PureVPN automatikus VPN gyilkos kapcsoló (hálózati zár)


PureVPN automatikus VPN gyilkos kapcsoló (hálózati zár)

A Kill Switch funkció biztosítja az online tevékenységeket abban az esetben, ha a VPN megszakad. A Kill Switch úgy működik, hogy megszünteti az internetkapcsolatot, így az online személyazonossága (IP-címe és tartózkodási helye) nem lesz kitéve. Ha a Kill Switch funkció be van kapcsolva, akkor biztos lehet az online adatvédelemben és biztonságban.


Tartsa fenn online anonimitását, ha a VPN megszakad.

Mi a VPN gyilkos kapcsoló??

Az online adatvédelem iránti növekvő aggodalomra hívta fel a PureVPN-t, hogy a Network Lock / Kill Switches néven ismert kiegészítő biztonsági rétegbe integrálja a robusztus funkciót, amelynek célja a VPN-kapcsolat megakadályozása a valódi IP véletlenszerű kitettségétől. Ez a funkció, amelyet Kill Switch-nek is neveznek, biztosítja az internetkapcsolat biztonságosságát.

A Gyilkos kapcsoló úgy működik, hogy letiltja az internetkapcsolatot, amikor a VPN-kapcsolat leesik, és így ki lesz téve a valódi IP-je. Az ötlet az, hogy biztosítsa a legértékesebb birtoklását – az IP-címet és tevékenységeket a számítógépes bűnözők kezébe kerülésétől.

Szinte az összes VPN-nek van esélye, hogy megszakadást tapasztaljon, miközben csatlakozik az internetkapcsolathoz. Erős adatvédelmi támogatóként a PureVPN a Kill kapcsolót úgy építette fel, hogy valódi személyazonossága, személyes adatai és IP-címe biztonságban legyen akkor is, ha pillanatnyilag megszűnik a kapcsolat.

Miért van szüksége a VPN gyilkos kapcsolóra??

A gyilkos kapcsoló / gyilkos kapcsoló bekapcsolási csomagokon alapvető előnyökkel járhat, és messzire megy a digitális létezés védelmében. Így van szüksége erre a Kill Switch védelemre az internetkapcsolat szoros védelme érdekében:

 • 1. Ez a védelem akkor is biztosítja az érzékeny adatok maximális biztonságát, ha a VPN szolgáltató VPN-kapcsolata néhány másodpercre megszakad, és megóvja az IP-címét. Sajnos sok VPN nem képes a Kill Switch szolgáltatást nyújtani a szolgáltatásban. Ez az előzetes szolgáltatás, amelyet jelenleg csak a prémium VPN szolgáltatók kínálnak, mint például a PureVPN.
 • 2.A VPN-kapcsolat időnként nem állandó sebességet és ingadozást tapasztal a kapcsolatokban, ami megszakításhoz vezethet. Ilyen esetben ez a csodálatos kill kapcsoló funkció a kapcsolaton, ez megőrzi névtelenségét, nem teszi ki a valódi IP-címet.
 • 3.VPN kapcsolatcsökkenés ideiglenesen veszélyezteti Önt és tevékenységeit a snoopers vagy az emberek számára, akik alig várják, hogy imádkozzanak az Ön személyes adataival, feltárva az összes internetes forgalmat. A Kill Switch biztosítja, hogy a kapcsolat alatt soha ne érje ki az internet-hozzáférést, hacsak nem csatlakozik a VPN hálózathoz.
 • 4.A VPN Kill kapcsoló bekapcsolt állapotában a VPN kapcsolaton a felhasználók nagy megfigyelésű helyekre utazhatnak, mivel a Kill kapcsoló funkció olyan nyugalmat kínál, amelyben a forgalom még nanosekundum alatt semmi más kezébe nem kerül. . Az adatlopásokkal együtt a megfigyelés, a nyomon követés, a VPN szolgáltató felszerelése, amely a leggyorsabb VPN szolgáltatási kapcsolatot biztosítja ezzel a kill kapcsoló funkcióval, elengedhetetlen.

PureVPN Exkluzív szolgáltatások

ikon

Biztonságos WiFi

Az Android-felhasználók teljes bizalommal és nyugodtan csatlakozhatnak bármilyen Wi-Fi-hez

ikon

Split alagút

Szabadon élvezheti az internetes forgalom terjesztését, ahogy tetszik, a PureVPN és az internetszolgáltató között

ikon

VPN Hotspot

A Windows-eszköz átalakítása hotspot-ként az összes csatlakoztatott eszköz biztonságához

ikon

A router konfigurálása

A PureVPN kompatibilis az útválasztók széles választékával az otthoni vagy irodai hálózat biztosítása érdekében

ikon

Internet Kill kapcsoló

Használja a biztonságos IKS funkciót, hogy valódi online személyazonossága titokban maradjon

ikon

256 bites titkosítás

A PureVPN katonai szintű AES 256 bites titkosítást használ a Wi-Fi hálózati forgalom biztonságához

ikon

Szivárgásvédelem

Szolgáltatásainkkal mindig védve kell maradni az IPv6, a WebRTC és a DNS szivárgások ellen

ikon

Névtelen böngészés

Rejtse el a valódi IP-címét a PureVPN segítségével, és élvezze a névtelen webböngészést

Az Internet Kill Switch aktiválása?

Az online tevékenységek biztonságát mostantól könnyűvé tették. A Kill Switch engedélyezése az alkalmazásban:

1. lépés: Kattintson a jobb gombbal a VPN szoftverre, és kattintson a „Futtatás rendszergazdaként” elemre.

