Olaszország VPN szolgáltatás


Olaszország VPN szolgáltatás

Ahogy a koronavírus tovább terjed, Olaszország egy országos záródásban van. A kormány korlátozta a felesleges utazást, és a vállalkozások felkérték az alkalmazottakat, hogy otthon dolgozzanak. Ebben a forgatókönyvben egy olasz VPN-szolgáltatás lehetővé teszi a feladatok távolról történő elvégzését, miközben az online adatait és jelenlétét a lehető legbiztonságosabbá teszi..


zászló

5+ többszörös bejelentkezés

Csatlakoztasson és biztonságos több eszközt a legjobb olasz VPN-vel.

A PureVPN alkalmazások az alábbiakra érhetők el: eszköz

Kompatibilis a konzolokkal is, amelyek között található a SmartTV, a Kodi, az Amazon tűz, a Chromecast, az útválasztók, a számítógépek és más intelligens eszközök.

Íme, hogy az olaszországi VPN teljes online szabadságot nyújt Önnek

img

Kerülje a metaadatok megőrzését

Az olaszországi VPN-szolgáltatás megvédi a magánéletét és az adatokat a kíváncsiskodó szemtől. Az Európában és az egész világon gyorsan elfogadott, az adatmegőrzésre vonatkozó törvényekkel lépjen fel proaktívan, és az olasz legjobb VPN segítségével védje meg szólásszabadságát és magánéletét. Több titkosítási protokollunk elrejti az összes online kommunikációt.

img

Tapasztalja meg az abszolút internetes szabadságot

A földrajzi korlátozások és az internetes cenzúra sok felhasználó számára tövis a testben. A Wikileaks 2009-ben arról számolt be, hogy Olaszország csaknem 300 weboldalt tiltott be. Alapvető fontosságú a szabad információáramlás, és az olaszországi legjobb VPN használatával bármikor feloldhatja a webhelyek és alkalmazások blokkolását, bárhol csak egy kattintással.

img

Maradjon rejtett

A számítástechnikai bűnözés, mint például a ransomware és az identitáslopások gyors növekedésével az átlagéleknek szinte lehetetlen megvédeni a digitális birodalmat. Az olasz VPN szolgáltatással azonban teljes névtelenséggel szörfözhet az interneten. Miután megkapta az olasz IP-címet, az Ön automatikusan elrejtésre kerül, amely megállítja a meg nem hívott vendégeket, és biztonságban tartja az eszközt.

VPN-kiszolgálók Olaszországban

Több mint 2000 szerverrel, amelyek stratégiailag a világ több mint 180 városában helyezkednek el, a PureVPN hálózatát nagy sebességgel építik fel. A legjobb olasz VPN már több mint egy évtizede zökkenőmentes online élményt nyújt a felhasználók számára. A biztonság, a névtelenség és a sebesség szempontjából szolgáltatásunk felülmúlhatatlan.

A hab elkészítéséhez a PureVPN 15+ VPN szerverrel rendelkezik stratégiailag Olaszországban, 8 szerverrel Milánóban, a többi egyenletesen eloszlik Róma, Nápoly, Torino és Porcia között. Mivel az olaszországi VPN-kiszolgálóink ​​önállóan karbantartottak, garantáljuk a leggyorsabb VPN-böngészési sebességet és az üzemidő 99,99% -át.

Róma VPN

Firenze VPN

Velence VPN

Milánó VPN

Ígéretünk van!

Teljes online szabadság

Az internetes cenzúra ókori történelem lesz a legjobb olasz VPN-sel, mivel most megnézheti bármilyen korlátozott vagy blokkolt tartalmat. Tekintse meg kedvenc tartalmát bármikor.

Nulla naplózási politika

Felhasználóink ​​adatvédelme mindig az első. Éppen ezért van egy szigorú bejelentkezési tilalom, amely garantálja, hogy adatait semmilyen módon nem tárolják vagy haszonszerzik.

Villámgyors sebesség

Stratégiai szempontból stratégiailag megfelelő helyre helyeztük szervereinket, így szupergyors sebességgel böngészhetünk.

Olaszországunk VPN-je páratlan biztonságot nyújt

Kerülje a felügyeletet

Kerülje a metaadatok gyűjtését, és biztonságosan böngészjen az interneten.

Névtelen böngészés

Elrejti online tevékenységeit a kukucskáló szomszédoktól, mint például az internetszolgáltatók és a harmadik fél ügynökségei

Abszolút szabadság

Tekintse meg kedvenc tartalmait, amikor csak akarja, az olasz VPN segítségével.

Nyilvános Wi-Fi védelem

Védje magát a hackerek, a számítógépes megkísérlők és a személyazonosító tolvajok ellen a nyilvános Wi-Fi-hozzáférési pontokon.

Abszolút védelem

Az olasz VPN intelligens vírusvédelemmel érkezik, amely megvédi az online fenyegetésektől és a rosszindulatú programoktól.

Adatvédelem és biztonsági szolgáltatások

Az olasz VPN az alábbi szolgáltatások révén javítja online adatvédelmét és biztonságát:

Katonai fokozatú 256 bites titkosítás

Senki sem hallgathatja le az Ön kommunikációját, mivel az interneten keresztül továbbított összes adat áthalad a biztonságos, titkosított alagútunkon, így a hackerek és harmadik fél ügynökségei lehetetlenné teszik az eszközhöz való hozzáférést vagy az online tevékenységek figyelését..

Korlátlan szerverváltás

Az olasz VPN-szolgáltatással nem korlátozott, hogy hányszor válthat az egyik szerverről a másikra, függetlenül a megvásárolt csomagtervtől.

Több protokoll

Az Ön kényelme érdekében elhelyezett host protokollokkal abszolút szabadsággal és éjjel-nappal védhetik az internetet. Néhány protokoll tartalmaz OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP, SSTP és IKEv2.

Tartalomszűrő

Tartalomszűrőnk blokkolja a bosszantó felbukkanó hirdetéseket és bármi mást, amely kárt okozhat az eszközében.

Split alagút

Ez a hasznos szolgáltatás lehetővé teszi annak ellenőrzését, hogy mely adatokat kell elküldeni az olasz VPN-en keresztül, és melyeket az internetszolgáltatón keresztül, és így az adatterjesztés mesterévé válhat..

Vírusvédelem

Mondja meg Adiosnak a rosszindulatú kártevőket és vírusokat. Ez a szolgáltatás a nap 24 órájában, a hátán néz, így gond nélkül pihenhet, pihenhet és böngészhet az interneten.

2000+ szerver 141+ országban

Globális szerverhálózatunk lehetővé teszi, hogy azonnal megváltoztassa IP-címét. A PureVPN nem csak gyors, hanem biztonságos és globális is.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map