Szerezze be az American Netflix szoftvert az Apple készülékeken

Közzétéve: 2020. március 03

A Netflix megnézése hordozható eszközön, például az iPhone-on vagy az iPad-en, meglehetősen kényelmes lehetőség, útközben is. Ha lelkes streamer vagy, és nem akarja kihagyni kedvenc TV-műsorát olyan állítólagos esetekben, mint például az utazás, ez az útmutató bemutatja, hogyan lehet a Netflix alkalmazást elérni iPhone vagy iPad készülékén. Sőt, van egy ügyes trükkö is a hüvelyében, hogy hozzáférjen a hatalmas amerikai Netflix könyvtárhoz az Egyesült Államokon kívül.

Szerezze be az American Netflix szoftvert az Apple készülékeken

Annak ellenére, hogy a Netflix-et leginkább egy nagy képernyőn, például az Apple TV-n fogyasztják, a kompakt Apple készüléken, például iPhone-on vagy iPad-en történő nézés nem olyan rossz. Hordozható, a Netflix rendelkezik egy dedikált alkalmazással iPhone és iPad készülékhez, amely egyetlen kattintással hozzáférést biztosít az összes tartalomhoz, és a szemek is elég jól beállítják a képernyőt. Tehát, amikor legközelebb utazik, vigye magával a szórakoztató központját a zsebében, telepítve a Netflix alkalmazást iPhone-jára vagy iPadjére. Így teheti meg.

 1. Kattintson az ‘App Store’ ikonra
 2. Válassza a Keresés lehetőséget, és írja be a „Netflix” elemet a keresősávba
 3. Érintse meg a „Netflix, Inc.” elemet a keresési eredmények között
 4. Válassza a „Get” lehetőséget, vagy érintse meg a „Cloud” ikont
 5. Most a Netflix alkalmazás elérhető lesz a kezdőképernyőn
 6. Indítsa el a Netflix alkalmazást >> Írja be a bejelentkezési hitelesítő adatait
 7. Élvezze a Netflix alkalmazást iPhone vagy iPad készüléken

Ha nem találja a Netflix alkalmazást az App Store-ban, ellenőrizze, melyik iOS verziót futtatja iPhone-ján vagy iPadjén. A Netflix alkalmazás legújabb verziójának letöltéséhez az eszköznek iOS 12.0 vagy újabb verzióra kell futnia. A régebbi iOS verziót (5.0 és újabb) futtató felhasználók csak akkor tölthetik le, ha az alkalmazást korábban már letöltötték valamikor. Az iOS verzió ellenőrzéséhez kövesse az alábbi lépéseket.

 1. Menj a beállításokhoz > ‘Tábornok > ‘Ról ről’
 2. Az iOS verziószámát a „Verzió” felsorolás alatt fogod feltüntetni

Ha az iOS 5.0 vagy 11.4.1 verzióját futtatja, és a múltban letöltötte a Netflix alkalmazást iPhone-jára vagy iPadjére, akkor újra letöltheti a Netflix régebbi verzióját, amely kompatibilis a jelenlegi iOS verzióval.

Hogyan nézhetjük meg az American Netflix-et iPhone-on, iPad-en vagy IOS-en

Most, hogy a Netflix alkalmazás fut a készüléken, térjünk le az útmutató felesleges morzsájára..

Ha az Egyesült Államokban lakik, és a térségen kívül utazik, akkor csak annak a tartalomkönyvtárnak a hozzáférését érheti el, amely az országban elérhető. Ez azt jelenti, hogy el kell búcsút mondani a száz címnek, amelyek csak a hatalmas amerikai könyvtárban érhetők el, amíg haza nem ér.

A Netflix túlméretezése nem olyan egyszerű, mint régen olyan alapvető, mint a DNS-beállítások megváltoztatása vagy egy proxy használata, egyszerűen nem fog működni. Szüksége van egy következetesen működő trükkre, hogy megsemmisítsük a Netflix tartalomkönyvtárakhoz kapcsolódó helyalapú akadályokat. Egy olyan megbízható Netflix VPN, mint a PureVPN, jön ide.

A VPN titkosítja az internetes forgalmat, és egy távoli helyre (ebben az esetben az Egyesült Államokba) elhelyezett VPN-kiszolgálón keresztül továbbítja. Ez viszont eltávolítja a valódi IP-cím minden nyomát, és becsapja a Netflixet abban, hogy úgy gondolja, hogy a szolgáltatást másutt érik el. A népszerű VPN-szolgáltatások, mint például a PureVPN, egész világon több mint 2000 szerverrel büszkélkedhetnek több százezer IP-címmel, amelyeket a Netflix szinte lehetetlen felismerni, függetlenül attól, hogy mély csomag ellenőrző technikájuk milyen okos és hatékony.

