Nézze meg a nagyszerű tartalmat az Amazon Prime VPN segítségével


Nézze meg a nagyszerű tartalmat az Amazon Prime VPN segítségével

Izgatottan érzi magát, mert nem tudja megnézni az Amazon Prime-t a régiójában? Próbálja ki a PureVPN-t mindössze 0,99 dollárért, és élvezze az Amazon Prime Video-t az unalmas napokban.


PureVPN 31 napos pénz-visszatérítési garancia

Hogyan lehet beszerezni az Amazon Prime-t a VPN-sel?

Így férhet hozzá az Amazon Primehoz bárhol a világon

Letöltés

Feliratkozás a PureVPN-re

Csatlakozás

Válassza az Amazon Prime-t a Népszerű webhelyek közül

Minden kész!

Indítsa el a streaming-t az Amazon Prime-on

Ki nem szereti az Amazon Prime Video-t

Az Amazon Prime Video egy nagyszerű streaming szolgáltatás, amelynek millióinak felhasználói bázisa van. Több mint 10 000 különféle tévéműsor és film jelenik meg a platformján. Készített néhány, a legkönnyebben érdemel eredeti példányt, mint például a The Man a magas kastélyban, a Bosch és a Mozart a dzsungelben. A tartalom annyira nagy, hogy amikor az Amazon Prime Video felhasználók elutaznak országukból, valójában hiányoznak az Amazon Prime Video összes nagyszerű dolga..

hozzáférés amazon prime vpn

TV-műsorok és filmek az Amazon Prime Video-n

amazon prime vpn

Az Amazon Prime könyvtára sokkal nagyobb, mint a Netflixé. Annak ellenére, hogy a Netflix népszerűbb, az Amazon Prime Video több mint 10 000 különféle címmel büszkélkedhet. Semmi semmit ér, hogy az Amazon Prime exkluzív megállapodást kötött a HBO-val, tehát meglátogathatja az HBO eredetit, például a The Thrones játékot az Amazon Prime Video-on is. A tartalom minőségét tekintve az egyetlen hiányosság a rendelkezésre álló tartalomban a 4K támogatás hiánya.

Az Amazon Prime korlátozottan elérhető

Az Amazon Prime addiktív jelenség az Egyesült Államokban és néhány más régióban, elsősorban kiterjedt tartalomkönyvtárának köszönhetően. Ha azonban az Egyesült Államokon kívül tartózkodik, akkor csak akkor férhet hozzá az Amazon Prime-hoz, ha jó Amazon Prime VPN-t használ

img

Mi jön az Amazon Prime-hoz?

Az Amazon egyik leggyorsabban növekvő könyvtára a televíziós műsorok és filmek végtelen kínálatához tartozik. Néhány naponként tucatnyi új TV-műsor és film válik elérhetővé az Amazon Prime Video oldalon. Bár nem mindegyik blokkoló, némelyikük igazán csodálatos TV-műsorok, amelyeket érdemes megfigyelni.

Népszerű TV műsorok az Amazon-on

vpn amazon prime

A fiúk

A szuperhős filmek és a TV-műsorok manapság túlságosan általánosak. A Fiúk ugyanabban a műfajban, különböző fényviszonyokban vesznek részt – antihősök. Szuperhatalmaik vannak, de hiányzik az emberiség. A korrupció és az erőszak közepette az éberség legénysége megígérte, hogy bosszút áll ezekért a korrupt szuperhősökké, és helyrehozza a dolgokat.

Az Amazon Prime eddig egy szezonot adott ki, míg a második szezonot már bejelentették. A The Boys 2. évadja várhatóan 2020 nyarán jelenik meg.

amazon prime vpn-vel

Jó Omens

Lehet, hogy látott már sok olyan rendezvényt, amelyek n epikus csatát mutatnak a menny és a pokol között, de ez nem. Éppen ellenkezőleg, a jó Omens Armageddon központjában tart minket, ami egy eltűnt 11 éves antikrisztus miatt fog történni. Annak megakadályozása érdekében, hogy a világ vége bekövetkezzen, egy angyal és démon először egyesíti erőit, csak hogy folytatja elégedett életét.

vpn amazon prime

Csodálatos Mrs. Maisel

Okos és szellemes, és tudja. Miriam Maisel a leghíresebb színpadkomikus lesz. Nagyon játékos előadást és humoros beszélgetéseket tartalmaz. Ha Ön a standup komédia rajongója, imádná ezt a TV-műsorot.

