Nézze meg az UEFA Super Cup – Liverpool és a Chelsea mérkőzést

Közzétéve: 2019. július 26

A Liverpool és a Chelsea közötti UEFA Super Cup kupa augusztus 14-én kezdődik. Itt lehet élőben és online nézni:

1. Feliratkozás a PureVPN-re golf-jobb kép

Az UEFA Super Cup egy éves futballverseny, amelyet az UEFA szervez, amely függönyölőként szolgál a következő szezonra. Egyetlen meccse van, amelyet a két fő európai klubverseny, az UEFA Európa Liga és az UEFA Bajnokok Ligája jelenlegi uralkodó bajnokai vitatják. Így ez tökéletes indulása az új szezonnak.

Tehát egy ilyen érdekes mérkőzéssel a világ minden tájáról érkeznek futballszurkolók, akik figyelik az UEFA Super Cup-ot. Mivel azonban az internetet instabil, rossz minőségű adatfolyamok elárasztják, úgy döntöttünk, hogy vállaljuk magunkat, hogy segítsünk a futballszurkolóknak azáltal, hogy a megfelelő útmutatást adjuk nekik a közelgő UEFA Super Cup.

Hol nézheti az UEFA Super Cup-ot

Az UEFA SUPER streaming egyszerű megoldása, ha a Sports VPN-t piacra dobja. Csak követnie kell ezeket az egyszerű lépéseket, hogy bármilyen csatornán élvezhesse a Bundesliga élő közvetítést az interneten.!

1. Regisztráljon a PureVPN-hez

2.Töltse le a PureVPN-t

Miután feliratkozott a PureVPN-re, töltse le az alkalmazást, vagy állítsa be az eszközére, amelyen a Bundesliga Live Online-ot szeretné nézni. A PureVPN több mint 20 eszközt támogat, beleértve a mobiltelefonokat, a számítógépet, a táblagépeket, a KODI-t, az útválasztókat, a PS / Xboxot, az intelligens TV-ket, a ROKU-t stb..

3.Nézze meg a SUPER CUP-ot a Sony LIV készüléken (Dél-Ázsia)

Az UEFA SUPER CUP streamingje a SonyLIV angol nyelvű kommentárja. A Super Cup megtekintéséhez a SonyLIV-n nyissa meg a készüléken a PureVPN alkalmazást, és csatlakozzon bármelyik dél-ázsiai országszerverhez (India, Pakisztán, Banglades, Srí Lanka).
Ezen kívül nagyon sok más csatorna is élőben közvetíti az UEFA Super-ot. Ezek a csatornák földrajzilag korlátozottak és bizonyos régiókban elérhetők. Tehát megteheti a fenti lépéseket annak elérhetőségére vonatkozóan

Ország streaming
AusztriaSky Sports
BrazíliaEsporte Interativo
KanadaDAZN
FranciaországRMC Sport
NémetországSky Sport
Hong KongBeIN Sports
IzraelSport 5
OlaszországSky Sport
latin AmerikaFox Sports
MINKETTurner Sports

Hogyan nézhetem az UEFA Super Cup-ot

Az UEFA Super Cup megtekintéséhez jelentkezzen be a fenti listában említett csatornák bármelyikébe. Ne feledje azonban, hogy ezeknek a csatornáknak a többsége csak néhány korlátozott országban érhető el. Tehát például, ha az Egyesült Királyságban kell lennie, hogy online hozzáférhessen a BT Sport-hoz.

Azoknak, akik olyan helyeken élnek, amelyeket a fenti lista nem említ, ne aggódjon. A közelgő UEFA Super Cup-ot és azt is bármilyen csatornán megnézheti, még akkor is, ha nem elérhető az Ön vagy az Ön országa számára. Kérdezheti meg, hogy ez mi lehetséges? Nos, természetesen ha van VPN-je.

Csak annyit kell tennie, hogy felkapja a kezét a PureVPN-re, csatlakozzon a kívánt országhoz, és erről szól. Bármelyik képet bármikor megnézheti, bárhol a világon, egyetlen gombnyomással.

Nézze meg a Bundesliga Németország külsejét

Ne veszítse el a szívét, ha olyan régióban él, ahol a Bundesliga nem elérhető online élő közvetítésben. Van egy mód, amellyel könnyen megnézheti a kanapén. Csak annyit kell tennie, hogy megkapja a kezét a PureVPN prémium tervével, és készen áll arra, hogy hozzáférjen az összes olyan csatornához, amely a régiójában nem érhető el. Tehát azok számára, akik másutt élnek és szeretnék nézni a Bundesliga mérkőzéseket, a következőképpen tehetik meg.

UEFA Super Cup – Liverpool és Chelsea

Tavaly láthattuk, hogy az UEFA Super Cup a madridi derbássá alakul, mivel a mérkőzés az Atletico Madrid és a Real Madrid között zajlott. Ez volt a 2018 egyik legeredményesebb eseménye. Ugyanakkor a jelenet 2019-ben nagyon hasonló lesz, mivel a történelem során először látunk egy UEFA Super Cup-ot két angol csapat között..

Miután legyőzte a Tottenham Hotspur-ot a Bajnokok Ligájában, Liverpool a jelenlegi Európa Liga bajnokokkal, az Isztambul Vodafone Park Chelsea-vel fog szembenézni. A meccs 2019. augusztus 14-én kezdődik, körülbelül 19:00 órakor (GMT).

Sport streaming útmutatók

Lehet, hogy kedveli az alábbi sporteseményeket is

 • Moto GP
 • Premier League
 • LA LIGA
 • Forma-1
 • NFL
 • Serie A
 • WRC
 • MLB
 • UEFA Bajnokok Ligája
 • Bundesliga
 • LIGUE 1
 • UFC
 • Tenisz
 • NBA
 • IPL
 • NHL
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me