Nézze meg a Formula 1 élő online közvetítését

Publikálva: 2020. február 21

A 2020-as Formula 1 világbajnokság csak néhány országban lesz elérhető streamingként. Próbálja ki a PureVPN-t mindössze 0,99 dollárért, és élvezze az F1-et bárhol a világon:

1. Feliratkozás és letöltés a PureVPN-hez
2. Csatlakozás az amerikai szerver helyéhez
3. Látogasson el az ESPN-re, és indítsa el az adatfolyamot

Az évek során a motorsport rendezvényeinek rajongója tízszeresére nőtt. Ennek a hatalmas emelkedésnek az oka azonban csak egy maroknyi versenyesemény és bajnokság, amelyek közül az egyik a Forma-1-es világbajnokság.

A 2020-as Forma-1 világbajnokság

A Forma 1 világbajnokság különféle versenyversenyek sorozata, amelyek világszerte zajlanak, és a Forma-1-es autókat mutatják. Ebben az évben megrendezzük a 2020-as Forma-1 világbajnokságot, amely a verseny 71. kiadása lesz.

A 2020-as bajnokság első nagydíját, az ausztrál Grand Prix-t 2020. március 15-én, a Melbourne-i Melbourne Grand Prix Circuit-on kell megrendezni. Tehát mindazoknak, akiket érdekel a bajnokság élő és online nézése, azért vagyunk itt, hogy segítsünk. Itt található egy útmutató arról, hogyan lehet élőben és online nézni ezeket a közelgő versenyeket a világ bármely pontjáról.

Hogyan nézhetem meg a Forma-1 élő közvetítést

Nagy csalódás lenne, ha egy F1 rajongó nem tudna élvezni a Formula 1 élő közvetítését az élő közvetítés hiánya miatt. Ezért készítettünk streaming útmutatót minden rajongó számára, hogy megnézhesse az F1 élő közvetítését VPN segítségével.

Az alábbiakban bemutatjuk az F1 élő közvetítésének egyszerű, lépésről lépésre történő leírását:

1. Regisztráljon a PureVPN-hez
Szerezd meg az éves tervet, és minden probléma nélkül figyeld a 22 F1 Grand Prix versenyt.

2. Töltse le a PureVPN fájlt
Töltse le a VPN alkalmazást, vagy konfigurálja azt a kívánt eszközön. A PureVPN támogatja az összes olyan fő eszközt, amelyen élvezheti az élő F1 versenyt, mint például a PC, a mobiltelefonok, a táblagépek, az útválasztók, a PS / Xbox, a KODI, a ROKU, az intelligens TV-k stb..

3. Ingyenesen nézze meg az F1 versenyeket
Az 1. képletű élő közvetítés ingyenes online megtekintésének legjobb módja a PureVPN alkalmazás elindítása, és streaming módban történő csatlakozás a TF1 vagy a TenPlay csatornalistából. A kapcsolat létrehozása után a csatorna webhelye új lapon nyílik meg. Keresse meg az F1-et, vagy nézze meg az élő részt, és élvezze kedvenc sofőrének tevékenységét.

Az F1 műsorsugárzó listájában van még néhány csatorna, amely élő versenyeket közvetít különböző régiókban, több nyelven. Ha meg akarja nézni az alábbi csatornák valamelyikét, akkor végre kell hajtania az első 2 lépést, amint van, és a 3. lépésben keresse meg a csatornát az alkalmazáslistában, vagy csatlakozzon az ország szerveréhez, ahol a csatorna elérhető.

Hol lehet megtekinteni a 2020-as Forma-1 világbajnokságot

A Forma 1 világbajnokság minden idők egyik legnépszerűbb motorsport eseménye. Emiatt számos csatornán és streaming szolgáltatáson keresztül sugározzák világszerte. Itt van egy lista azokról:

Csatorna streaming ország
Tenplay, Kayo SportsAusztrália
ESPN+Egyesült Államok
TSN / RDSKanada
Match TVOroszország
RTL Németország
ORFAusztria
RTBFBelgium
NOSHollandia
Canal +. TF1Franciaország
Digi SportRománia
Fuji TV NextJapán
4. csatornaEgyesült Királyság
F1 TV ProNémetország, Franciaország, USA, Mexikó, Belgium, Magyarország, Ausztria

