VPN услуга или прокси? Знайте, че безплатните VPN и прокси сървърите не правят напълно невидими онлайн. Когато използвате безплатен VPN или прокси, истинската ви идентичност остава изложена онлайн. Това улеснява сървърите на Disney да открият вашето местоположение и да блокират достъпа ви до съдържанието му.

Не само това, безплатен VPN ви прави уязвими към всички форми на кибер заплахи, като кражба на самоличност, хакване и отпечатъци. Изключително препоръчително е да използвате първокласен VPN, който е оптимизиран за стрийминг, като PureVPN.

Код на грешката на Disney Plus 83

Тази грешка обикновено се появява, когато сте далеч от дома си, гледате Disney + на вашия смартфон и местоположението ви е изключено. Може да възникне и ако местоположението ви е включено, но сте в друга държава. Отделно от това, има и някои други сложни причини, но всички те могат да бъдат решени с помощта на премиум поточно VPN като PureVPN.

Когато се свържете с VPN, можете да изберете да промените местоположението си във всеки регион, който предпочитате. Просто се свържете с САЩ на всяко стрийминг устройство и ще можете да разрешите код за грешка на Disney Plus 83 и да получите достъп до съдържанието с лекота.

Код на грешката на Disney Plus 86

"Съжаляваме; този акаунт е блокиран".

Disney + може да спре или блокира вашия акаунт за постоянно, ако бъде установено, че нарушава правилата на Disney +. Например, ако използвате Disney + на повече от 5 устройства много често или споделяте паролата си с приятели и колеги, Disney може да блокира вашия акаунт. След като акаунтът е блокиран, може да се наложи да продължите да поддържате Disney Support и да разрешите проблема си.

Код на грешката 87 – Въвеждане или парола

Има доста различни кодове за грешки, които се появяват поради неправилно потребителско име и парола. Обичайният фиксиращ може да разреши всички тях – просто излезте и влезте отново.

Заключителна дума

Всички споменати тук кодове за грешки са само онези, които се срещат най-често и съсипват практическата работа на потребителите. Този блог ще се актуализира редовно, за да включва нови кодове за грешки и техните решения. Продължавайте да се настройвате.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me