Nézze meg a Disney Plus-ot Mexikóban


Nézze meg a Disney Plus-ot Mexikóban

Közzétéve: 2020. március 9.


Noha a Disney Plus sok országban még mindig nem érhető el, a VPN-t bárhonnan elérheti. Használja a PureVPN-t Mexikóban a Disney Plus nézéséhez, és megszabaduljon a letiltási stressztől. A PureVPN elősegíti a pénzmegtakarítást azáltal, hogy először 7 napos próbaverziót kínál, csupán 0,99 dollárért.

2019 számos okból kiváló év volt, és ennek egyik legfontosabb oka a legjobban várt, a Disney + streaming szolgáltatás elindítása. Nem sokan azonban elégedettek azzal a döntéssel, amelyet a szolgálat hozott, vagyis egyszerre néhány régióba indítja szolgáltatásait.

Mikor indul a Disney Plus Mexikóban?

A város legújabb gyerekje 2019. november 12-én debütált. A szolgáltatás először néhány országban nyitotta meg kapuit, köztük Hollandiát, az Egyesült Államokat és Kanadát. Később szárnyai elterjedtek olyan új régiókra, mint Ausztrália, Puerto Rico és Új-Zéland. A Disney + tisztviselői egyelőre felfedték a szolgáltatás kiterjesztését csak az európai és latin-amerikai régiókra 2020-ig. Sajnos nincs erről a szolgáltatásról az észak-amerikai régióban, vagy különösen Mexikóban. De nincs oka a szív elvesztésének, ha megoldást talál erre a problémára.

Hogyan nézhetem meg a Disney Plus-ot Mexikóban?

A Disney Plus és más hasonló streaming szolgáltatások figyelik a felhasználó IP-címét a helyük nyomon követésére. Tehát például, ha egy mexikói IP-n keresztül próbál hozzáférni a szolgáltatáshoz, a Disney + azonnal megjelölné az IP-t, és korlátozná a szolgáltatáshoz való hozzáférését. Hasonlóképpen, a DNS-szűrés egy másik blokkoló mechanizmus, amelyet a szolgáltatás felhasználhat bizonyos webszolgáltatások elérésének nyomon követésére és korlátozására. Ahhoz, hogy könnyedén megkerülje a problémát, csak annyit kell tennie, hogy hamisítja meg az Ön IP-jét és ezáltal a valós helyét. És a hely hamisítása egyáltalán nem nagy ügy, ha olyan VPN szolgáltatást használ, mint például a PureVPN. Itt van, hogyan:

 • Feliratkozás a kívánt PureVPN tervre
 • Töltse le és telepítse az alkalmazást vagy a böngésző kiterjesztését
 • Indítsa el az alkalmazást vagy a kiterjesztést a hitelesítő adatokkal
 • Keresse meg az országlistákat, és csatlakozzon az amerikai szerverhez
 • Miután a kapcsolat létrejött, keresse fel a Disney + szolgáltatást
 • Élvezd Disney Plus Mexikóban azonnal!

Disney +: Hogyan lehet feliratkozni?

Mivel a Disney + csak néhány kiválasztott régióban érhető el, a szolgáltatás nem összpontosít fizetési lehetőségeinek bővítésére. Ezért a jelenleg elérhető fizetési lehetőségek vagy a PayPal, vagy pedig annak az országnak a hagyományos hitelkártyái, ahol a szolgáltatás elérhető. Ha azonban Mexikóból kívánja elérni a szolgáltatást, akkor más alternatív fizetési lehetőségeket is igénybe vehet. Például előfizethet a szolgáltatásra az iTunes ajándékkártyán keresztül. Vagy ha Android-felhasználó, akkor igénybe veheti a Google ajándékkártya-beállítást.

Valójában az ajándékkártya opció a legmegfelelőbb azoknak a felhasználóknak is, akik hozzáférnek a Disney + fizetéshez, és szeretnék, hogy barátaid és családtagjaik is hozzáférjenek ehhez a csodálatos szolgáltatáshoz. És ki tudja, a streaming szolgáltatás saját ajándékkártyát vezethet be.

Mi van a Disney-vel?+?

A Disney Plus az egyik legjobb tartalom könyvtárat tartalmazza az interneten. A szolgáltatás lenyűgözőbbé teszi azt a tényt, hogy a streaming szolgáltatás egy csomagot a Marvel karaktereket adott fel a készletébe. Talán annak tartalomkönyvtára, amely néhány hónap alatt több mint 20 millió felhasználót vonzott.

Különben is, van egy sor tévéműsor, valamint a Disney + filme, amely a Marvel, a Csillagok háborúja, a Pixar és még sok más produkciós házakból származik. A Disney + legjobban értékelt műsorai között szerepel a Mandalorian, aki a Csillagok háborújának epikus történetét követi. Hamarosan szórakoztatóbb show-k vezetnek a Disney Plus egyre növekvő könyvtárához

Záró szavak

Ahhoz, hogy megkapja a szórakoztató tartalmak korlátlan kínálatát, zökkenőmentes hozzáférésre van szüksége a mexikói Dsiney + szolgáltatáshoz. És ehhez szüksége van egy Disney + VPN-re, amely könnyű hozzáférhetőséget és állandóan leggyorsabb sebességet kínál. Az egyetlen VPN, amely minden négyzetet bejelöl, a PureVPN.

Szervereink nemcsak az Egyesült Államokban és Kanadában, hanem 140 másik országban is vannak. Ennek eredményeként meghamisíthatja IP-jét a kívánt országban, és hozzáférhet az ott elérhető szolgáltatásokhoz. Ezenkívül a legmagasabb szintű titkosításuk megóvja az internetes adatait bármilyen számítógépes fenyegetés ellen. Tehát ne várjon tovább, és ellenőrizze a VPN-t a Mexikóból származó Disney Plus eléréséhez.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map