VPN Törökország számára

Szerezzen dedikált török ​​IP-címet és férjen hozzá az összes török ​​tartalomhoz a világ minden tájáról

VPN Törökországban

5 Több bejelentkezés

Csatlakoztasson és biztonságos több eszközt a legjobb törökországi VPN-sel.

A PureVPN alkalmazások az alábbiakra érhetők el: Török IP cím

Kompatibilis az intelligens eszközökkel is: SmartTV, Kodi, Amazon Fire, Chromecast, útválasztók, számítógépek, Mac és más intelligens eszközök.

Kérjen török ​​IP-címet

Használja ki a legjobb török ​​VPN élményt az Ön országához vagy régiójához közeli VPN szerver kiválasztásával. A leggyorsabb csatlakozási sebességgel azonnali hozzáférést élvezhet a kívánt webhelyekhez és szolgáltatásokhoz. Ezenkívül zökkenőmentesen streamálhat és nézheti meg kedvenc tartalmát.

A PureVPN óriási 2000+ szerver 141+ országban az egész világon, a Az Isztambul városában található szerverek közül 6. Szervereinket saját kezűleg kezeljük, ezáltal a lehető legjobban teljesíthető Törökország VPN szolgáltatás bármikor, bárhonnan, 99,99% -os rendelkezésre állással!

Ankara IP-cím

Isztambul IP-címe

Izmir IP-cím

Konya IP-cím

Sziklaszilárd adatvédelem a PureVPN használatával

img

Ellentétes a kormány által bevezetett felügyelettel

A PureVPN Törökország VPN-szolgáltatása védelmet nyújt az online megfigyelés ellen. Annak ellenére, hogy a török ​​kormány arra törekszik, hogy ellenőrizze és ellenőrizze az internethasználatot, online tevékenységei nem lesznek láthatóak és magántulajdonban maradnak. Katonai titkosításunk nemcsak elrejti az internetes forgalmat, hanem adatát megtisztíthatatlanná és nyomon követhetetlenné teszi.

img

Rejtsd el a valós identitásodat

A PureVPN használatával a török ​​állampolgárok névtelenül véget vetnek az interneten. A kiszolgálókhoz történő csatlakozáskor az Ön IP-címe rejtett, és minden kommunikációja titkosítva van, így szimatolhat-e a böngészés. A PureVPN önoptimalizált globális szerverhálózata lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy nagy sebességgel csatlakozzanak a világ bármely pontjáról!

img

Teljes online szabadság

A valódi IP-cím elfedésével szabadon használhatja az internetet az Ön feltételein, miközben biztonságban van mindenféle cenzúrától. A PureVPN törökországi VPN szolgáltatása segít leküzdeni a sávszélesség-csökkentést és az internetszolgáltató által az internetre korlátozott korlátozásokat. VPN-hálózatunk biztonságos és gondtalan online környezetet biztosít a netizens számára, függetlenül attól, hogy hol tartózkodnak.

Ígéretünk van!

Leggyorsabb VPN-megszüntetők

Szervereink úgy vannak optimalizálva, hogy a lehető leggyorsabb sebességet biztosítsák, így élvezheti a zökkenőmentes böngészést és streaming élményt.

Névtelen böngészés

A PureVPN valósághűvé teszi a névtelen böngészést, lehetővé téve, hogy nyugodtan folytathassa online tevékenységeit.

Logless szolgáltatás

Semmilyen naplót nem tartunk, időszakban! A PureVPN tiszteletben tartja minden felhasználónak a titoktartáshoz és az adatvédelemhez való jogát az interneten.

A legjobb törökországi VPN javítja online tapasztalatait ugrásszerűen.

Kerülje a nem kívánt követést

Védje magát mindenféle követési és megfigyelési kísérlet ellen.

Teljes anonimitás az interneten

Rejtse el virtuális tartózkodási helyét, hogy távol maradjon a harmadik felek radarjától.

Ingyenes hozzáférés az internethez

Kerülje el a digitális akadályokat az utat teljesen abszolút könnyedén.

Nyilvános Wi-Fi biztonság

A biztonságos VPN-alagutak lehetővé teszik a nyilvános Wi-Fi hálózatok biztonságos használatát.

Biztonságos online tevékenységeket

A végpontok közötti titkosítás megóvja személyes adatait a kíváncsiskodó szemtől.

DDoS Attack Protection

A PureVPN DDoS Protection gyorsan felismeri és legyőzi a DDoS támadásokat.

Adatvédelem és biztonsági szolgáltatások

A törökországi VPN-szolgáltatás a következő lehetőségek révén az adatvédelmi és biztonsági játékát a következő szintre hozza:

Magas szintű titkosítás

A PureVPN törökországi VPN szolgáltatása 256 bites AES titkosítással biztosítja az Ön adatait és kommunikációját, így olvashatatlanná válik a külvilág számára..

Több biztonsági protokoll

A PureVPN támogatja az összes fő VPN protokollt, különféle biztonsági szinteket kínálva. Ide tartoznak a PPTP, SSTP, OpenVPN, IKEv2, L2TP és OpenVPN.

Wi-Fi biztonság

A nem biztonságos Wi-Fi kapcsolatba történő bejelentkezés veszélyeztetheti a személyes adatait. A VPN-vel védve marad a nem biztonságos vezeték nélküli hálózatok veszélyei ellen.

Internet Kill kapcsoló

Az Internet Kill Switch megvédi valós személyazonosságát az expozíciótól. Automatikusan leállítja az összes online tevékenységet, ha VPN-kapcsolat megszakad.

Split alagút

Az osztott alagút lehetővé teszi az Internet forgalom egy részének a PureVPN-en keresztüli irányítását, míg a többi az internetszolgáltatón keresztül irányul..

Korlátlan szerverváltás

A PureVPN lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a kívánt számú alkalommal válthassanak a kiszolgálók között, tekintet nélkül a megvásárolt előfizetési tervre.

Több mint 2000 szerver 141+ országban

Azonnal módosítsa IP-címét a VPN-kiszolgálók globális hálózatán keresztül. Válthat közöttük, ahányszor csak tetszik, és böngészhet az interneten a világ bármely pontjáról.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me