PureVPN a hírben


PureVPN a hírben

A PureVPN elkötelezett amellett, hogy megóvja és tiszteletben tartja az egyénnek az internet szabadságához és magánéletéhez való jogát, & Biztonság. Ennek a kitartó elkötelezettségnek köszönhetően a média gyakran üdvözli a PureVPN-t.


Bármely sajtókeresés, szakértői vélemény vagy interjú kapcsolatfelvétele

[Email protected]

Ein VPN minden erstaunlichen Datenschutzfunktionen

VPN tesztelő | 2019. október 24

Wir empfehlen PureVPN! Der Anbieter aus HongKong bietet einen guten Schutz vor Abmahnungen und ein Netzwerk mit Standorten 141 tartományban. A PureVPN is gesignet für: Umgehung von geografischen Sperren im Internet einer großen Auswahl and Standorten, Sicheres Filesharing and Streaming!

Tesztelje a PureVPN-t az Opportunites Digitales oldalról

Lehetőségek Digitales | 2019. október 24

"Számos nagyszerű szolgáltatás, széles kiszolgálók választéka és összességében jó ár-érték arány. A PureVPN jó lehetőség bárki számára, aki komolyan veszi a magánéletét!"

A VPN-ek célja az online magánélet védelme az Ön személyazonosságának álcázásával

Mac.Informer | 2014. december 9

A PureVPN egy olyan internetes szolgáltatás, amely megkönnyíti a VPN-kiszolgálókkal való kapcsolatot. Az alkalmazás célja az online magánélet védelme az Ön személyazonosságának álcázásával. A segédprogram komplex VPN-hálózatot biztosít, amely lehetővé teszi a világ különböző országaiban található VPN-kiszolgálók százaihoz való egyszerű hozzáférést. Ilyen módon szabadon és névtelenül navigálhat az interneten, biztonságos IP-címekkel borítva.

A PureVPN felülvizsgálata: VPNRanks.com

VPN Ranks | 2015. július 31

A VPN-szolgáltató semmi sem jó kiszolgálóelosztás nélkül, és úgy tűnik, hogy a PureVPN ezt egyértelműen ismeri. A jó szerver eloszlás ésszerűen van elosztva, hogy maximális névtelenséget, elérhetőséget és biztonságot biztosítson a felhasználóknak. De a PureVPN egy lépéssel tovább megy, és magában foglalja a szervert is azokban az országokban, ahol az internetes szabadságot valóban áldásnak tekintik a szigorú cenzúrázási politikák miatt.

A PureVPN felülvizsgálata: USAVPN.com

USA VPN | 2016. január 22

PureVPN – a név az VPN egyik vezető VPN márkájává vált az elmúlt néhány évben. A PureVPN a kezdetektől fog lenyűgözni. Átfogó és könnyen navigálható weboldallal, pénz-visszafizetési garanciával, kb. Millió letöltéssel és 24/7/365 barátságos ügyfélszolgálattal érzi magát, hogy profi.

A PureVPN áttekintése a Trust Pilot által

Bizalmi pilóta | 2016. augusztus 16

Ügyeljen arra, hogy személyes adatait és az internetes tevékenységeit soha ne tegye ki a rendkívül megbízható VPN-nek, amelyet több mint egymillió felhasználó bíz meg. A PureVPN saját kezelt VPN-hálózatának szélesebb elérhetősége van (550+ szerver csomópont 141 országban), és több egyidejű eszközkapcsolatot tesz lehetővé (öt), mint a többi VPN-nél..

A PureVPN felülvizsgálata: BestVPNProvider.com

Legjobb VPN-szolgáltató 2015. augusztus 21

„A PureVPN kiváló lehetőség a netizens számára, akik aggódnak online magánéletük miatt és megoldást igényelnek személyazonosságuk védelmére az Egyesült Államokban, Európában, Ausztráliában és Kínában. A PureVPN áttekintésünk során felfedeztük, hogy a PureVPN alagút-alakulási protokollok széles választékával jön létre annak biztosítása érdekében, hogy az előfizetők biztonságban tudják magukat biztosítani a felhasználás típusától függően.

