Nézze meg a SonyLIV-t Indián kívül


Nézze meg a SonyLIV-t Indián kívül

Közzétéve: 2019. szeptember 2


Induláson kívüli SonyLIV-hez kell hozzáférnie? Ezután használjon VPN-t streaming készülékein. Szerezzen PureVPN-t mindössze 0,99 dollárért, és gond nélkül fedezze fel mindent a SonyLIV-en. Keresse bárhonnan a SonyLIV-t, és megakadályozza az unalom lezárását.

img

Tegyük be, hogy az élet valóban unalmas, ha nincs elfoglaltsága, hogy elfoglaltságot tartson. Lehet, hogy durva napja volt, és egy kicsit pihenni akart a szoba kényelmében, de aludni sem akar. Szóval, mivel foglalkozol? Bekapcsolhatja kedvenc streaming csatornáját, és időt tölthet lenyűgöző tartalommal nézve.

Ha rajongója vagy az indiai televíziónak, vagy szeretné kedvenc sporteseményeit online közvetíteni, akkor ezt könnyedén megteheti, csatlakozva a SonyLIV-hez.!

Bármilyen sportra, akár krikettre, futballra, teniszre, birkózásra, vagy bármire, a SonyLIV fedezi.

És a legjobb dolog a SonyLIV-nél, hogy teljesen ingyenes! A szolgáltatás élő közvetítéséhez nem kell fizetnie egyetlen fillért sem, vagy fiókot kell létrehoznia a csatornán. Csak annyit kell tennie, hogy ellátogat a webhelyre, rákattint arra, amit meg akar nézni, és ennyi!

Ugorj…

De bárhonnan hozzáférhet a SonyLIV-hez?

A helyétől függ, hogy bárhonnan hozzáférhet a SonyLIV-hez. A szolgáltatás csak Dél-Ázsiában elérhető, másutt korlátozott.

Tehát ha külföldön él, akkor valószínű, hogy nem fogja elérni a szolgáltatást. Ehelyett a következő hibaüzenet jelenik meg a képernyőn.

Nézze meg a Sonyliv-et Indián kívül

De szerencsére van mód a SonyLIV elérésére Indián kívülről. Kövesse az alábbi útmutatót további információkért!

Hogyan nézhetem a SonyLIV-t Indián kívül?

Indiák milliói különféle okok miatt élnek szülőföldjüktől távol. Egyesek karrierlehetőségek miatt külföldre költöztek. Mások külföldre utaznak vakációra. Az üzleti utazások tengerentúli repülése akkor is gyakori, ha Indiából származik.

Ezen esetek mindegyikében valószínűleg nem fog hozzáférni a SonyLIV-hez külföldről. Annak ellenére, hogy indián vagy, aki okból utazik vagy él külföldön, nem fogja tudni elérni a szolgáltatást online.

Mint fentebb említettem, előfordulhat, hogy korlátozottan fér hozzá a SonyLIV-hez, ha Dél-Ázsián kívül él. Természetes, hogy csalódottnak érzi magát egy ilyen forgatókönyvben, de nem kell aggódnia, mert bárhonnan könnyen elérheti kedvenc csatornáit, ha van VPN.

Tehát ha a fenti hibaüzenet jelenik meg, akkor könnyen átválthatja egy másik képernyőre, amely üdvözli Önt a csodálatos szolgáltatásnál, a SonyLIV-nél..

Akár az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, az Egyesült Arab Emírségekben, Ausztráliában vagy Kanadában él, továbbra is élvezheti a SonyLIV készülékkel járó csodálatos streaming tartalmat.!

A SonyLIV bárhonnan történő megtekintéséhez kövesse az alábbi lépéseket:

 • Szerezd meg a PureVPN-t
 • Töltse le a PureVPN alkalmazást bármilyen eszközről
 • Érintse meg a Streaming módot, és lépjen a „Népszerű webhelyek” fülre
 • Érintse meg a SonyLIV elemet
 • Élvezze a streaming-t!