Nézze meg az F1 élő közvetítését Sky nélkül

A Sky Sports F1 az összes sportcsatornán a legdrágább előfizetéssel rendelkezik. Bár lefedettségük és streaming-minősége kivételes, ám szigorúan csak az Egyesült Királyságban vannak korlátozva. Még a proxyknek vagy a VPN-eknek sem engedik hozzáférni hozzájuk az Egyesült Királyság IP-jén keresztül. Ez nagy akadály az F1 rajongók számára, akik élőben szeretnék élvezni a Forma-1 versenyét.

Ezenkívül a NowTV-n keresztüli sportkártyájukhoz, mint például a Day Pass, a Week Pass vagy a Monthly Pass, Egyesült Királyságban alapuló hitelkártya szükséges a fizetések feldolgozásához. Ez azt jelenti, hogy ha VPN-en is elérhető, akkor nem lesz képes megszerezni előfizetésüket, ha nincs brit hitelkártyája.

A PureVPN azt javasolja, hogy a csatornák streamingje alatt az F1 rajongók számára, akik nem akarnak a Sky-n nézni, vagy nem tudják elérni a Sky Sports-ot.

Hogyan közvetíthetem a Formula 1 Grand Prix-et a TenPlay-n?

Élvezheti az élő Formula 1 közvetítést, még akkor is, ha Ausztrálián kívül tartózkodik. Csak azt kell tennie:

 1. Töltse le a VPN-t
 2. Csatlakozás bármely ausztrál szerverhez
 3. Keresse fel a TenPlay hivatalos weboldalát, és élvezze a Forma-1-et élőben!

Hogyan lehet közvetíteni a 2020-as Formula 1 Grand Prix-t az ESPN-en?

A Formula 1 rajongói minden versenyt közvetíthetnek az ESPN-en az Egyesült Államokon kívül. Csak kövesse ezeket a lépéseket:

 1. Töltse le a PureVPN-t
 2. Csatlakozás bármelyik amerikai szerverhez
 3. Menjen az ESPN hivatalos weboldalára, és élvezze a Formula 1 élő közvetítését

Hogyan lehet a Formula 1 Grand Prix-ot élőben közvetíteni a TSN-en?

Kanadán kívül élsz, és meg akarod nézni a Formula 1 Grand Prix-et a TSN-en? Ne félj! Csak kövesse ezeket a lépéseket:

 1. Töltse le a PureVPN-t
 2. Csatlakozás bármelyik kanadai szerverhez
 3. Menjen a TSN hivatalos weboldalára, és élvezze a Formula 1 élő közvetítését

Hogyan lehet élőben közvetíteni a hivatalos F1 TV Pro-t?

Most már az F1 TV Pro-n élőben nézheti a Formula 1-t. Csak kövesse ezeket a lépéseket:

 1. Töltse le a PureVPN-t
 2. Csatlakozás bármelyik amerikai szerverhez
 3. Menjen az F1 TV Pro hivatalos weboldalára, és élvezze a Forma-1 élő közvetítését

Hogyan kell élőben közvetíteni a 2020 F1 közvetítést a Hotstar-on?

Nézze meg a Forma-1 élő közvetítését a Hotstaron az alábbi egyszerű lépések végrehajtásával:

 1. Töltse le a VPN-t
 2. Csatlakozás indiai szerverhez
 3. Menjen a Hotstar hivatalos weboldalára, és élőben közvetítse a Formula 1-et

Formula 1 az Egyesült Államokban

Az F1 globális jelenség, rajongókkal és követőkkel a világ szinte minden részén, meglehetősen nagy számban létezik az Egyesült Államokban. Nem olyan európai országok közelében, mint Franciaország és Olaszország, de ez növekvő tendencia. Az előzőhöz képest, a Forma-1 ebben az évszakban hatalmas 19% -kal növekedett az USA ESPN-jén, átlagosan 671 000 nézővel. Ezenkívül az ESPN és az F1 november elején kiterjesztett hároméves megállapodást írtak alá19.

