Contents

Nézze meg a 4. csatornát az Egyesült Királyságon kívül, a Channel 4 VPN segítségével

A korlátozások már nem engedik elhagyni otthonát. Kész, hagyja, hogy hozzáférjen a 4. csatornához. Próbáljon meg PureVPN-t csak 0,99 dollárért, és bárhol nézze meg a 4. csatornát.

PureVPN 31 napos pénz-visszatérítési garancia

Nézze meg a 4. csatornát bárhonnan

Így érheti el a 4. csatornát a világ bármely pontjáról.

feliratkozás a Channel 4 vpn-re

Letöltés

és telepítse a PureVPN-t

Csatlakozzon a 4. csatornához a purevpn segítségével

Csatlakozás

egy brit szerverre

a 4-es csatornára való belépés a vpn segítségével

Minden kész

Indítsa el a 4. csatorna streamingjét

A 4. csatorna csak az Egyesült Királyságban érhető el

Számos szerződéses megállapodás és regionális korlátozások miatt a Channel 4 csak az Egyesült Királyságban élő nézők számára érhető el. Ez azt jelenti, hogy a máshol élők nem férhetnek hozzá és nem nézhetik meg kedvenc videóik tartalmát a Channel 4 webhelyén vagy az All4 streaming alkalmazásban.

Mind a weboldal, mind az alkalmazás csak az Egyesült Királyságon belül érhető el. Az Egyesült Királyságon kívül csatlakoznia kell egy prémium streaming VPN-hez, hogy bármilyen nehézség nélkül megtekinthesse kedvenc tartalmát.

A 4. csatornán elérhető országok

Miért nem férhetek hozzá a 4. csatornához az Egyesült Királyságon kívül?

Az Ön IP-címe feltárja a helyét és személyazonosságát az összes online szerver számára, ami lehetővé teszi a tartalomszolgáltatók számára, hogy megakadályozzák az Ön hozzáférését a szolgáltatáshoz. Minden internethez csatlakoztatott eszköznek külön IP-címe van, amelyet nem lehet megváltoztatni. Átmenetileg azonban VPN-vel helyettesíthető.

Minden alkalommal, amikor megpróbálja ellátogatni a Channel 4 csatornába, vagy akár nézni is van annak streaming szolgáltatásában, az All 4-en, nem lesz képes megnézni semmit. A Channel 4 szerverekről származó tartalom streamre irányuló kérése azonnal blokkolódik, mivel az IP-cím nem az Egyesült Királyságban található.

Megmutatható a 4. csatornán

A nagy brit süt a Channel 4 VPN-sel

A nagy brit sütni

A dinamikus duó, Noel Fielding és Sandi Toksvig házigazdája, a Great British Bake Off egy sütőverseny bemutatója, amelyet az ország egyik legjobb produkciós csatornája, a Love Productions készített. Itt egy amatőr pékcsoportja versenyez egymással különböző kihívásokon és feladatokon keresztül, amelyek után az utolsó pék viszi haza a nyertes díjat..

A Ramsey konyhai rémálmai a Channel 4 VPN segítségével

Ramsey Konyha Rémálmai

Kivételes bátorságának és a legfontosabb személyiségének köszönhetően, Gordon Ramsey mindig is az egyik legszórakoztatóbb híresség volt, akit figyelni kell. Nos, képzelje el ugyanazt az izgalom szintjét, kombinálva más amatőr vendéglővel. Ezt a műsort javasoljuk, hogy nézze meg. Függetlenül attól a korosztálytól, amelybe tartozik, életednek ideje lesz.

10 macskából 8 Visszaszámlálás a 4. csatorna VPN-jével

10 macskából 8 Visszaszámlálás történik

A név alapján kíváncsi lehet, hogy miről szól ez a show, és pontosan ez az, ami a koncepció mögött volt. Ez egy keresztezés a panel játék között, tízből 10 macska és visszaszámlálás között. Ez a kombináció teszi ezt az egyik legjobb játék show-t, amelyet jelenleg meg lehet nézni. Mind humorral, mind különleges izgalommal bír, amit más játék show-k során lát.

