Безплатен WiFi горещи точки в Сан Диего

Сан Диего, Калифорния, не е известен само с приятното си време, красивите плажове, пешеходното пристанище, прекрасните паркове или Comic-con събития. Градът също е доста популярен заради непрекъснато свързания си с интернет начин на живот. Градът е класиран като 15-ият най-свързан регион в Калифорния, следван от Санте и Коронадо.

Можете да намерите над стотици обществени Wi-Fis в Сан Диего, като например в ресторанти, кафенета и летища, за да назовете само няколко. Ако току-що сте се преместили в този красив град или отивате там за почивка, определено ще намерите това ръководство за много полезно в намирането на безплатен WiFi в Сан Диего, Калифорния.

IMG

Направо към …

Опасностите от обществените WiFi мрежи

Публичните или безплатни Wi-Fi мрежи в Сан Диего или всеки друг регион по този въпрос са опасни и няма как да го отречете. Задължително е като разумен потребител на Wi-Fi, трябва да имате поне основно разбиране на заплахите и как тези заплахи могат да нарушат целостта на вашите данни и вашата поверителност.

Инструменти за хакване: Вярвате или не, хакването на Wi-Fi мрежа не е сложно. Освен това става по-лесно да се пропукат тези отворени мрежи с някои хакерски комплекти, достъпни онлайн. Използвайки такива обществено достъпни инструменти, амбициозни хакери или снайперисти експериментират на най-уязвимите устройства в мрежата.

Rogue Hotspots: Киберпрестъпниците никога не спират да измислят уникални начини да заблудят потребителите онлайн или да нарушат устройствата си, без да ги предупреждават. Един такъв метод, който хакерите използват, за да примамват потребители, е чрез създаване на фалшив обществен Wi-Fi гореща точка. Като има пълен контрол в мрежата, хакерът може да направи почти всичко, за да открадне данните на потребителите.

Man-in-the-Middle Threat: MITM е типът атака, при който всеки хакер или снайперист използва уязвимостта в Wi-Fi или друга мрежа и тайно се вслушва във всяка комуникация, проведена в него. Хакерът може не само да използва тези атаки за шпиониране, но и да направи крачка напред и да променя заявките.

Уязвима мрежа: Wi-Fi рутерите се предлагат със стандартен набор от технологии за криптиране като WPA, WPA2 или WPA3. За съжаление, тези технологии за достъп до сигурност за Wi-Fi не са толкова надеждни, колкото очаквате. В интерес на истината е имало много случаи, когато тези стандартни протоколи са били нарушени с атаки на зловреден софтуер. Вземете за пример уязвимостта на KRACK Wi-Fi, която обърна света на сигурността с главата надолу през 2017 г. с откриването си.

Контролният списък, който трябва да имате предвид, когато се присъедините към безплатен Wi-Fi в Сан Диего

Накрая убедени ли сте колко опасни могат да бъдат обществени или отворени мрежи? Ако е така, следвайте контролния списък за сигурност, преди да се присъедините към безплатен Wi-Fi гореща точка.

Винаги се присъединявайте към автентичния Wi-Fis

Не позволявайте на никого да използва желанието ви да се присъедини и да получи безплатен Wi-Fis. Важно е да бъдете предпазливи, когато се присъединявате към такива мрежи, особено когато използвате мрежа на известно място. Например Starbucks е международна марка и затова има огромна популярност. Ако сте в Starbucks и попадате на множество мрежи с подобни имена, попитайте техните неща дали мрежата е истинска или не.

Можете да приложите същата практика, когато сте в кафене, летище или дори хотел. Ключовият момент тук е, че трябва да внимавате по всяко време.

Винаги деактивирайте автоматично споделяне

Хакерите винаги имат различни тактики за ръкави и намирането на уязвимости е в горната част на списъка им. Поддържането на споделянето ви отворено в мрежата само по себе си не е уязвимост, но е нещо, което може да даде на хакерите лесен достъп до вашата система. Затова се уверете, че функцията е изключена или деактивирана, когато работите в обществена мрежа или гореща точка.

Избягвайте чувствителни дейности в безплатни WiFi горещи точки

Въпреки че е вярно, че безплатните горещи точки ви осигуряват лекотата да се свържете с интернет и да се занимавате с вашите онлайн дейности в движение; опасността, която се крие в тези безплатни мрежи, превишава удобствата или ползите, които предлагат. Ето защо се препоръчва да се избягват всякакви частни дейности в тези мрежи.

Защитете устройството си срещу заплахи от публичен Wi-Fis с VPN

Присъединяването към безплатни Wi-Fi горещи точки може да бъде рисковано, освен ако не използвате инструмент за защита, за да защитите вашите данни, като например виртуална частна мрежа. PureVPN ви дава спокойствие, когато става въпрос за интернет сигурност. Нашите VPN сървъри са защитени с военно ниво на криптиране. Силно криптираните сървъри защитават поверителността и целостта на вашите данни, независимо от типа мрежа, към която сте свързани, т.е. домашен или обществен Wi-Fi.

Освен с възможност за пасивно криптиране, приложението е достъпно и с функция за защита на Wi-Fi, която удвоява сигурността на вашите данни, особено в обществени мрежи.

С PureVPN архивиране на сигурността на вашия интернет трафик или чувствителни данни, най-накрая можете да правите онлайн транзакции, да плащате сметки или да се занимавате с онлайн магазина си без никакви притеснения.

Освен сигурността, нашите VPN услуги се предлагат с многостранни възможности да ви помогнем да получите достъп до специфично за страната съдържание, да намерите игри от различни места, да спестите пари при резервация на полети и други.

Места с безплатен WiFis в Сан Диего

Вече знаете най-добрите практики и опции за защита на поверителността и данните си, време е да научите как да получите безплатен Wi-Fi, когато пътувате в Сан Диего.

Мак донълдс

Макдоналдс има хиляди клонове по целия свят, а те имат вериги и в Сан Диего. Така че, ако планирате обяд в Макдоналдс, очаквайте и безплатен интернет.

Ето как да се свържете с McDonalds Free WiFi

Старбъкс

Това е идеалното място да бъдете, ако желаете да изпиете чаша кафе или да ме отделите време от работа. Просто се свържете с безплатния интернет в Starbucks, отпийте любимото си кафе и разгледайте.

Буфало диви крила

Достъпните и вкусни ястия в щастлив час не са единственото нещо, което ще ви хареса в Buffalo Wild Wings. Можете също така да се насладите на напълно безплатен Интернет, докато прегръщате любимите си ястия.

Освен очевидното, можете да намерите безплатен Wi-Fis в Сан Диего в Барнс & Благородни, Apple Store, Target, хотели, летище, фитнес студиа и дори обществени паркове.

Ето още няколко ръководства за безплатен WiFi в САЩ:

 • Безплатен WiFi в Съединените щати
 • Безплатен WiFi в Бостън
 • Безплатен WiFi в Чикаго
 • Безплатен WiFi в Лос Анджелис
 • Kim Martin
  Kim Martin Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me