Безплатен WiFi горещи точки в Бостън

Бостън е столицата на Масачузетс и е един от най-старите градове в Съединените американски щати. Градът е известен със своята филантропия. И тази щедрост се разпростира и на други места, като предоставя повече удобства на всеки човек, който живее или посещава този невероятен град.

Това удобство включва предоставяне на безплатни обществени Wi-Fi горещи точки в града. Ако посещавате Бостън или просто блуждаете из улиците на този красив град, ще намерите стотици места, от които можете да се свържете безплатно с интернет безплатно. Има много обществени Wi-Fi мрежи в ресторанти, кафенета и летище, за да назовем само няколко.

Следното ръководство ще ви помогне да намерите безплатен WiFi в Бостън!

IMG

Направо към …

Общественият Wi-Fi може да бъде известен с опасност. Може да не го знаете, но те могат да бъдат игрища за кибер гони, чакащи в сенките, за да примамят нищо неподозиращи потребители и да откраднат техните лични данни. Следователно не е разумно да се свързвате с който и да е WiFi, на който попадате, без да разполагате с инструменти за защита на вашите данни.

Опасностите от обществената Wi-Fi мрежа

В Бостън има много различни обществени Wi-Fi мрежи. Тези мрежи могат да бъдат силно опасни за всеки потребител. Необходимо е да разберете прословутия характер на обществена Wi-Fi мрежа. Въпреки че предоставя допълнително удобство на свързания потребител, личните данни на този индивид могат да бъдат сериозно компрометирани.

Уязвима мрежа: Идват Wi-Fi рутери със стандартен набор от технологии за криптиране, инсталирани в тях като WPA, WPA2 или WPA3. Но тези технологии за криптиране не са толкова надеждни, колкото бихте очаквали. В миналото е имало много случаи, при които тези стандартни протоколи са били нарушени с атака на зловреден софтуер. Уязвимостта на KRACK Wi-Fi е един пример за това как злонамерен софтуер може да наруши защитата на Wi-Fi.

Инструменти за хакване: По-добре е да се придържате към надеждни мрежи като тази в Starbucks или McDonalds, а не към произволна гореща точка, която се появява на неясна локация. Те могат да бъдат легитимни, но ако някой може просто да се свърже с него безплатно, как може да се възползва от собственика на мрежата? Ако бъдете изключително предпазливи и използвате малко здрав разум, ще защитите вашите данни от компрометиране в обществени мрежи.

Човек в средата на заплаха: Това е дейност за проследяване на данни, която се използва за наблюдение на онлайн комуникации, преминаващи към и от система. MITM е прословута атака, която позволява на хакерите да наблюдават какво правите, без дори да знаете, че ви гледат.

Реплика горещи точки: Киберпрестъпниците винаги измислят нови и уникални начини да обмислят сърфистите и да нарушават своите устройства, без да ги предупреждават. Лесна тактика за хакване на потребителски устройства е създаването на реплика Wi-Fi мрежи, които имат еднакви имена. Когато потребителите се свържат с този компрометиран Wi-Fi гореща точка, хакерът може незабавно да хакне в това устройство.

Контролният списък, който трябва да имате предвид, когато се присъедините към безплатен WiFi в Бостън

Посочените по-горе точки трябва да ви убедят, че отворените мрежи могат да бъдат невероятно опасни. Не забравяйте да следвате споменатия по-долу контролен списък за сигурност, преди да се присъедините към безплатна WiFi мрежа.

Винаги се присъединявайте към автентичния WiFis

Всички обичаме да използваме безплатни Wi-Fi мрежи. Има хакери, които обичат да използват този порив и да ви принуждават да правите грешки, които водят до компрометиране на вашите лични данни. Уверете се, че не се присъединявате към никакви реплики Wi-Fi мрежи. Например, ако сте в Starbucks и забележите, че има множество безплатни Wi-Fi горещи точки, не забравяйте да попитате персонала за правилната мрежа и да се свържете само с тази мрежа.

Същата практика трябва да се повтори и в кафенета, летища и други места, където има безплатни мрежи.

Винаги деактивирайте автоматично споделяне

Хакерите използват множество тактики, за да хакнат във вашата мрежа. Намирането на уязвимости в устройството ви винаги е в началото на този списък. Най-голямата уязвимост в този случай е позволяването на хакерите да имат достъп до вашата система лесно. Необходимо е да изключите или деактивирате функцията за автоматично споделяне, когато работите в обществена мрежа или гореща точка.

Избягвайте чувствителни дейности в безплатни Wi-Fi горещи точки

Обществените Wi-Fi мрежи ви осигуряват максимално удобство, така че можете да сърфирате из мрежата с лекота. Опасностите, които се крият в тези мрежи, превишават удобствата и предимствата, които се предлагат. Ето защо се препоръчва на всяка цена да избягвате споделянето на частни или поверителни в тези мрежи.

Защитете устройството си срещу заплахи от публичен Wi-Fis с VPN

Присъединяването към всеки безплатен Wi-Fi хотспот може да бъде невероятно рисковано, освен ако нямате инструмент, който може да осигури допълнителна сигурност на вашите онлайн комуникации. PureVPN ви дава спокойствие, като повишава вашата онлайн сигурност и гарантира, че ще останете в безопасност, когато сте свързани с обществена Wi-Fi мрежа.

PureVPN предлага достъп до специални сървъри, които са пълни с всички необходими инструменти, за да се грижат за вашата онлайн сигурност. PureVPN предлага военно криптиране, което гарантира, че дори и най-сезонните хакери не могат да хакнат вътре в личните ви данни.

Има и функции като Wi-Fi функция за защита, която удвоява сигурността на вашите данни, когато сте свързани с обществена Wi-Fi мрежа.

Освен че се грижи за вашите онлайн дейности, PureVPN ви прави и анонимни в мрежата и ви осигурява достъп до всеки уебсайт или съдържание, достъпно в мрежата. Можете да направите много повече с PureVPN, докато сте свързани с безплатна Wi-Fi мрежа.

Места с безплатен WiFi в Бостън

След като знаете за най-добрите практики, които можете да следвате, когато сте свързани с обществена точка за Wi-Fi, по-долу са някои места, които предлагат свързаност с безплатен интернет в Бостън.

Безплатен WiFi в парк Кристофър Колумб

Освен прекрасната природа на това място, можете да се насладите и на безплатен достъп до интернет чрез публичния Wi-Fi, наличен в района.

Безплатен WiFi в Coppa

Италиански ресторант, известен с прекрасната си кухня, мястото предлага и достъп до безплатна Wi-Fi мрежа за своите клиенти.

Безплатен WiFi в Музея на изящните изкуства

Освен прекрасните колекции, които се предлагат, можете да сърфирате в мрежата свободно и удобно от чудесно обзаведените зали на музея.

Освен очевидното, можете да намерите безплатен WiFi в Бостън в хотел Lenox, Copley Square, Flour Bakery, хотели, летище, фитнес студия и дори обществени паркове.

Ето още няколко ръководства за безплатен WiFi в САЩ:

 • Безплатен WiFi в Съединените щати
 • Безплатен WiFi в Чикаго
 • Безплатен WiFi в Лос Анджелис
 • Безплатен WiFi в Сан Диего
 • Kim Martin
  Kim Martin Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me