ABC Kodi Addons: Как да гледате законно ABC на Kodi


ABC Kodi Addons: Как да гледате законно ABC на Kodi

Публикувано: 6 декември 2019 г.


ABC е един от най-популярните канали в САЩ, който предлага първокласно видео съдържание, включително много популярни телевизионни предавания. Kodi като електроцентрала за отваряне на цифрови медии с отворен код, позволява на потребителите си да предават цялото съдържание на ABC чрез различни добавки. Въпреки това, не всички от тях използват лицензирани ресурси и използването им е силно препоръчително да не се използва. Но не стресирайте, долу долу сме изброили две от най-добрите добавки за Kodi, които да ви помогнат да гледате ABC на Kodi законно.

Първоначално стартиран като радио мрежа, ABC се трансформира в премиум услугата за телевизионно предаване на Съединените щати, която предлага някои от най-големите телевизионни предавания за всички времена като Jimmy Kimmel Live, The Good Doctor, The Doctor OZ Show, The View, America Тази сутрин сред др. Kodi, от друга страна, е изключително персонализиран софтуер, който служи като свещен граал на видео съдържание от всички видове източници като Netflix, Hulu, Amazon Prime и ABC. Потокът на Kodi обаче често е подложен на законно сива зона, а не черно-бяла.

Предава поточно на Kodi Legal?

Абсолютно да. При условие, че стриймирате съдържание, използвайки само лицензирани източници. Kodi има цял свят от добавки (официални и трети страни), които могат незабавно да ви обслужват всякакъв тип съдържание на сребърна чиния. Въпреки че може да бъде сериозно изкушаващо да изпробвате неофициална добавка, за да предавате определено съдържание, което не е достъпно официално, най-добре е да се съпротивите, ако искате да избегнете законни последствия. По-голямата част от добавките на трети страни или неофициални добавки нямат излъчване или авторски права за съдържанието, което те обслужват. Винаги използвайте законни добавки на Kodi, които обслужват лицензирано съдържание, за да се наслаждавате на сигурно поточно преживяване. Просто казано, поточното предаване на Kodi е законно, стига да не го гледате да предава незаконно или защитено с авторски права съдържание.

ABC на Kodi

ABC е още един страхотен източник на съдържание, който е достъпен на Kodi. Докато повечето добавки, които предлагат ABC, са били подложени на проблеми с лицензирането на съдържание, има няколко, които са законни за използване и предоставяне на съдържание от законни източници. А най-хубавото е, че няма да ви струват нито стотинка, както останалите библиотеки на добавки на Kodi.

Най-добрите добавки за гледане на ABC на Kodi Legal

Долу сме изброили две добавки на Kodi, които предлагат ABC поток от официални източници.

USTVNow

USTVNow е услуга, специално създадена, за да позволи на членовете на американските въоръжени сили да гледат телевизия Amercal, излъчвана извън родината си. Но това не го прави изключителен само за въоръжените служби. Всъщност всеки може да се регистрира за тази добавка, тъй като всъщност не изисква никакво доказателство за самоличност. Само с едно щракване добавката USTVnow Kodi прави съдържание достъпно на вашия екран.

С безплатния план на USTVNow получавате поточно всички основни американски наземни станции, включително ABC, CBS, CW, PBS и My 9. И най-хубавото е, че няма регионални ограничения, свързани с неговото съдържание, така че можете да стриймнете от Навсякъде по света. Единственият недостатък обаче е, че този безплатен слой не предлага съдържание по заявка.

USTVNow също предлага премиум планове, вариращи между $ 19 / месец до $ 99, които ви позволяват достъп до 200+ канала, включително някои от най-популярните такива като HBO и Showtime. USTVNow добавката е достъпна за изтегляне от официалното хранилище Kodi, така че опитайте и да получите достъп до ABC законно.

WABC програми

Наличен в официалното хранилище Kodi, добавката за WABC Programs без съмнение е най-добрият начин за поточно съдържание на ABC при поискване. Той има прост, неприспособим интерфейс, за да улесни нещата за стриймърите, като показва цялото налично съдържание на една страница. Медийната библиотека е доста балансирана и предлага приятно съчетание на старо и ново съдържание. Подобно на класиците от старата школа като най-смешните домашни видеоклипове в Америка и новите издания като „Agent of Shield“ на Marvel, може да се каже, че библиотеката със съдържание има за всеки по нещо. WABC Kodi добавка извлича съдържание директно от официалния уебсайт на ABC TV, като по този начин вие също можете да гледате актуални ABC предавания като Добро утро Америка.

Последни думи

Използването на Kodi е супер забавно и напълно законно, стига да знаете правилните места, за да намерите желаното съдържание. За да се насладите на сигурно поточно изживяване на Kodi, винаги предавайте съдържание от официални източници. Много потребители избират добавки на трети страни, които за всичко, което знаете, биха могли да извличат съдържание, защитено с авторски права, от неофициални източници, което е както незаконно, така и неморално. И все пак, ако се почувствате достатъчно изкушени, за да ги опитате, никога не го правете без да предприемате необходимите предпазни мерки, като използвате Kodi VPN.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map