Contents

PureVPN на
Политика за поверителност

НЕ съхраняваме журнали, които могат да идентифицират или да помогнат при наблюдението на активността на потребителя.

Декларация за поверителност на PureVPN

Вие сте невидими – дори не можем да видим какво правите онлайн

НЕ съхраняваме никакви записи за вашите дейности за сърфиране, дневници за връзка, записи на VPN IP адреси, присвоени на вас, вашите оригинални IP адреси, времето за връзка, историята на сърфирането ви, сайтовете, които сте посетили, вашия изходящ трафик, съдържанието или данните имате достъп или генерираните от вас DNS заявки.
Искаме да имате сигурността да знаете, че събираме минимални данни, чиято единствена цел е да управляваме нашата VPN и прокси услуга и да я поддържаме безпроблемно да работи. Нашите системи, процеси и сървъри са проектирани така, че да не запазват чувствителни / идентифицируеми лично данни. Това се прави чрез проектиране, за да се гарантира, че нямаме никакви данни за споделяне, дори когато това се изисква от закона за това.

Ние не просто го твърдим, но го доказахме, като системите и конфигурациите ни бяха одитирани от водещ американски независим одитор, Altius IT. Одиторът е удостоверил, че:
„Не намерих никакви доказателства за системни конфигурации и / или системни / служебни регистрационни файлове, които независимо или общо могат да доведат до идентифициране на конкретно лице и / или активността на лицето при използване на услугата PureVPN.“

Съдържание

 • Информация, която събираме при регистрация
 • Какво не знаем, какво знаем & Какво пазим
 • Информация, включена в дневниците за връзка с VPN
 • Детайли НЕ са включени в дневниците за връзка с VPN
 • Обща консумирана честотна лента
 • Самостоятелна DNS услуга – гравитация
 • URL филтър & App Blocker от PureVPN
 • Софтуер Анализ, Статистика & Диагностика
 • Данни от имейли, чатове на живо и формуляри за обратна връзка
 • Международни трансфери на данни
 • Мерки за сигурност за защита на вашата информация
 • Политика за запазване на данни & Вашите права за защита на данните
 • Приложими закони
 • Бисквитки и PureVPN
 • PureVPN и уебсайтове на трети страни
 • Съгласие и възрастови ограничения
 • Правна основа
 • Важна забележка
 • Информация за връзка


Информация, която събираме при регистрация

 • Твоето име
 • Имейл адрес
 • Начин на плащане


Как използваме тази информация

 • За да предоставяме, оперираме и поддържаме нашите Услуги
 • За да подобрим, персонализираме и разширим нашите Услуги
 • Да общуваме с вас, директно или чрез някой от нашите партньори, включително за обслужване на клиенти, да ви предоставяме актуализации и друга информация, свързана със Услугата, и за маркетингови и промоционални цели
 • За да обработвате транзакциите си
 • За откриване и предотвратяване на измами
 • За целите на спазването на изискванията, включително прилагане на нашите Общи условия или други законови права


PureVPN и данни, свързани с плащания

Подобно на повечето електронна търговия или онлайн бизнеси, PureVPN също използва трета страна платежни процесори. С изключение на няколко платежни процесори, които изискват от нас да обработим плащането, всички данни за плащанията са на съответните платежни процесори. В случаите, когато от нас се изисква да обработваме данните, ние ги обработваме в реално време и ги предаваме на услугата за защита на процесора и обратната връзка, без да съхраняваме никакви записи за това при нас. Моля, посетете политиката за поверителност на избрания от вас процесор за разплащане, за да получите по-добро разбиране на информацията, която събира, съхранява и използва.

Тъй като ние сме огромни вярващи в анонимността, ние включихме плащания с монети и подаръчни карти – 100% анонимни методи за плащане – в списъка на приетите от нас методи на плащане.

PureVPN не споделя, продава или дава под наем вашата лична информация с никого, освен да използва вашата информация за предоставяне на продукти или услуги, за които сте поискали.


Какво не знаем, какво знаем & Какво пазим

Нямаме регистрационни файлове или записи на:

 • Вашият първоначален IP адрес
 • IP адрес на присвоен VPN сървър
 • Времева марка на VPN сесия
 • Вашите дейности за сърфиране
 • DNS заявки


Накратко:

 • Не знаем какво имате достъп, разглеждате, качвате или изтегляте с нашата услуга.
 • Не можем да идентифицираме по кое време сте се свързали с VPN, с кой IP адрес и кой VPN IP е бил присвоен на вас.
 • Дори и да сме принудени да споделяме потребителска информация, ние просто не можем, защото нямаме нищо, което да се идентифицира лично.


Информация, включена в дневниците за връзка с VPN

Ние знаем в деня, когато сте се свързали с конкретно VPN местоположение и от кой доставчик на интернет услуги. Този минимален набор от данни е необходим, за да ви помогне с техническа помощ, решаване на проблеми с свързването и преодоляване на специфични за региона проблеми.

Ние също така знаем дължината на връзката и колко връзки осъществявате, когато използвате нашата VPN услуга, без времеви марки, с единствената цел да категоризирате профила си като Power, Core или Casual потребител. Тази категоризация помага на нашите продуктови екипи да подобрят и задоволят нуждите на различни потребителски групи според техните предпочитания.


