Nézze meg az iQiyit Kínán és Tajvanon kívül VPN-sel

Próbálja ki a PureVPN-t mindössze 0,99-nél, és élvezze az összes nyugati és keleti TV-műsort és filmet az iQiyi-n Kínán és Tajvanon kívül.

PureVPN 31 napos pénz-visszatérítési garancia

Az összes helyi és globális tartalom közvetítése az iQiyi-n Kínán és Tajvanon kívül

Az iQiyi összes helyi és globális tartalmát néhány egyszerű lépésben továbbíthatja Kínán és Tajvanon kívül:

iQiyi with purevpn

Letöltés

És telepítse a PureVPN-t

iQiyi vpn szerver

Csatlakozás

Kínai VPN szerverünkhöz

szerezz iQiyit

Minden kész

Bárhonnan hozzáférhet az iQiyi-hez

Szüksége van VPN-re az iQiyi adatfolyam továbbításához?

A „Netflix of China” néven is ismert iQiyi az interneten az egyik leggazdagabb könyvtár. Ez azonban csak Kínában és Tajvanon érhető el, ami azt jelenti, hogy ha kilép a kínai határoktól, sehol nem érheti el az iQiyi tartalmat..

HBO VPN

Miért figyelje meg az iQiyit Kínán és Tajvanon kívül a PureVPN segítségével?

A PureVPN iQiyi-hez történő használatának sok szempontjai vannak. Az alábbiakban bemutatjuk a legfontosabb előnyöket, amelyeket élvezhet a VPN-vel:

  • Utazó

  • Megközelíthetőség

  • Sebesség

  • eszközök

  • Multi-Bejelentkezések

Kína a világ egyik legnagyobb népessége. Hasonlóképpen, emigránsai az egész földrészen elterjedtek, beleértve Európát, az Amerikát, Afrikát, Ázsiát, Ausztráliát és még sok más.

Ami az életet illeti, a kínai élvezi külföldön töltött idejét. Azonban, amikor az országos online tartalomra van szükség, a dolgok kissé nem kívánatosak. Csakúgy, mint ahogyan a Nagy tűzfal miatt nem tud hozzáférni az internet bizonyos részéhez, amikor Kínában tartózkodik, a térségen kívüli kínai tartalmakhoz sem férhet hozzá. Még az iQiyi prémium előfizetése sem fog semmi jót tenni, ha külföldön él.

A PureVPN szerverek különböző régiókban vannak, beleértve Kínát is. Sőt, mindegyik kiszolgálón több száz IP található, ami azt jelenti, hogy néhány kattintással megkaphat egy kínai IP-címet. Ha csatlakozik egy kínai VPN szerverhez, bármilyen kontinensen hozzáférhet az iQiyi-hez Kínán és Tajvanon kívül.

Az iQiyi nem az egyetlen kínai streaming szolgáltatás, amely az egész országon és azon túl sok netizens szívét uralta. Valójában számos más híres név is élvezi a havi felhasználók millióit, például a Baidu Video, a Youku, a QQVideo és a PPTV, hogy csak néhányat említsünk.

Az iQiyi-hez hasonlóan ezek a szolgáltatások csak Kínában élő emberekre korlátozódnak. Ez azt jelenti, hogy elveszíti a hozzáférési jogát ezekhez a szolgáltatásokhoz, amint idegen talajra lép.

A PureVPN az Ön lovagja a csillogó páncélban, mivel néhány kattintással elősegítheti az ilyen csatornák elérését. Ha csatlakozik a választott szerverhelyhez és megkapja a kívánt IP-t, nemcsak kínai streaming csatornákat és szolgáltatásokat érhet el külföldről, hanem fordítva.

A sávszélesség gyakran okozhat problémát a lassú vagy puffer által sújtott streaming tapasztalatok mögött. Valójában nem lesz képes elérni a jó letöltési sebességet, ha sávszélességgel kapcsolatos problémákkal szembesül.

Időnként a lassú sebesség okozza az internetszolgáltató által megnyitott korlátozott sávszélességet. Ehhez jobb sebességet kell kérnie az internetszolgáltatójától, ami egy továbbfejlesztett előfizetéssel lehetséges. Ha ez nem a korlátozott sávszélesség, akkor az ISP fojtási problémájával szembesülhet.

A sebességfojtás egy nagyon régi gyakorlat az internetszolgáltatók körében, és ezt teszik annak érdekében, hogy korlátozzák néhány felhasználót, aki hozzáértő szerpentinként működik. A PureVPN segítségével gyorsan megoldhatja ezt a problémát.

Nem szükséges engedélyeznie semmilyen funkciót, vagy meg kell tennie a hozzáfűzött lépéseket a fojtás leküzdéséhez. Egyszerűen indítsa el a PureVPN-t, és pufferolás nélkül férjen hozzá kedvenc szolgáltatásához.

A streaming legjobban mobil eszközökön élvezhető. Végül is, hogyan ösztönözné a tartalom továbbítását az iQiyi-en, miközben metróval ingázik? Természetesen kinyitja okostelefonját vagy táblagépét, és útközben elkezdi a kínai tartalom streamingjét.

Az iQiyi eléréséhez a készüléken Kínán kívülről telepíteni kell egy VPN-t az eszközére. De nem minden VPN támogat minden Windows, iOS, Mac vagy Android eszközt.

A PureVPN egyik legjobb szempontja, hogy a VPN sok eszközre telepíthető. Futtathatja a PureVPN-t Android TV-n, Linux-on, iOS-on, Windows-on, konzolokon és akár útválasztón. Sőt, könnyen követhetjük útmutatásainkat, amelyek segítségével néhány perc alatt beállíthatja a VPN-t.

Amellett, hogy a PureVPN-t a kívánt eszközön használja az iQiyi Kínán kívüli megfigyelésére, érdemes lehet a VPN-t más csatlakoztatott eszközökön is használni. Ennek sok oka lehet. Például azt szeretné, hogy minden eszközt biztonságos legyen otthonában. Érdemes lehet élete életét növelni, ha a PureVPN-et minden rendszeresen használt eszközön megtartja.

Vagy érdemes biztosítani testvére vagy szülei eszközét, hogy ők is biztonságosan szörfözhessenek, vagy bárhonnan könnyen hozzáférjenek a tartalomhoz..

Ha rendelkezik PureVPN-lel, akkor nem kell több fiókot vásárolnia ahhoz, hogy a VPN-t egyszerre használja a különböző eszközökön. Ugyanazokat a hitelesítő adatokat legfeljebb 5 eszközön használhatja, tehát a VPN-t minden eszközön egyszerre használhatja.

Miért jobb a fizetett VPN, mint egy proxy és ingyenes VPN szolgáltatás?

Ismerje meg a különbség fizetett VPN proxy ingyenes VPN-t
Adat titkosításIgenNemIgen
Több eszköz kompatibilitásaIgenNemNem
HD & 4K-s adatfolyam-hozzáférhetőségIgenNemNem
ISP fojtásgátlásIgenNemNem
DNS & IPv6 szivárgásvédelemIgenNemNem
Dedikált szerverekIgenNemNem

PureVPN vásárlói vélemények

TrustPilot

Gyakran Ismételt Kérdések

Lehet, hogy van néhány kérdése, amely aggasztja az iQiyi akadálymentességét stb. Kapcsolatban. Olvassa el tovább, és válaszokat kapjon minden kérdésére.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me