A csodálatos Mrs. Maisel eddig 2 évadot adott meg. A 3. évad várhatóan 2019. december 6-án jelenik meg. A trailer már eljött és úgy gondoljuk, hogy nagyszerű figyelmeztetés lesz.

amazon prime vpn-vel

Az expanzió

Az Expanse-t a jövőbe állítják be, ám a nézők még mindig jól tudnak vele kapcsolatban állni. A sorozat azt mutatja, hogy az emberek a teljes Naprendszert gyarmatosították. A víz ijesztő erőforrás, és a munkavállalókat jégbányászat céljából a Mars és Jupiter közötti aszteroida övre küldik.

Mindezek mellett egy összeesküvés azzal fenyeget, hogy megsemmisíti az emberi fajt. A show egy vonzó óra, tele rejtély és feszültség. Az Expanse eddig 3 évet vetített fel, és a 4. évad már folyamatban van.

Miért kellene megszereznie ezt az Amazon VPN-t?

 • Utazó

 • expat

 • Egyedi tartalom

 • Split alagút

 • Névtelenség

Az Amazon Prime Video csak néhány országban érhető el. Ha utazik, nagy esély van arra, hogy nem fogja elérni. Ennek oka az internetes szolgáltató és a helyi számítógépes hatóságok által az internetre szabott regionális korlátozások oka.

Amikor csatlakozik az Amazon Prime VPN-hez, megkerülheti az összes ilyen korlátozást, és azonnal megnézheti az Amazon Prime Video-t, amely az Ön régiójában nem elérhető vagy korlátozott.

Az emigránsok számára az élet gyakran kicsit nehéz. Unalmassá teszi az, hogy nem tud hozzáférni olyan tartalomhoz, amelyet otthon szerettek nézni. Az olyan szolgáltatások, mint az Amazon Prime, csak néhány régióban érhetők el. Még ha prémium Amazon Prime-fiókja is van, akkor a tartózkodási hely miatt nem férhet hozzá ehhez.

Megoldhatja ezt a problémát, és nézheti meg az Amazon Prime-ot prémium VPN-hez való csatlakozással. Csatlakozáskor az eredeti IP-cím elrejtőzik, és helyébe egy VPN által biztosított IP-cím lép, amely azonnali hozzáférést biztosít a Prime Video-hoz.

Időnként könnyű megtalálni a népszerű televíziós műsorokat, de ha az Egyesült Államokon kívül él, és imádja az eredeti példányokat, akkor keressen egy olyan VPN-re, amely megkerüli a regionális korlátozásokat. Amikor csatlakozik az Amazon elsődleges VPN-hez, korlátozott elérhetőségi szolgáltatásokkal érheti el az egyedi tartalmat.

Az Amazon Prime az egyik legnagyobb tartalomkönyvtár. Több ezer TV-műsor és film van, és új tartalmat adnak hozzá gyakran. Ha meg szeretné nézni a világ minden tájáról származó egyedi tartalmat, iratkozzon fel VPN-re, és kezdje el az Amazon Prime streamingjét.

A legtöbb olyan VPN-től eltérően, amely csökkenti az adatfolyam-sebességet és befolyásolja az élményt, a PureVPN a Split Tunneling funkciót használja, amely a streaming élményének javítására összpontosít. Ha megosztott alagútot használ, előzetesen meghatározhatja, mely alkalmazásokat kíván elérni VPN-en keresztül, és melyeket kíván elérni anélkül..

Ebben az esetben a VPN-en keresztül irányíthatja hozzáférését az Amazon Prime-hoz, miközben az összes többi szolgáltatást általában elérheti. Ilyen módon megőrizheti keresési és helybeállítási preferenciáit, és folyamatosan megőrizheti más munkáját. .

Megfelelő védelem nélkül az internet veszélyes hely lehet. Minden alkalommal, amikor online jelentkezik, fennáll a veszélye, hogy feltörtek. A legrosszabb esetekben a számítógépes sztrájk becsapódhat az otthoni hálózatba, és az összes tevékenysége során füleket tarthat a laptop és CCTV kamerák, vagy az okostelefon mikrofonjainak átvételével..

A PureVPN online biztonságban tudja tartani az összes ilyen fenyegetést azáltal, hogy teljesen névtelenné teszi online. Ha névtelen vagy, senki nem tudja követni vagy elfogni az online tevékenységeket, és eltéríteni az Ön böngészési munkamenetét.

Gyakran ismételt kérdések az Amazon Prime VPN-ről

Íme néhány az Amazon Prime VPN-ről leggyakrabban feltett kérdés.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map