Szerezz amerikai Netflix-et a Roku-ra

Közzétéve: 2019. december 6

A Roku népszerű streaming eszköz az Egyesült Államokban és az Egyesült Államokon kívül. Ezüst tálon szolgálja a felhasználók számára a népszerű online streaming szolgáltatások, például a Netflix tartalmát. Ha a Roku tulajdonosa van, de még nem fut rajta a Netflix, akkor kövesse az alábbi útmutatót. Bónuszként megmutatjuk azt is, hogyan lehet geo-hop nézni a Netflix amerikai verzióját, valamint más amerikai alapú csatornákat..

Netflix a Roku-n

Mielőtt az Amazon Firestick és a Chromecast csatlakozott a ranghoz, Roku volt az egyetlen mainstream játékos az online médialejátszó iparban. A Roku korábban, 2008 májusában indította el az első Linux-kompatibilis Netflix Internet Video Streaming vevőkészüléket – a Roku DVP-t.

Azóta, hogy a készülék generációnként generációnként nagy fejlesztéseket hajtott végre. Most egy tucat amerikai székhelyű csatornával, például az Amazon Instant, az ABC, az NBC és a Hulu-val előre telepítve vannak, hogy a nagy képernyőkön történő streaming élmény hatékonyabbá és szórakoztatóbbá váljon. A Roku jelenleg a Roku Ultra, a Roku Premiere, a Roku Premiere +, a Roku Express és az Express + szolgáltatásokat kínálja, és bármit megválaszthat a zsebéhez és az igényekhez.

Hogyan telepítsük a Netflix-et a Roku-ra

A Netflix futtatása a Roku-nál meglehetősen egyszerű, mivel az eszköz natív módon kompatibilis vele. A következő módon telepítheti a Netflix-et a Roku 1-re és az összes többi Roku-modellre.

Roku 1 esetén:

 1. A Roku Kezdőképernyőjén keresse meg a Kezdőlapot, és válassza a „Netflix” lehetőséget. Ha nem látja a Netflixet: Lépjen a „Csatorna áruház” ➝ „Filmek & TV ”, válassza a„ Netflix ”➝„ Csatorna hozzáadása ”➝ csatornát
 2. Válassza az „Igen” lehetőséget a Netflix kezdőképernyőjén. Ha még nem tagja, kövesse a feliratkozási utasításokat vagy állítsa be tagságát online.
 3. Megjelenik egy kód. Írja be ezt az aktiváló kódot a netflix.com/activate webhelyen

Roku készülékén már fut a Netflix

Más Roku modellek esetén:

 1. Ugrás a Kezdőlapra, és válassza a „Netflix” lehetőséget. Ha hiányzik a Netflix: Lépjen a „Csatorna streaming” ’„ Filmek & TV ”, válassza a„ Netflix ”, ⭢„ Csatorna hozzáadása ”⭢ csatornát
 2. Válassza a „Bejelentkezés” lehetőséget a Netflix kezdőképernyőjén. Ha még nem tagja, kövesse a feliratkozási utasításokat vagy állítsa be tagságát online.

Roku most csatlakozik a Netflix fiókjához. Élvezd!

Hogyan lehet nézni az American Netflix-et a Roku-n

Most, hogy van egy Roku eszköze, amelyen fut a Netflix, nem lenne egy zümmögés, ha megtudja, hogy a megnézni kívánt konkrét cím nem érhető el az Ön régiójában?

A Roku Netflix ajtót nyit a video-szórakozás teljesen új világa számára a kábelvágók számára. Azonban továbbra is korlátozza az adott régióban elérhető tartalom. A Netflix, amint mindannyian tudjuk, külön médiakönyvtárakkal rendelkezik minden ország számára, amelyek közül az Egyesült Államok könyvtára a legprémium. De annak tartalmát az Egyesült Államokon kívülről is elérheti egy megbízható Netflix VPN szolgáltatás, például a PureVPN segítségével. A PureVPN használatával könnyen elérheti az összes olyan amerikai csatornát a Roku-n, amely egyébként nem érhető el az Ön régiójában.

Felhívjuk figyelmét, hogy a Roku-nak nincs beépített VPN-kliense, ezért a Roku számára használható kompatibilis útválasztón be kell állítania a PureVPN-t. Ezzel a Roku automatikusan engedélyezi a VPN funkciót, amikor csatlakozik a Wi-Fi-hez.

A felépítés három lépésből állt.

 1. Regisztráció a PureVPN-hez
 2. Útválasztó konfigurálása a PureVPN segítségével
 3. Az útválasztó csatlakoztatása a Roku-hoz

Iratkozzon fel a PureVPN-re

Látogasson el a PureVPN-re, és jelentkezzen be a választott tervre.

Router konfigurálása a PureVPN segítségével

Miután PureVPN aktív előfizetéssel rendelkezik, ideje konfigurálni egy útválasztóval Wi-Fi használatával. A konfigurációs folyamat az útválasztónként eltér. Itt található az összes útválasztó felsorolása és konfigurációs útmutatóik.

 1. DDWRT PPTP-vel
 2. DDWRT az OpenVPN-vel
 3. Asus Router PPTP-vel
 4. Belkin router PPTP-vel
 5. Paradicsom router PPTP-vel
 6. TP-Link a PPTP-vel
 7. D-Link a PPTP-vel

Miután konfigurálta a PureVPN-t a használt útválasztón, folytassa a következő lépéssel.

Csatlakoztassa az útválasztót a Roku-hoz

Most csatlakoztathatja az útválasztót a Roku-hoz, az alábbi lépések végrehajtásával.

 1. Indítsa újra az útválasztót, és csatlakoztassa a PureVPN US IP-címmel
 2. Mac vagy PC-jén keresse fel a https://owner.roku.com oldalt
 3. Amikor egy ország kiválasztását kéri, válassza az Egyesült Államok lehetőséget
 4. Az Egyesült Államok öt számjegyű irányítószámmal rendelkezik, így a hitelkártyához kapcsolódó saját irányítószámot össze kell állítania
 5. Most hajtsa végre a Roku gyári alaphelyzetbe állítását. Ehhez nyomja meg 15 másodpercig a Roku hátulján található gombot
 6. Telepítse újra a Roku készüléket az útválasztóval, és csatlakoztassa újra a hálózathoz

Most már hozzáférhet az American Netflixhez, valamint más amerikai alapú csatornákhoz, például a Hulu, az ABC és az NBC csatornához a Roku készüléken..

Mivel a Roku-nak nincs alapértelmezett VPN-kompatibilitása, ez messze a legegyszerűbb módszer a VPN telepítésére és használatára a Roku-on. Az Amazon Fire TV-vel ellentétben, amely az Android módosított verzióját futtatja, a Roku rendelkezik saját védett szoftverrel, amely nagyon korlátozza az alkalmazások telepítését..

Miután telepítette a PureVPN-t a Roku-ra, biztos lehet benne, hogy online tevékenységei titkosítva vannak és el vannak rejtve a kíváncsiskodó szemtől, mint például a helyi ISP. A több mint 2000 szerver hatalmas hálózata, több mint 180 helyszínen garantálja az optimális rendelkezésre állást, bármilyen DNS-szivárgás nélkül.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me