Az online korlátozások kihívása

Az online világot az évek során mindenféle korlátozás sújtotta. Általában olyan webhelyeket találnak, amelyeket cenzúráznak az Ön országában. A kínai nagy tűzfal nagyszerű példája annak, milyen szörnyű cenzúrák lehetnek.

És ha az online cenzúra már nem volt idegesítő, akkor a csatornák streamingje is hasonló mintát követ. Nem mintha az ő hibájuk. A film stúdiók korlátozták tartalmuk más országokban való megjelenését.

Bármely társaság a legtöbbet szeretne pénzt keresni tartalmából. Ennek elérésének egyszerű módja külön engedélyek megadása a különböző streaming szolgáltatások számára. Ezek általában geo-licencek, amelyek csak a streaming szolgáltatás számára engedélyezik a tartalom streamingét csak bizonyos régiókban. Ezen engedélyek betartása érdekében az streaming szolgáltatásoknak korlátozniuk kell a tartalmaikhoz való hozzáférést az adott országukon kívül.

Ez az oka annak, hogy a legtöbb streaming csatorna, beleértve a SonyLIV, a HBO Now, az Amazon Prime és még sok más, a világ legtöbb országában korlátozott..

Hogyan segít a VPN??

A VPN, vagy a virtuális magánhálózat egy csodálatos eszköz, amely lehetővé teszi a legtöbbet az internetből. Alapvetően a VPN lehetővé teszi, hogy IP-címét megváltoztassa a tartózkodási helyéről bármelyik másikra. Ez sok esetben segít Önnek, különösen, ha korlátozott tartalmakhoz bárhonnan szeretne hozzáférni. Amikor csatlakozik egy VPN-hez, lehetősége van arra, hogy csatlakozzon a rendelkezésre álló VPN-kiszolgálókhoz. Amikor csatlakozik, az IP-címe automatikusan megváltozik az eszközéről a VPN-kiszolgálóra. Most, annak a kiszolgálónak a helyétől függően, amelyhez csatlakozik, hozzáférhet számos olyan webhelyhez és csatornához, amelyek nem érhetők el a helyén.

A legtöbb ott működő webhely az Ön IP-címétől függ, hogy megtalálja-e az Ön IP-címét. Mindegyik helynek különféle IP-címe van, és a webhely ezt kihasználja, amikor megkísérli nyomon követni a látogatók lakóhelyét. Ez a módszer ezután korlátozza a nem kívánt felhasználók hozzáférését.

Jó streaming szolgáltatáshoz kapcsolódva azonban megkerülheti ezt a problémát. Amikor megváltoztatja IP-címét, becsaphatja a webhelyet vagy csatornát arra, hogy azt gondolja, hogy másutt él, és ez hozzáférést biztosít ehhez az adott csatornához..

Pontosan ezért érheti el könnyedén a VPN segítségével a SonyLIV, a Hotstar, a Hulu és más hasonló csatornákat.

Tartalom elérhető a SonyLIV-n?

A SonyLIV-n bármilyen tartalommal streaming adatfolyamot tölthet be. Az összes élő tartalmat streamingként továbbíthatja a Sony TV-n, SAB TV-n, Sony MIX-en, Sony Max-on, Sony MAX 2-en, SET PIX-en, AXN-en és Animax-on..

Nem csak a kedvenc bollywoodi filmjeit és tartalmait közvetítheti, hanem a kedvenc angol TV-műsorokat és filmeket is nézheti. Emellett az Animax HD, a Sony BBC Earth, az Élelmiszer és sok más adatfolyamot is továbbíthat a SonyLIV-n.

Ezenkívül kedvenc sporteseményeit online közvetítheti a SonyLIV-n. A SonyLIV-en közvetítheti az UEFA Bajnokok Ligáját, valamint a krikettmeccseket és más eseményeket.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map