Tehát milyen döntéseket hoz a kábelvágó, ha nem akarják átvészelni a gondot, ha a TV-képernyőre ragasztják, vagy szigorúan magas árat fizetnek a TV-kábelért?

Hol továbbíthatom a Formula 1-t az Egyesült Államokban??

Szerencsére rengeteg életképes lehetőség van azok számára, akik nem akarják az amerikai TV-kábel előfizetést.

Sling TV

A Sling TV kiváló streaming szolgáltatás az Egyesült Államokban az F1 nézéséhez. Választhat a terv alapján a narancssárga (30 dollár / hónap), kék (30 dollár / hónap) és a narancssárga + kék (45 dollár / hónap) között, az Ön költségvetése és igénye szerint, az ESPN csatornákkal elérhetők narancssárga és narancssárga + kék színben. Az egyidejűleg csatlakoztatott eszközök száma is változik: a Narancssárga + Kék lehetővé teszi a 4-et, ami az összes tervben megengedett maximális párhuzamos adatfolyam. Ez az egyetlen szolgáltatás, amelyben van az ESPN, ESPN 2 és ESPN 3. A Sling TV számos streaming eszköz számára natív alkalmazásokat is kínál, például Apple TV, Roku, Amazon Fire TV, stb. A legjobb az egészben, ha kipróbálhatja. hét napig ingyenes, és hagyja abba, ha nem felel meg az Ön igényeinek.

Hulu élő TV-vel

Ki nem szereti a Hulu-t az Egyesült Államokban? Ez egy all-inclusive video-on-streaming platform, amely nemcsak filmek és TV-műsorok sokaságát kínálja, hanem élő TV-t is, beleértve az olyan népszerű csatornákat, mint az ABC, ESPN és ESPN 2. A négy elérhető szolgáltatási szint közül ; Basic (5,99 USD / hónap), Premium (11,99 USD / hónap), Basic + Live TV (54,99 $ / hónap) és Premium + Live TV (60,99 $ / hónap), választhat az utóbbi kettő közül, ha hozzáférni szeretne az F1 élő közvetítéshez. . Ha egy kattintással hozzáférést biztosít az élő sporthoz és a hulu eredetikhez, például a The Handmaid’s Tale, a prémium terv biztosan megéri a dolgát. Mindig igénybe veheti a 7 napos ingyenes próbaverzióját, hogy vásárlás előtt kipróbálhassa a szolgáltatást.

YouTube TV

Havonta 50 USD értéken a YouTube TV nagyon kedves ajánlatot kínál a dollárért. Nincs szerződés megkötése, azonnali hozzáférést biztosít több mint 70 mainstream csatornához három egyidejű streamben, külön díjak nélkül. Legyen szó sportról, hírekről vagy általános szórakoztatásról, például ételektől és filmektől, a YouTube TV-nek minden bizonnyal van csatornája az Ön igényeinek kiszolgálására. Néhány népszerű, amelyet itt érdemes megemlíteni, a BBC, a FOX, a Disney, az NBC, az AMC, a CNBC stb. Lenne, sőt, ez az egyetlen szolgáltatás, amely korlátlan DVR tárolással rendelkezik. Az ESPN és az ABC azonnali hozzáférésével a YouTube TV egy nagyszerű platform az F1 versenyek közvetítéséhez. Kipróbálhatja ingyenesen, és hét nap előtt kimentheti, ha ez nem igazán megfelel Önnek.

A legjobb streaming webhelyek a Formula 1 élő online közvetítéséhez

Annak ellenére, hogy több mint tucat streaming csatorna található a fenti táblázatban, de a legjobb weboldalak, amelyek közvetítik a Forma 1 versenyt online módon,

 1. F1 TV Pro – angol
 2. Mérkőzés TV (ingyenes VPN-sel) – orosz
 3. RTL – német
 4. TF1 – francia
 5. HotStar – angol
 6. TenPlay – angol

Ezeket a webhelyeket az F1 rajongók streaming minősége, előadói és megfizethetősége alapján választják ki. 