Kattintson a jobb gombbal az ingyenes vpn reddit elemre, és futtassa rendszergazdaként

2. lépés: Keresse meg a „beállítások” ikont a PureVPN szoftverben

Kattintson a killswitch beállítások ikonjára

3. lépés: Keresse meg az „Advanced Options” beállításokat a VPN szoftverünkben

A killswitch vagy a vpn figyelő aktiválásához kattintson az „Speciális beállítások” elemre

A hálózati zár kötelező

Noha a felhasználók különféle célokra használhatják a VPN-t, az biztos egy dolog: a nap végén mindannyian gondoskodnak a megbízható adatvédelemről. Ha azonban egy VPN-kapcsolat megszakad, az Ön személyazonossága mindenki számára elérhető, és láthatja, hogy ezt meg lehet akadályozni a Kill kapcsolóval..

Ha politikai aktivista vagy – Nem szeretné, ha a versengő fél vagy mások megismernék a napirendet. Politikai aktivistaként hatalmas adatokat, listákat, e-maileket, ügyfeleket tárol a térség politikai szférájáról és eseményeiről. Győződjön meg arról, hogy engedélyezte ezt a titkosított alkalmazást. A Kill kapcsoló eredményes lesz, mivel biztosítja és megakadályozza az internetes forgalmat.

Ha újságíró vagy – Tekintettel arra, hogy a kormány valószínűleg figyel téged, nem szeretné, ha az információforrásokkal való magánbeszélgetése kiszivárog, és veszélyeztetné hónapokig tartó kemény munkát. Győződjön meg arról, hogy engedélyezte a Gyilkos kapcsolót. Az alkalmazáson bekapcsolt Kill switch technológiával biztosíthatja, hogy soha ne történjen meg a VPN alagútunkkal.

Ha blogger vagy – Több téma lefedése esetén szükség lehet az olyan országokba való utazásra, ahol az internet szabályozása megtörtént. Noha a VPN-együttműsor használatát ezek a kormányok általában nem kedvelik, a helyi felhasználók rájuk számítanak, hogy hozzáférnek a nyílt webhez. Győződjön meg arról, hogy engedélyezte a Gyilkos kapcsoló funkciót, így távol marad a hatóságok radarától ezzel a csodálatos technológiával, amely megbízható lehetőséget kínál a VPN-alagútban.

Ha ügyvéd vagy – Azok az esetek, amelyekkel dolgozik, általában érzékeny jellegűek, és semmilyen információt nem hagynak, és a próba megkezdése előtt kiszivárogtathatók, ha a VPN-kapcsolat leesik a VPN-szerveréről. Mivel az ügyvédek megosztják az információkat és kommunikálnak ügyfeleikkel, győződjön meg arról, hogy engedélyezte a Kill Switch funkciót a VPN-kapcsolatban, amely megbízható és biztonságos protokollokat kínál..

Ha Ön bejelentő – Az illegálisnak vagy etikátlannak tartott tevékenységekre vonatkozó információk felfedése sok nemkívánatos figyelmet és megfélemlítést vonzhat azoktól a felektől, akik meg akarják akadályozni, hogy az észrevételeit megszólalja. Ezzel a biztonságos, futó alkalmazással (a Kill Switch VPN-kapcsolattal együtt) a legbiztonságosabb internetes tét, amikor anonim marad és biztonságban tartja a sípot..

A leválasztás okai

A leválasztás normális, és része a mindennapi internethasználatnak. Ezek bármikor, bárhol előfordulhatnak, és időnként néhány másodperctől percig vagy óráig tarthatnak. Itt van többet arról, hogy miért fordulnak elő:

· Instabil internetkapcsolat Számos tényezőt kell ellenőrizni, főleg amikor Wi-Fi eszközt használ. Az egyenetlen internet okozhatja a gyenge jelerősséget és a nem megfelelő lefedettséget. Ennek oka lehet a korlátot meghaladó sávszélesség is.

· Szoftver és eszközök Ha a laptop illesztőprogramjait nem frissítik vagy telepítik megfelelően, rendszeresen lekapcsolódhatnak. Bizonyos szoftverekben vagy eszközökben hibákat találhat, amelyeket egyszerűen frissíteni lehet.

· Szerver és hálózati hiba Az Ön és a VPN-kiszolgáló közötti hálózati probléma miatt az internet megszakad. Ezt a hálózati tűzfal, útválasztó vagy más hálózati átjáró eszköz konfigurációs hibái okozhatják.

Öld meg a kapcsoló funkciót a támogatott eszközök

A PureVPN a legjobb VPN-szolgáltató, amely intuitív és könnyen használható szoftvert kínál az Internet Kill Switch-hez integrált összes nagyobb platformhoz, valamint egyéb hasznos funkciókat..

· Android: A PureVPN egyike azon kevés legjobb VPN-szolgáltatóknak, amely Android Kill Switch-et kínál, amely zökkenőmentesen integrálódik és hibátlanul működik..

· Windows: A PureVPN Kill Switch funkciót kínál a Windows felhasználók számára, amely hibátlanul működik, ha a VPN szerverhez kapcsolódik..

· Linux: Használja a Kill Switch funkciót, amikor Linuxon dolgozik.

· Mac: A PureVPN egy olyan VPN-szolgáltató, amely elit Kill Switch funkciót kínál a Mac számára, és biztonságot nyújt a Mac felhasználóknak, amikor csatlakoznak a VPN szerverhez..

További információ a PureVPN szolgáltatásairól

 • Split alagút
 • AES titkosítás
 • Biztonságos WiFi
 • Biztonságos P2P fájlmegosztás
 • IPv6 szivárgásvédelem
 • iOS igény szerint
 • DNS szivárgásvédelem
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map