5 най-добри коди сгради с нулево буфериране

Публикувано: 16 юли 2019 г.

Искате ли да предавате канали в Kodi без никакво буфериране? След това използвайте това ръководство и инсталирайте най-добрите надстройки Kodi на всяко устройство като Android, IOS, Mac или Amazon FireStick. Това е актуализиран списък, така че няма да срещнете никакви проблеми при използването на най-добрите налични добавки. Също така, можете да използвате PureVPN на устройството си, за да засилите поточното предаване без буфер в Kodi и да избегнете стреса при блокиране.

Какво представляват Kodi Builds?

Kodi е силно приспособима благодарение на своя отворен код и общността на добавките Kodi често пуска модифицирани версии на приложението, наречено Kodi builds. Независимо дали се нуждаете от промяна в потребителския интерфейс или бърз достъп до любимото ви съдържание, тези компилации могат да служат на вашата цел, без да се налага да инсталирате десетина хранилища.
След като Kodi е инсталиран, отнема много време и усилия за персонализиране. Намирането на конкретни кожи, добавки и настройки, които отговарят на вашата цел, може да бъде дори изтощително за някои. Въпреки това, Kodi builds предлагат едно гише за всички тези добавки и кожи, което улеснява бързото изтегляне и предаване на съдържание.

Най-добрите Kodi Builds за 2019 г.

Сега, когато най-новата версия на Kodi Leia е стабилизирана, почти всички версии, които са работили по-рано Krypton 17.6, сега поддържат и 18.3 версия. Излизат и редица конструкции, които поддържат само Leia версия, което прави земята сравнително тънка за по-старата версия. По-долу сме изброили петте най-добри Kodi конструкции, които предлагат без буфер стрийминг. Някои работят върху Leia 18.3, други на 17.6, а някои работят и върху двете.

Без ограничения магия

Ако сте дългосрочен потребител на Kodi, тогава сигурно сте чували за този. No Limits Magic съществува като популярна версия на Kodi, докато не се засегне с дефектни добавки. Но късмет за вас, той е върнат към живот с най-новата актуализация, която разполага с елегантен потребителски интерфейс и широка гама от работещи добавки на Kodi.
Независимо дали сте случаен или чест сървър, изграждането на No Limit Magic има множество опции за съдържание, за да не се отдадете, включително филми, телевизионни предавания, спорт и други. Някои добавки, които си струва да бъдат споменати, ще бъдат AdultHideout, Bennu, Castaway, cCloud TV, Champion Sports, Covenant, DC Sports, GoodFellas 2.0 и VideoDevil. Работи както с версии Kodi Krypton 17.6, така и с Leia 18.2-3.

титан

Titanium е сравнително нов за сцената, но получи страхотни отзиви както от дългосрочни, така и от нови потребители на Kodi. Той се предлага оборудван с разнообразна гама от добавки от различни категории като спортове на живо, филми, YouTube и телевизия на живо за основните канали за кабелна телевизия във Великобритания и САЩ..
Titanium е дом на някои от най-популярните добавки като Gaia, Yoda, 13Clowns, Supremacy, Stream Hub, Deceit и Incursio, да споменем някои от тях. Титанът също така позволява лесна персонализация. Той използва известната кожа на Xonfluence, но можете да избирате от много други опции. Предлага се както за версии Kodi Krypton, така и за Leia.

Misfit Mods Lite

Някои надстройки на Kodi за 2019 г. изглежда надуват функционалността на приложението с ненужни добавки, разпръснати в безброй категории. Misfit Mods Lite е лесна за използване конструкция, която изисква минимално пространство и по този начин работи перфектно на устройства като Amazon Fire Stick.
Един от най-старите играчи в общността на Kodi build, той предлага разнообразни добавки за стрийминг на видео за филми, телевизионни предавания и събития на живо. Всички тези добавки са поставени точно в главното меню, което води до изживяване на течност. Той е достъпен само за Kodi Leis и разполага с много популярни добавки като Project M, Crackle, ESPN 3, The Pyramid, SportsDevil, YouTube, Monster Munch и други.

Streamline

Ако използвате Kodi 18 на устройство с ниска оперативна памет и обработвате захранващо устройство като Firestick, тогава Streamline Kodi build е безпроблемно. Тъй като е лек с размер от 220 MB, това е лека, но мощна конструкция на Kodi, която предлага някои от най-добрите добавки за вашите нужди за поточно предаване.
Интерфейсът е доста гладък и ви позволява да избирате от много източници, за да предавате видео съдържание, което често е достъпно с 1080p качество с висока разделителна способност. Възползвайки се от някои от най-популярните добавки на Kodi като Magic Dragon, Exodus Redux, YouTube и At The Flix, Streamline има всички правилни функции за превръщане на Kodi в пълен хъб за стрийминг на медии, въпреки малкия му размер.

Xanax

Xanax е създаване на същите разработчици на Kodi, които ни дадоха изключително популярната версия на Durex. Въпреки че Durex е преустановен, Xanax продължава наследството напред и прави своя белег в списъка на най-добрите надстройки на Kodi през 2019 г. Xanax е доста подобен на Durex по отношение на UI, UX и дори размер.
Потребителите, които все още търсят алтернатива на Durex, могат да прибегнат до Xanax. В никакъв случай не е клонинг, а усъвършенствана версия с много по-добра функционалност. Xanax се предлага за Kodi Leia и Krypton и е домакин на солиден каталог от добавки на Kodi като Yoda и Maverick TV.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me