2020-as Forma-1 világbajnokság ütemezése

Itt található a közelgő világbajnokság teljes ütemezése:

A Grand Prix kör fordulójának dátuma
1Ausztrál Nagydíj Melbourne Grand Prix Circuit, MelbourneMárcius 15
2Bahreini Nagydíj Bahreini Nemzetközi Áramkör, SakhirMárcius 22
3Vietnami nagydíj Hanoi Street Circuit, Hanoi Április 5
4Kínai Nagydíj Sanghaji Nemzetközi Áramkör, SanghajÁprilis 19
5 Holland Nagydíj Circuit Zandvoort, Zandvoort Május 3
6Spanyol Nagydíj Circuit de Barcelona-Catalunya, MontmelóMájus 10
7Monacói Nagydíj Monacói körút, Monte CarloMájus 24
8Azerbajdzsán Nagydíj Baku városi körút, BakuJúnius 7
9Kanadai nagydíj Circle Gilles Villeneuve, MontréalJúnius 14
10Francia Nagydíj Circuit Paul Ricard, Le CastelletJúnius 28
11Osztrák Nagydíj Red Bull Ring, SpielbergJúlius 5
12Brit Nagydíj Silverstone Circuit, SilverstoneJúlius 19
13Magyar Nagydíj Hungaroring, MogyoródAugusztus 2
14Belga Grand Prix Circuit de Spa-Francorchamps, StavelotAugusztus 30
15Olasz Nagydíj Autodromo Nazionale Monza, MonzaSzeptember 6
16Szingapúri Nagydíj Marina Bay Street áramkör, SzingapúrSzeptember 20
17Orosz Nagydíj Szocsi Autodrom, SzocsiSzeptember 27
18Japán Nagydíj Suzuka Nemzetközi Versenypálya, SuzukaOktóber 11
19Egyesült Államok Grand Prix Amerika körzete, Austin, TexasOktóber 25
20Mexikóváros nagydíja Autódromo Hermanos Rodríguez, MexikóvárosNovember 1
21Brazil nagydíj José Carlos Pace Autódromo, São PauloNovember 15
22Abu Dhabi Nagydíj Yas Marina Circuit, Abu-DzabiNovember 29

Rajongók elvárása a Forma-1-es szezonból

Megkérdeztünk néhány F1-rajongótól, hogy várják-e a következő F1 2020-as szezonot. Íme, amit kellett mondaniuk:

Rex Mutero, aki a Paramount Pictures munkatársa és F1 rajongó, azt mondja: „Szerintem a versenyzők szempontjából nagyon érdekes évszak lesz, különben a pályán a küzdelem folytatódik. Erősen érzem Lando Norrist abban, hogy Mclaren a 2007. évi Lewis Hamilton debütáló szezonját követi. Leclerc minden bizonnyal Seb legkeményebb csapattársa lesz, mert ők mindketten a WDC-n versenyeznek..

A Mercedes évelő gumiabroncsproblémái akadályozzák őket, de nem úgy, mint 2013-ban. A Red Bull nem lesz első futó, hanem a motor fogja őket visszatartani. Sikerül nyernie néhány versenyt. Gasly megegyezik a Max-kel, de Max részesül előnyben. A Renault erősebb lesz, mint tavaly. Riccardo megmutatja Hulkenbergnek, hogyan lehet a dobogón. Kvyat ugyanaz a régi Kvyat. A Haas Drivers ismét nagyon jó autót veszteget. Kimi unalmas lesz a pályán és a pályán. Mclaren bejelenti, hogy Fernando Alonso visszatér a 2020-as szezonra és partner Lando Norris. ”

Henny Triskaidekaman, a Formula 1 rajongója 2004 óta, megosztotta előrejelzéseit az ausztrál FP után. Arra számít, hogy „Lewis Hamilton komolyabb kihívással néz szembe Valtteri Bottas előtt. Körözõ hírek az unalmas F1 közvélemény aggodalmairól ismét felbukkannak (hasonlóan a 2013–2014-eshez). Plusz, Lewis már öt címet gyűjtött a neve alatt. Úgy gondolom, hogy nem lazítja meg a hatodik címet, de Valtteri még mindig ott van, hogy akadályokat adjon neki..