Детайли НЕ са включени в регистрационните файлове за връзка с VPN:

 • Вашият първоначален IP адрес
 • Вашият VPN IP
 • Конкретното време, когато сте се свързали с нашия сървър
 • Вашите дейности след свързване към нашия сървър

Забележка: Само в случай, че сте закупили нашия Специализиран IP Addon, фиксиран, специален IP (VPN IP) ви е присвоен. За продължителността на абонамента ви, който остава вашият VPN IP в нашите записи


Обща консумирана честотна лента

Всеки платен PureVPN потребител получава достъп до неограничена честотна лента, независимо от това как се използва тази честотна лента. Ние следим общата честотна лента, консумирана от вас, за да сме сигурни, че всеки PureVPN потребител получава същото високо ниво на скорост и опит с PureVPN. Ако подозираме злоупотреба с нашата услуга от който и да е потребител, при който се установи, че потребителят консумира неестествено количество честотна лента и нарушава услугата за други потребители, ние си запазваме правото да се свържем с този потребител и да ги помолим да обяснят поведението им..

Софтуер Анализ, Статистика

„PureVPN събира минимални статистически данни и отчети за връзка. Колекцията се извършва, за да се гарантира високо качество на обслужване и поддръжка на клиенти. Въпреки това, данните, събрани като статистика и отчети, не включват и никога не включват еднозначно идентифицируеми потребителски данни или поведение, като например данни за трафика, IP адреси и DNS заявки.

Ние провеждаме диагностика на VPN и следим отчети за сривове, за да разберем по-добре функционалността на нашия софтуер, колко често използвате приложението, събитията, които се случват в приложението, агрегирана употреба, данни за производителност, неуспешни опити за връзка и осигуряване на неуспешна скорост, за да се гарантира гладкото функциониране на нашите приложения, разширения и друг клиентски софтуер.

За тази цел използваме няколко инструмента в нашия клиентски софтуер, чиито подробности са:

Google Analytics – Моля, посетете Общите условия на Google тук.

iTunes – Моля, посетете Политиката за поверителност тук.

Crashlytics – Моля, посетете Политиката за поверителност тук.

Приложение – Моля, посетете Политиката за поверителност тук.

Firebase – Моля, посетете Политиката за поверителност тук.

Нова реликва – Моля, посетете Политиката за поверителност тук.

MixPanel – Моля, посетете Политиката за поверителност тук.

Facebook Pixel – Моля, посетете Политиката за поверителност на Facebook тук. Можете да спрете използването на вашите данни с цел показване на реклами във Facebook, като щракнете тук.

За да се гарантира съвместимост с нашите общи условия, отговорността на клиентите е да поддържат своите приложения актуализирани по всяко време. За да улесним това, опростихме процеса на надстройка и правим всичко възможно да уведомяваме потребителите за надстройките, когато е възможно.

Данни от имейли, чатове на живо и формуляри за обратна връзка

Необходимо е да водим документацията на вашата кореспонденция с нас, за да осигурим безпроблемно предоставяне на услугата и превъзходно обслужване на клиентите. Така че ние водим запис на вашата кореспонденция с нас, независимо дали става въпрос за въпроси, оплаквания или комплименти, изпратени от вас чрез нашите приложения, уебсайт или разширения.

Ние използваме различни платформи на трети страни за поддръжка и кореспонденция: Zendesk за билети за поддръжка, LiveChat inc. за осигуряване на поддръжка чрез чат, Mailchimp и SendGrid за имейли и MixPanel за поддържане на връзка с нашите потребители. Когато кореспондирате с нас, използвайки тези платформи, вашите записи за кореспонденция, включително вашето име и имейл адрес, се съхраняват в техните системи. Всички тези платформи използват съвременни практики за защита и криптиране на HTTPS.

Моля, посетете Политиката за поверителност на Zendesk тук, за да научите повече за техните практики за данни.

Моля, посетете Политиката за поверителност на LiveChat тук, за да научите повече за техните практики за данни.

Моля, посетете Политиката за поверителност на Mailchimp тук, за да научите повече за техните практики за данни.

Моля, посетете Политиката за поверителност на SendGrid тук, за да научите повече за техните практики за данни.

Моля, посетете Политиката за поверителност на MixPanel тук, за да научите повече за техните практики за данни.

Международни трансфери на данни

Услугата ни се разпространява в световен мащаб и като такава, вашите данни пътуват през нашите глобални сървъри, които може да не са или да са извън вашата страна на пребиваване. Разчитаме на някои доставчици на услуги на трети страни, които да ни дадат възможност да ви предоставим нашите услуги. Всеки път, когато прехвърляме вашата информация, ние предприемаме стъпки, за да я защитим. Имаме строги споразумения за защита на данните с трети страни, за да защитим данните, които бихме могли да споделяме с тях.

Вие потвърждавате и разбирате, че вашата информация ще бъде прехвърлена, обработена и съхранявана, както е обяснено, тъй като е необходимо да предоставим нашите услуги и да спазвате нашите Общи условия.

