VPN külföldre utazáshoz


VPN külföldre utazáshoz

utazás


Az utazás drága lehet, és nem is beszélve, kihívást jelent a helyi internetes törvények betartása szempontjából. Az utazáshoz használt megbízható VPN segítségével megtakaríthatja repülőjegyeit, megkerülheti a tartalmi korlátozásokat, hozzáférhet a szociális fiókokhoz és még sok minden mást.

img

Fedezze fel, mi van blokkolva vagy elérhető az utazások előtt

Legyen ez külföldi vakáció vagy állandó vándorlás külföldön; legjobb lenne, ha utazás előtt többet megtudna a rendeltetési helyről. Azonban ezt nem teheti meg, ha a saját hazájában él. Végül is a rendeltetési ország számos weboldala blokkolható az Ön régiójában. Mondanom sem kell, hogy ha a rendeltetési országban szigorú cenzúraszabályok vannak érvényben, akkor nem fog semmilyen hírt találni az aktuális ügyekről.

Amikor VPN-t kap külföldre utazáshoz, megismerheti a célország aktuális eseményeit és az internetes cenzúra állapotát. Ha létrehoz egy VPN-t, és megkapja annak az országnak a helyi IP-címét, ahova utazik, akkor böngészhet, mintha már ott van.

img

Miért van szüksége VPN-re a tengerentúli utazásokhoz?

A VPN-k hasznosak az online adatok és kommunikáció védelmében a kémkedés, lehallgatás, valamint számos egyéb biztonsági és adatvédelmi fenyegetés ellen. Az utazási VPN-szolgáltatás azonban sokkal többet kínál Önnek.

A nemzetközi utazás megtervezése félelmetes lehet. Végül is meg kell terveznie költségvetését, olcsó járatokat kell foglalnia, és olcsó szállodákat kell találnia külföldön. A helyi internetes törvényeket is óvatosan kell tartania, hogy ne kerüljön semmilyen bajba.

Sőt, ha magánélet tiszteletben tartásával szemlélteti személyét, akkor aggodalmainak nagyobbak lesznek, amikor rájössz, hogy a rendeltetési ország gyakorolja a magánélet elleni törvényeket, mint például az online megfigyelés, az adatok megfigyelése és megőrzése stb..

Miért használja a VPN-t az utazáshoz?

video_thumb

Utazzon a PureVPN segítségével
Élvezze a számtalan hegyeit

img1

Élvezze az olcsó járatokat

Nem tagadható, hogy sok ember általában költségvetéssel utazik, különösen a családok. A repülőjegyek azonban a költségvetés jó részét megeszik, amit a szállodafoglalások követnek.

Úgy hangzik, mint te? Ha igen, akkor örülj, mert az utazási VPN mindössze néhány egyszerű lépésben segít megtalálni az olcsó járatokat és a szállodákat. Valójában akár 800 dollárt takaríthat meg külföldi utazásain.

img2

Hozzáférés a kedvenc tartalmához

Ha lelkes streamer vagy, nagy esély van arra, hogy a tengerentúli utazása során is megnézi a kívánt tartalmat. Sajnos néhány népszerű streaming szolgáltatásnak nemzetközi engedélyezési problémái vannak, amelyek miatt bizonyos régiókban korlátozzák a tartalmat. Például nem fér hozzá az USA Netflixhez vagy a Hulu-hoz az Egyesült Államokon kívül.

Ezenkívül nemcsak a streaming szolgáltatások, hanem az online TV csatornák is sugározzák az átvitelt korlátozott régiókban. Ha nem akarja megtapasztalni a blokkolókat, akkor utazáshoz szüksége van VPN-re.

img3

Hozzáférés a közösségi médiához

A közösségi médiaszolgáltatások olyan platformot nyújtanak a felhasználók számára, ahol beszélgethetnek szívük tartalmával. Sajnos néhány ország elnémítja polgárainak véleményét bizonyos kérdésekben, például a kormányzati ügyekben. Ennek eredményeként korlátozzák a közösségi média szolgáltatásait.

Több tucat más oka is lehet a szociális média blokkolásának. Függetlenül attól, hogy bármikor csatlakozhat a kívánt társadalmi fiókokhoz olyan országokban, ahol nem állnak rendelkezésre, utazáshoz használt VPN segítségével.

img4

Biztonságos böngészés a nyilvános WiFi-n

A nyilvános WiFi hálózatok és más nyílt internet-hozzáférési pontok az ingyenes internet kényelmét biztosítják. Azonban ki is tehetik személyes adatait a közeli hackerek és lehallgatók számára.

A szokásos WiFi protokollok, mint például a WAP és a WAP2, könnyen feltörhetők, ami azt jelenti, hogy a biztonság érdekében nem számíthat rájuk. Ennek ellenére a VPN robosztus titkosítási technológiájának, megbízható adathitelesítésének és kézfogási algoritmusának segítségével biztonságosan böngészhet a nyilvános WiFi-n!

img5

Biztonságos online banki szolgáltatások

Legyen nyilvános WiFi vagy otthoni hálózat; mindig óvatosnak kell lennie az internetet rejlő számítógépes fenyegetésekkel szemben, különösen online tranzakciók vagy vásárláskor;.

Az online banki szolgáltatások könnyedén megkönnyítik a tranzakciókat és a számlák fizetését útközben, de veszélyeztetheti pénzét is, ha nem hajtja végre a megfelelő biztonsági előírásokat..

Ha külföldre utazik egy VPN-vel, fel tudja védeni online tranzakcióit a csúcskategóriás titkosítás segítségével..

img6

Árok online felügyelete

A felügyelet idegesítő és zavaró lehet. Gondolj bele – szeretnéd, ha valaki a személyes e-mailjeire vagy szöveges üzeneteire utalt?

Természetesen nem! Ha külföldre utazik, akkor be kell tartania a helyi törvényeket, még akkor is, ha azok internetes megfigyelést is tartalmaznak.

A VPN segítségével elrejtheti valós személyazonosságát, megvédhet az online megfigyeléstől és segíthet névtelenül, éjjel-nappal böngészni.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map