Charles Leclerc váratlanul komoly kihívást jelent Sebastian Vettelre. Seb elveszítheti ezt a csatát, és a küszöbön álló hanyatló karrierje előtt áll. Seb gyakran szem előtt tartja a gondolkodásmód problémáját, amikor fiatalabb sofőrként párosodik (utoljára Ricciardo volt a ’14-es évben). Ezúttal Charles, aki csak a Ferrari jövőjének valódi potenciáljának bemutatására vállal felelősséget, Sebastiannal szembesül, akinek fenyegetődik a karrier csökkenése, miután Lewis meghaladta a címsort. Az ausztrál csapatrendelés dióhéjban megmutatta. Az is a csapatrendelési dolog. Biztos vagyok benne, hogy valamikor Sebastian dühös lesz valamire, ami a csapatrendeléssel kapcsolatos, júniusban vagy júliusban lehet.

Max Verstappen komoly kihívást jelent a World Driver címe számára. Kétségtelen, hogy az ausztrál GP-n végzett merész mozgása Sebastiannal és Pierre (Gasly) irányába mutatott dominanciája feltárja a potenciált. Fernando Alonso bejelenti, hogy egy napon, nyáron visszatér az F1 2020-ra. Még mindig nem tudom megjósolni, hogy hol leszáll (de azt hiszem, hogy a Red Bull nem írta alá őt életkor és viselkedésbeli problémák miatt), de ez a Honda újból kifogásoló ügy Fernandót kényszeríti átgondolni döntését..

Albon vagy Giovinazzi egyikét a szezon vége előtt szabadon bocsátják. Tekintettel arra, hogy Russell és Norris brit újonc sofőrök, és amelyek „biztonságosabb helyzetekbe” hozhatják őket, ott vannak Albon és Giovinazzi újonc sofőrök, akik veszélyesebbek lehetnek a sztrippelés ellen..

Williams tovább fog belemerülni. George Russell nyilvánvalóan jobb, mint ausztráliai Robert Kubica, tekintve, hogy Kubicának vannak olyan problémái, amelyek kényszerítették őt, hogy háromszor dobjon be ezen a versenyen. De ha az ausztrál GP teljesítménye megmutatta Williams valódi erejét, akkor a Williams jövője ebben a szezonban ugyanolyan homályos lesz, mint az előző szezonban.

A világ pilóta címet az utolsó verseny előtt megerősítik (újra) és a világ kivitelező címet kb. Két verseny előtt megerősítik a világ vezető címe előtt. Összességében a versenyek olyanok lesznek, mint a tavalyi szezon, néhány új meglepetéssel a vezetőváltás dinamikájából és a csapattárs versenytársaiból. “

Dany Bravo, a Forma 1 rajongója úgy gondolja, hogy Vettel nyeri meg a bajnokságot ebben az évben. „A 4. helyezett között pont közötti távolság lesz. Haas kemény harcot fog folytatni a Renault-nak, ha a sofőrök összpontosítanak. Williams ismét kudarcot vall, ha a McLaren és a Racing Point utolsó 3-ban ér véget. Nem gondolok sokat az Rookies-től. Charles Lecrec és Pierce Gasly képesek lesznek lenyűgözni.

Személy szerint nem akarok könnyű versenyt a járművezetők és az építők számára. Minden versenyen szoros küzdelmet és különféle dobogós győzteseket kell tartani. Ricciardo és Kimi esetében ez lehetséges. “

Clemens Sehi egy német F1 rajongó és Vettel támogatója. Sokat vár a 2019. évi Forma-1-es szezonból, de nem lesz izgalmasabb. Azt hiszem, nagyjából ugyanaz lesz, amikor a Mercedes a kedvencei közé kerül ebben az évben. Mindenesetre remélem, hogy közelebb lesz, mint tavaly. Nagyszerű lenne az egész sport számára. Úgy gondolom, hogy fontos kérdés az új halo fejvédő rendszer, amelyet ebben a szezonban vezetnek be. Ez biztosan jelentős vizuális hatást gyakorol az F1-re. De hatással lesz-e az eredményekre is? Csak remélem.

