Port továbbítás az Xbox One játékosok számára

Örülje meg játékélményét az Xbox One Port Forwarding képességével.

img

Mi a portszállítás??

A porttovábbítás egy széles körben alkalmazott technika, amely más hálózatok eszközeinek lehetővé teszi a hozzáférést a magánhálózatokon található eszközökhöz.

Szinte minden online játékkal kapcsolatos alkalmazáshoz be kell állítania a port továbbítást az útválasztón. Ennek további egyszerűsítése érdekében a Port továbbítás funkció lehetővé teszi connect vagy hozzáférés bármilyen internethez csatlakoztatott eszköz vagy szolgáltatás a világ bármely sarkából. További információ a port továbbításáról.

Miért van szüksége port-továbbításra??

A port-továbbításra akkor van szükség, ha az internethez csatlakoztatott eszköznek kapcsolatot kell létesítenie egy olyan eszközzel, amely bizonyos tűzfalak vagy NAT-útválasztók miatt nem érhető el. Ha egy eszköz kapcsolatot kér egy másik eszközzel, amely nem része a kapcsolatnak, akkor az útválasztónak tudnia kell, hogy mit kell tennie az adott kérés szórakoztatásához..

Alapvetően az eszköz elutasítja a kérést. Ha azonban a portátirányítás konfigurálva van, akkor az eszköz tudja, hogy kinek küldje el. Egyszerűen fogalmazva: port-továbbításra van szükség, ha kommunikálni szeretne más hálózatokkal.

A kikötői továbbításnak képes adatok küldése keresztül a tűzfal ezért kedveli a játékot. Elsődlegesen a portok továbbítását a következő okokból használják:

 1. Távolról hozzáférés egy eszköz egy másik eszközhöz csatlakoztatott eszközről hálózat.
 2. Nak nek játék multiplayer játékok.

Itt van a használati esetek miért van szüksége port-továbbításra?

Hogyan működik a kikötői továbbítás?

Amikor információt kér vagy fogad az interneten, adatcsomagok készülnek, amelyek tartalmazzák a kérés részleteit és a tervezett rendeltetési helyet.

Általában a Wi-Fi útválasztó beolvassa a IP-cím és az előtte lévő adatcsomagok továbbítják a kérést egy másik útválasztóhoz vagy eszközhöz, amely megérti az információt. Egyes eszközök azonban vannak képtelen kommunikálni egymással a változó konfiguráció miatt, ahol van Port továbbítás biztosítja, hogy az eszközök közötti kommunikációs áramlás tiszta legyen.

Val,-vel VPN konfigurált port-továbbítás, az elküldött és fogadott adatcsomagok biztosított a legmagasabb szintű titkosítással, biztonságossá téve az online tevékenységeket eszközök között és az interneten.

Az Xbox One továbbítása?

Ha maximalizálni szeretné az Xbox Live élményét, akkor tovább kell továbbítania a portokat. Javasoljuk, hogy továbbítsa a Microsoft által javasolt speciális portokat.

Ezek a lépések végigvezetik a port továbbítás konfigurálásának folyamatán, bár a pontos lépések az útválasztó modelleitől és gyártóitól függően változhatnak.

 1. Nyisd ki Beállítások az Xbox One-on.
 2. választ Hálózat.
 3. választ Fejlett beállítások.
 4. Írja le a IP-cím a konzolon. Később szüksége lesz rá a port-továbbítás folyamatában.
 5. Írja le a Mac cím a konzolon. Ezt később kérheti.
 6. Keresse meg az útválasztót Belépés oldalt. Az útválasztóba való belépésről az online útmutatókban olvashat.
 7. Belépés az útválasztójához felhasználónév és Jelszó.
 8. Manuálisan rendeljen IP címet neked Xbox egy, a korábban letöltött IP és MAC címekkel.
 9. Nyisd ki Beállítások tiéden Xbox egy.
 10. Válaszd ki a Hálózat fül.
 11. Válaszd ki a Tesztelje a hálózati kapcsolatot csempe.
 12. Kövesd a képernyőn megjelenő lépések annak biztosítása érdekében, hogy az Xbox One csatlakozzon a hálózat.
 13. Keresse meg a port-továbbító eszközök az útválasztón. Ez útválasztónként változhat, tehát jelentkezzen be, ha nem találja meg.
 14. Nyissa meg a portokat: UDP: 88, 500, 3544, 4500 és TCP & UDP: 3074
 15. Most térjen vissza Beállítások.
 16. Válaszd ki a Hálózat fül.
 17. Válaszd ki a Tesztelje a NAT-típust csempe.