A PureVPN áttekintése a VPNAnalysis által

VPN elemzés | 2016. április 1

A PureVPN kiváló VPN-szolgáltatásnak bizonyult, optimális biztonsággal, kényelemmel és sokoldalú szolgáltatásokkal. A PureVPN-t 101 országban több mint 500 szerverrel büszkélkedhet nagy sebességgel és kivitelezhető árakkal. Rengeteg testreszabási lehetőség, szinte minden eszközzel való kompatibilitás és az összes népszerű operációs rendszer teszi a PureVPN-t az egyik kedvenc VPN-szolgáltatássá..

A PureVPN áttekintése: BestReviews.com

Legjobb vélemények 2015. március 13

Több mint elégedettek voltunk a PureVPN teljesítményével. A hatalmas helyszínek száma, a széles eszköz-támogatás és a többféle protokolltípus egyszerűen elfújt minket. A PureVPN elismerést is érdemel azért, hogy szolgáltatásukat olyan fontos funkciókkal teljesítsék, mint a kill kapcsoló, SSL, DNS és IPv6 szivárgásvédelem, split alagút, NAT tűzfal és a virtuális útválasztó funkció, amely megemeli a csatlakoztatható eszközök 10.

A PureVPN felülvizsgálata: VPNFan.com

VPN rajongó | 2016. június 15

A PureVPN hálózat magában foglalja a legtöbb kontinenst. Szervereik vannak Afrikában, Ázsiában, Európában, a Közel-Keleten, Észak-Amerikában, Óceániában és Dél-Amerikában. Gyors VPN hálózatuk van, ahogyan azt a sebességtesztünk is mutatja.

PureVPN áttekintés: FIPE.net

FIPE | 2015. október 15

A PureVpn előnyei vannak más szolgáltatásokkal szemben. 141 ország több mint 500 szerverével a PureVPN olyan sokoldalúságot kínál, amely biztosan segíti őket a Hide-My-Ass helyettesítésében. A PureVPN használata nem jelenti a sávszélesség korlátozását és a rendkívül biztonságos összeköttetést.

A PizmoVPN áttekintése a Gizmo Freeware által

A Gizmo ingyenes szoftvere | 2016. június 24

A hongkongi PureVPN nagyon gyors VPN szolgáltatást kínál, több mint 500 szervert kínálva 141 országban. Nagyon konfigurálható ügyfelek vannak mind a Windows, mind a Mac felhasználók számára, amelyek mindkettő nagyon vonzó lehetőséget kínál, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy a legjobb szervert válasszák a cél alapján, nem pedig a földrajzi hely alapján.

A PureVPN áttekintése a MostSecureVPN által

MostSecureVPN | 2016. október 27

A PureVPN, amely egykor a vállalatoknak nyújtott szolgáltatás, globális jelenséggé nőtte ki magát az emberek magánéletének védelme szerte a világon. A legmodernebb technológiával, képességekkel és különleges funkciókkal forradalmasította a VPN használatát az összetettségtől a lehető legegyszerűbbé, miközben a biztonságot és a magánéletet kiemelt prioritásként kezeli..

A PureVPN felülvizsgálata: VPNPick

VPNPick | 2016. november 11

A PureVPN szolgáltatása az egyik legjobb, teljesebb lehetőség a mai piacon. Megerősítették pozíciójukat az iparban a legfontosabb funkciókhoz igazított biztonságos titkosítás biztosításával. A globális lefedettség mellett a mély csomag ellenőrzés védelme, a gyilkos kapcsoló, a megosztott alagút kialakítása és a funkciókban gazdag alkalmazások csak néhány a kínált előnyökből.

A PureVPN áttekintése a Hostingpill által

HOSTINGPILL | 2017. augusztus 22

Ha valóban VPN-t akar, akkor határozottan ajánlom – kivéve, ha kifejezetten kedves vagy, akkor nem fogja lerázni.

A PureVPN felülvizsgálata a BESTVPN értékelés alapján

BESTVPNrating | 2018. február 12

A PureVPN az egyik legjobb VPN-szolgáltatás, amelyet a legerősebb titkosítási eszközökkel szállítanak, amelyek célja a legfontosabb online biztonság. Feliratkozva a PureVPN-re, szabadon és névtelenül szörfözhet az interneten, mint még soha!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map