Мерки за сигурност за защита на вашата информация

Всички PII, публични и частни ключове и пароли са защитени сигурно, използвайки силни криптографски алгоритми, когато е необходимо.

Предприемат се подходящи мерки за сигурност за защита на тази информация срещу неоторизиран достъп, неразрешено изменение, унищожаване или разкриване на данни. Достъпът до лична информация от служители, изпълнители и агенти на PureVPN е ограничен. Тези длъжностни лица изискват тази информация, за да оперират, развиват или подобряват нашите услуги, но са обвързани от задълженията за поверителност. Те могат да бъдат подложени на дисциплинарни действия, които включват прекратяване и наказателно преследване, при неизпълнение на тези задължения.

Моля, разберете, че сме предприели дори предпазни мерки, за да гарантираме, че вашите данни остават защитени, но няма система, която да бъде обявена за 100% глупава, защитена и сигурна.

Политика за запазване на данни & Вашите права за защита на данните

Ако сте местно лице на ЕИП, имате следните права за защита на данните:

 • Винаги можете да получите достъп, коригирате и актуализирате информацията, която сте ни предоставили, в рамките на профила на вашия член.
 • Имате право да се откажете от маркетинговите комуникации, които ви изпращаме по всяко време от профила в района на вашия член. Можете също да упражните това право, като кликнете върху "отписване" или "отказване" връзка в маркетинговите имейли, които ви изпращаме.
 • Можете също така да поискате изтриване на личния ви потребителски профил, ако решите да оставите нашите услуги напълно. Можете да го направите по всяко време, като изпратите имейл на [защитен имейл]. Ако поискате изтриването на вашия профил, може да отнеме до месец (30 дни). Вашият имейл адрес ще бъде запазен и използван, за да се избегне дублиране на акаунт и създаване на фалшиви акаунти на ваше име. Вашият имейл адрес ще бъде изтрит само след като получим изрично искане от вас да го направите.

Приложими закони

PureVPN специално избра Хонконг (HK) за своя централен офис, защото има такива "Няма закони за задължително запазване на данни" в Хонконг. Следователно ние не сме задължени по закон да съхраняваме потребителски данни и да ги споделяме с никого. Освен това, както беше посочено по-горе, нямаме стойностни данни, които да споделяме с която и да е правоприлагаща агенция от която и да е конкретна държава в света. Дори ако и когато получим призовки, които са законно подкрепени от съда в Хонконг, няма да ни бъде от голяма полза, тъй като нямаме почти нищо ценно за споделяне.

Бисквитки и PureVPN

PureVPN използва различни видове бисквитки – малки текстови файлове – за да съхранява информация, свързана с вашето посещение на нашия уебсайт, за да ви осигури най-доброто преживяване и да доставя рекламни съобщения и оферти, които са подходящи за вас. Моля, вижте нашата Политика за бисквитки, за да получите по-добра представа за бисквитките, които използваме, какъв тип данни се събират, как се използват тези данни и как можете да се откажете от приемането на тези бисквитки.

PureVPN и уебсайтове на трети страни

Уебсайтът на PureVPN може да съдържа връзки към други уебсайтове на трети страни. Моля, знайте и разберете, че ние не контролираме начина, по който те упражняват своите практики за поверителност и не поемаме отговорност за тях.

Съгласие и възрастови ограничения

Ако продължите да използвате нашия уебсайт, приложения, разширения или услуги, ние ще го приемем като ваше съгласие с нашата Политика за поверителност и нашите Условия за използване.

Услугата, предоставяна от PureVPN, е предназначена за хора на 18 или повече години. Ако смятате, че детето ви е предоставило каквато и да е информация, която да използва, тогава се свържете с нас незабавно.

Правна основа

Нашата правна основа за събиране и използване на личната ви информация зависи от:

 • Съответната лична информация
 • Конкретният контекст, в който го събираме.

Единственият път, когато събираме лична информация от вас, е (i) когато се нуждаем от личната информация, за да сключим договор с вас; (ii) когато обработката е в нашите законни интереси и не нарушава вашите права.

Важна забележка

PureVPN може да променя и променя своята Политика за поверителност понякога. PureVPN има единственото право да променя и променя своята Политика за поверителност, когато сметне за необходимо. Всеки път, когато се направи ревизия, актуализираната дата на ревизия ще бъде показана в горната част на тази страница. Съветваме ви често да проверявате тази страница за промени, за да сте информирани. Вие потвърждавате и се съгласявате, че е ваша отговорност периодично да преглеждате тази политика за поверителност и да сте запознати с промените. Тъй като няма друг начин да се уверим дали знаете за промените в политиката, ние ще я приемем като споразумение между вас и PureVPN относно политиката за поверителност, ако продължите да използвате PureVPN.

Информация за връзка

Ако нещо споменато в нашата Политика за поверителност е неясно или се нуждаете от повече яснота в него, изпратете вашето запитване на следния имейл адрес: [имейл защитено]

* Тези функции нито се предлагат чрез нашите приложения за iOS, нито се събира тази информация чрез iOS приложения

Последно актуализирано на 31 август 2019 г.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me