Charles Terrance, óta óriási Formula-1 követője 2002 óta, és támogatja a Ferrarit. Azt mondja: „Az új szezon várhatóan thriller lesz, különösen ez az új Turbo – Hybrid szabályozás 4. éve, ennélfogva várhatóan sokkal közelebb kerülnek a játékteret. A csúfolás rendje azonban nem változik, mint lelkes F1 rajongó, látom, hogy a Red Bull Mclaren-t üldözi az útból, és a Ferrari nem messze van.

A bulgáriai Mertol Shahin 1997 óta egy F1 rajongó. 1997 óta röviden, de hirtelen leírja az építőipari bajnokság jelenlegi helyzetét: „A Redbullnak nincs motorja, a Ferrarinak nincs vezetői. Azt várom, hogy a Mercedes ismét megnyerte mindkét címet. ”

Gautam Sharma, valamint az indiai hallgató és a Forma-1 rajongója azt mondja: „Azt várom, hogy Lewis Hamilton uralja a versenyt, és megnyeri a vezetők bajnokságát, amikor a Mercedes a konstruktorok bajnokságát öleli fel. Vettel kemény harcot fog folytatni a Red Bulival együtt. ”

Ben Smith, az F1 rajongója az elmúlt 25 évben támogatja a Mercedes-t, és azt mondja: „A Mercedes 1/2 a versenyek bajnokságában – Hamilton első számú státuszt kap – őszintén hiszem, hogy ez az új szerződésben lefagyott, azt akarja de Toto ugyanazt a rivalizálást akarja tartani. Semmi esetre nem engedik el a Hamilton márkát.

A Red Bull valószínűleg jó előadást mutat a szezon első felében, de ekkor megszünteti az új motoralkatrészekre vonatkozó néhány büntetést (így lesz a legtöbb Renault-os csapat). Rengeteg új trükkö fog bekövetkezni, hogy megpróbálja letartóztatni a csökkenő TV közönséget, alapvetően a sport nem fog megváltozni. Gyere be 2021-re és új motor / autó szabályok! ”

Demostene Neacsiu, aki 2014 óta a Mercedes AMG Petronas turbófeltöltő mérnökeként dolgozik, néhány betekintést nyer. „A szezonon kívül semmit nem várok, kivéve a kivitelező 1. helyezett trófeáját, a csapat szempontjából. A helyszíni fellépés és a Liberty Media változásai miatt nem szeretem az új emblémát és a média működtetésének módját, mindez nagyon tini és az F1 érett sport, komolyan kell lennie, tovább – erre kényszerítve, a grid gyerekeknek nem szabad jelen lenniük nagyon titkos, hatalmas, veszélyes és drága előtt, véleményem szerint ez nem megfelelő. “

Steve Perry, Costa Rica, mondja: „Azt hiszem, a szezon eleje érdekes lesz, ám a szezon végére, ha csak néhány Mercedes motorral működik a harmadik és a végső motorbüntetés, még mindig tönkreteszik a bajnokságot. Hamilton nyeri, ahogy az várható volt, és a versenyek nagyjából felkészültek lesznek a Mercedes vezetésére, a Ferrari és a Redbull vezetésére, a többi pedig a félig szórakoztató hátsó részből áll..

Nem akarom cinikusnak hangzni, de így lesz. A bajnokság teljesen kiszámítható. Az autók csodálatosak, néha elképesztő vezetési képességek mutathatók ki, és szeretem a szélén működő technológiákat, de az a lényeg, hogy a bajnokságon nincs igazi dráma. A selejtezés talán érdekes, de a legtöbb versenynap csak a technológiával kapcsolatos kommentárok és néhány ezoterikus stratégia miatt érdekel nekem. Nem nagyon remélem, hogy az új tulajdonos javítja a show-t. Valójában ez valószínűleg eltávolítja a néhány megmaradt dolgot, amiket élvezem, de ez még látni vár. Időközben megnézem és kihozom a dalokat, amelyeket szeretek. ”

Gyakran további véleményeket adok az F1 rajongói, újságírói és műszaki elemzői részéről. Ha van néhány betekintése, személyes véleménye vagy nagyszerű híre, nyugodtan írjon véleményt az alábbiakban.
Boldog versenyszezon!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me