Minden VPN működik?

Természetesen nem. A korlátozott kiszolgálóhálózattal rendelkező ingyenes vagy alapvető VPN-nek kötelező a Netflix által észlelést és feketelistát szerezni a rendszeresen használt IP-címek miatt. Ha azt akarja, hogy az amerikai Netflix-et következetesen figyelje bosszantó proxyhiba nélkül, válasszon egy jó hírű VPN szolgáltatást, például a PureVPN-t.

Mi teszi a PureVPN-t a legjobb VPN-ként az USA Netflix számára?

A PureVPN akár hét népszerű Netflix médiakönyvtárhoz is hozzáférést tesz lehetővé, beleértve az amerikai Netflixet. Néhány más figyelemre méltó szolgáltatás a következő:

Dedikált iOS alkalmazás

A PureVPN rendelkezik egy dedikált iOS-alkalmazással, amelyet másodpercek alatt telepíthet az App Store-ból. Ez lesz a portál a Netflix streaming korlátlan világához.

Nincs napló hitelesítve

A PureVPN szigorúan betartja a nulla naplózás politikáját. A kevés VPN-szolgáltató között szerepel adatvédelmi politikájuk és rendszereik független biztonsági ellenőrzése annak bizonyítására.

Nagy kiszolgálói hálózat

A PureVPN hatalmas, több mint 2000 szerver hálózattal büszkélkedhet, stratégiailag elterjedve 180+ helyszínen. Ha 300 000+ IP-címet használsz, akkor a Netflix egy ismétlődő IP-cím használatával észlelheti majdnem nullát. Ezen felül választhat egy régió-specifikus dedikált IP-t is, hogy megbizonyosodjon arról, hogy IP-címét soha nem osztják meg másokkal

Hogyan lehet nézni az American Netflix-et a PureVPN-sel

Itt van a tennivaló:

 1. Regisztráljon a PureVPN-hez (ha még nem tette meg)
 2. Lépjen az „App Store” oldalra, és keressen a „PureVPN” elemre a Keresősávon
 3. Válassza a „Get” lehetőséget, vagy érintse meg a Cloud ikont a PureVPN iOS alkalmazás letöltéséhez és telepítéséhez az App Store-ból
 4. Indítsa el a PureVPN alkalmazást, és jelentkezzen be hitelesítő adataival
 5. A „Népszerű webhelyek” listában érintse meg az „US Netflix” elemet.
 6. Most már a világ bármely pontjáról megnézheti az amerikai Netflix készüléket iPhone vagy iPad készülékén

Ha van Apple TV 4 vagy Apple TV 4K, akkor kövesse az alábbi lépéseket, hogy Netflix alkalmazást szerezzen a készülékére.

 1. Nyissa meg a kezdőképernyőt, és nyissa meg az „App Store”
 2. Keressen a „Netflix” elemre az alkalmazásboltban, és az alkalmazás telepítéséhez kattintson a „Get” gombra
 3. A telepítés befejezése után az alkalmazást közvetlenül a kezdőképernyőn találja meg

Hogyan szerezzünk amerikai Netflix-et az Apple TV-n

Ha új előfizetője a Netflixnek, és szeretné megnézni azt az Apple TV-n, akkor kellemetlen meglepetés érheti magát. A Netflix által alkalmazott regionális korlátozások nem engedik, hogy a helyi médiakönyvtárban elérhető tartalom kivételével bármilyen tartalmat továbbítson.

A Netflix külön tartalomkönyvtárakkal rendelkezik a különböző régiók számára, és a tartalom elérhetősége nagyban függ attól, hogy hol tartózkodik. Például az amerikai Netflix, amely messze a legnépszerűbb és legszélesebb körű, csak az Egyesült Államokra korlátozódik.

A Netflix streamingje az Apple TV-n nagyszerű élmény, de akár egy bevágást is igénybe vehet, ha kezét a legkívánatosabb amerikai Netflix könyvtárba helyezi. A megoldás olyan egyszerű, mint a 123. Ha egyszerűen csatlakozik az Egyesült Államok PureVPN szerveréhez, az amerikai könyvtár minden tartalmát elérhetővé kell tenni az Ön számára. A PureVPN kiterjedt szerverhálózattal rendelkezik, amely optimalizálva van a streaminghez, és nem tárolja az online tevékenységek naplóit.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me