Amint a teszt NAT típusa befejeződött, rendelkeznie kell az Open NAT-tal az Xbox One-on. Élvezze az online játékot most!

Az Xbox one portok listája

A hálózati port lehetővé teszi, hogy az Xbox One konzol az interneten keresztül kommunikáljon az Xbox Live kiszolgálókkal és más Xbox One konzolokkal.

Az Xbox One konzol engedélyezése kommunikálni az Xbox Live szolgáltatással valószínűleg meg kell tennie nyisd ki vagy előremenő portok, ami azt jelenti, hogy konfigurációs változtatást hajt végre a tűzfalen vagy a hálózati hardveren, például egy útválasztón.

Port továbbítás a Xbox egy az útválasztón vagy más hálózati hardveren történik, nem magán az Xbox konzolon.

Ezeknek a portoknak nyitva kell maradniuk Xbox Live dolgozni:

 • 88-as port (UDP)
 • 3074-es port (UDP és TCP)
 • 53. port (UDP és TCP)
 • 80-as port (TCP)
 • 500-as port (UDP)
 • 3544-es port (UDP)
 • 4500-as port (UDP)

Xbox one UPnP beállítások

Ha engedélyezni szeretné UPnP az útválasztón a telepítés egyszerű. A lépések a router modelleitől függően változnak, bár általános útmutatást adtunk arra, hogy mit kell várni.

Csak kövesse ezeket a lépéseket:

 1. Keresse meg az útválasztót Belépés oldalt. Az útválasztóba való belépésről további részleteket megtudhat online útmutatók.
 2. Belépés az útválasztójához felhasználónév és Jelszó.
 3. Menj tovább a UPnP menüt az útválasztón. Ez a lépés az útválasztótól az útválasztónként változhat, ezért a kezdés előtt keresse meg, hogy az útválasztó rendelkezik-e ezzel a funkcióval. Ha nem, akkor javasoljuk a portok továbbítását.)
 4. Engedélyezze UPnP.
 5. Mentés a változások.
 6. Nyisd ki Beállítások az Xbox One-on.
 7. Válaszd ki a Hálózat lap.
 8. Válaszd ki a Tesztelje a NAT-típust csempe.

Egyszer a teszt NAT típus teljes, akkor kellett volna Nyissa meg a NAT-ot az Xbox One-on konfigurálva. Élvezze az online játékot most! Itt található még az UPnP

A VPN használata az Xbox LIVE portok megnyitásához

Egyes portok különböző okokból nem érhetők el több régióban, ezért VPN-szolgáltatásra van szüksége ahhoz, hogy azonnali hozzáférést kapjon ezekhez a portokhoz. A VPN megkerüli a regionális korlátozásokat és megnyitja az Xbox Live portokat, így még mindig soha nem örülhet az online játékélményeknek..

Tudjon meg többet a vpn játékról.

A PureVPN port-továbbítás használatának előnyei

Íme néhány további előnye a PureVPN Port Forwarding kiegészítő használatának:

 1. Bármelyik nyitható vagy továbbadható UDP / TCP portok bármely eszközről
 2. Képesség valamire hozzáférés a számítógépről vagy laptopjáról bárhol
 3. Gyorsítsa fel a P2P letöltését
 4. A Port Forwarding segítségével konfigurálhatja a CGNAT-et (Carrier Grade Natting)
 5. A Port Forwarding használatával nyissa meg az online játékokat
 6. Konfigurálja a Port Forwarding szolgáltatást az Xbox One-on a PureVPN Port Forwarding kiegészítőjével, mindössze 0,99 dollárért
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me