Miért van szüksége a 4. csatorna VPN-re?

Íme néhány ok, ami miatt szüksége lehet VPN-re a 4. csatorna számára.

  • Utazó

  • expat

  • Egyedi tartalom

  • Split alagút

  • Névtelenség

Az álmai rendeltetési helyéhez való utazás vagy nyaralás önmagában szórakoztató. Vannak olyan napok, amikor csak pihenni szeretnének, és felzárkózni a kedvenc TV-műsorokba és filmeikbe. Nos, a regionális korlátozások és a korlátozások számának függvényében a legtöbb szolgáltatás, beleértve a Channel 4-et, a legtöbb helyen nem érhető el.

Ennek eredményeként, ha valaki utazni szeretne hozzáférni az ilyen csatornákhoz, akkor egy prémium VPN szolgáltatás segítségére lesz szüksége. A PureVPN lehetővé teszi, hogy teljesen megváltoztassa online címét, úgy tűnve, hogy valahol máshol tartózkodik. Ez nem csak az online biztonság megőrzésében segít, hanem hozzáférést biztosít az adott országban elérhető összes szolgáltatáshoz, amely Egyesült Királyság esetében a 4. csatornához való hozzáférést is lehetővé teszi..

A külföldön élni, távol a családjától és a barátaitól, már elég nehéz. Adja hozzá, hogy nem tudja közvetíteni a kedvenc sportcsatornáit, TV-műsorát és filmjét; problémád van a kezedben. Most esély van arra, hogy az új házában lévő kábeltelevíziós terv tele van a kedvenc csatornáiddal, ám ennek valószínűsége nagyon csekély, mindig jobb, ha felkészülsz. Ha előfizet egy VPN szolgáltatásra, akkor kedvenc videotartalmát megnézheti, függetlenül attól, hol lakik.

Lehet, hogy észrevette, hogy a 4-es csatornán bizonyos tartalom nem érhető el Önnek, annak ellenére, hogy még mindig az Egyesült Királyságban él. Nos, ennek oka a szerződéses megállapodások és korlátozások. Például néhány előadás nem érhető el Írországban e jogok és szerződések miatt. Tehát ezeknek a műsoroknak és filmeknek a eléréséhez VPN szolgáltatást választhat, és csatlakozhat egy másik brit szerver helyhez, ahol ezek a csatornák elérhetők.

Az emberek többsége az interneten úgy gondolja, hogy ha VPN szolgáltatást használnak, az internet sebessége szenvedni fog. És nos, bizonyos mértékig igazuk van. Ez azonban csak akkor történik meg, ha egy véletlenszerű, ingyenes VPN szolgáltatást választ online. A legtöbb prémium VPN, például a PureVPN speciális funkciókkal rendelkezik, amelyek segítenek megszabadulni az ilyen problémáktól. Például a PureVPN osztott alagútja lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a kiválasztott webhelyeket hozzárendeljék VPN-sel történő futtatáshoz, míg a többi ahogy van.

A VPN-szolgáltatás elérése nélkül elérhető online videotartalom feloldása csak a legelső lépés, és egyesek szerint ez a legfontosabb. Ugyanakkor másképp gondoljuk. Az elsődleges és legfontosabb dolog a magánélet és az online biztonság megőrzése is, a PureVPN hihetetlen munkát is végez. Tehát a PureVPN használata közben biztonságban maradhat az interneten, és hozzáférhet kedvenc műsoraihoz és filmeihez. Ez a legjobb mindkét világból.

Gyakran ismételt kérdések a Channel 4 VPN-ről

Íme néhány nagyon hasznos válasz a gyakran feltett kérdésekre a VPN és a Channel 4 használatával kapcsolatban.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me