Miért nem működik a Netflix Download és hogyan javítható

Közzétéve: 2020. március 03

A puffer nélküli online streaming élményen kívül a Netflix lehetővé teszi a felhasználók számára filmek és TV-műsorok letöltését és későbbi offline megtekintését. Ez praktikus opcióként szolgál, például olyan repülésre, ahol nem talál internetes kapcsolatot. Ez a kényelmes szolgáltatás azonban frusztrálóvá válhat, amikor a felhasználók gyakran úgy találják, hogy a Netflix letöltési opció egy ismeretlen okból nem működik. Az alábbiakban felvázoltuk annak valószínű okait és néhány gyors javítást, hogy újra működjön.

A Netflix letöltése nem működik

A Netflix letöltési problémái több okból származnak. Előfordulhat, hogy a letöltési lehetőség egy adott címhez egyáltalán nem érhető el. Más esetekben a Netflix egy hibakóddal szolgál, amely a következőt írja: „Hiba történt a letöltéssel” vagy „A letöltés sikertelen”, amikor a letöltés gombra kattint..

Mi okozza a problémát??

Számos oka lehet annak, hogy miért nem tölthet le filmeket vagy TV-műsorokat a Netflixről. A leggyakoribbak a következők:

Nem kompatibilis eszközt használ

A Netflix letöltési funkció használatához a következőket kell használnia: Windows PC-n vagy táblagépen, amely a Windows 10 1607-es verzióján (Anniversary Update) vagy annál újabb; iOS 9 vagy újabb rendszeren futó iPhone, iPad, iPod; Android telefon vagy táblagép Android 4.4.2 vagy újabb rendszeren.

Netflix alkalmazásának frissítésre van szüksége

Ha a fent említettek szerint kompatibilis eszközt használ, akkor lehetséges, hogy a Netflix alkalmazás régebbi verzióját használja az eszközén. Győződjön meg arról, hogy frissítette a Netflix alkalmazást a legfrissebb, online elérhető verzióra.

Az adott cím nem tölthető le

Ha úgy találja, hogy a letöltés gomb egy adott filmnél vagy TV-műsorban nem érhető el, ez egyszerűen azt jelenti, hogy a Netflix csak a cím streaming jogával rendelkezik. Ezért nem töltheti le offline megtekintés céljából. Még néhány Netflix eredetik csak online közvetítésre állnak rendelkezésre, nem pedig offline állapotban.

Ha olyan címet szeretne letölteni, amely nem érhető el az Ön régiójában, akkor lehet, hogy csatlakoznia kell egy Netflix VPN-hez, és virtuális helyét olyan régióra kell váltania, ahol a cím elérhető.

Túllépte a Netflix letöltési korlátját

A Netflix korlátozza az offline letöltési korlátot. Egy eszközről akár 100 címet is letölthet, és ritkán lehetséges kimeríteni ezt a korlátozást. A szám azonban az előfizetési terv és a fiókhoz való hozzáféréshez használt eszközök számától függ. Szerencsére hét nappal a lejárat előtt értesítést kapunk a letöltések lejártáról.

Kevés a tárhely

A készüléken nincs több szabad hely további Netflix filmek vagy TV-műsorok letöltésére.

Sérült Netflix Data

Lehetséges, hogy a Netflix alkalmazásban is sérült vagy elavult tárolt adatok vannak.

A Netflix Download Problémákhoz társított általános hibakódok

A Netflix általában bekapcsolja ezeket a általános képernyőn megjelenő hibakódokat, ha probléma merül fel az offline letöltési funkcióval.

  • A Netflix letöltési kódja VC2-CV2-V6
  • Hibakód: VC2-CV2-B23000
  • Hibakódok: VC2-CV2-W800700005, VC2-CV2-WC0000428, DL1-W80072EFD
  • A Netflix letöltési hibája: VC2-CV1-B434
  • Hibakódok: VC2-CV1-MSL205032, VC2-W800A138F, DL1-W800706BA

A Netflix offline letöltési problémáinak kijavítása

Íme néhány javítás, amelyeket kipróbálhat.

Törölje a korábban letöltött címeket

Ha a hibaüzenet azt sugallja, hogy kimerítette az offline letöltési korlátot, akkor egyszerűen eltávolíthatja a régieket, és azonnal letöltheti az új fájlokat. A legjobb, ha eltávolítja az összes korábban letöltött címet, ahelyett, hogy egyenként törölné azokat. Így teheti meg:

  • Netflix alkalmazásán érintse meg a „Több” elemet, majd lépjen az „Alkalmazás beállításai” pontra, és érintse meg az „Összes letöltés törlése” lehetőséget..
  • Most próbáljon meg új címet letölteni. Ha továbbra sem tudja megtenni, kövesse az alábbi lépéseket.

Kapcsolja be az eszközt

A leggyorsabb és leghatékonyabb megoldás, amelyet kipróbálhat, az eszköz egyszerű újraindítása. Ha olyan eszközt használ, mint például az Amazon Firestick, húzza ki a hálózati csatlakozót, hagyja egy percig, majd csatlakoztassa újra. Most indítsa el a Netflix szoftvert, és nézze meg, letölthet-e már egy címet. Ha nem, próbálja ki a következő megoldást.

Frissítse vagy telepítse újra a Netflix alkalmazást

Lépjen a megfelelő alkalmazás-áruházba, és ellenőrizze, van-e újabb verzió a Netflix-alkalmazásához, és szükség esetén frissítse. Alternatív megoldásként egyszerűen törölheti, majd újra telepítheti az alkalmazást. Így biztosíthatja, hogy letöltötte és használja a legújabb alkalmazásverziót. Miután az alkalmazást frissítették vagy újonnan telepítették, indítsa el a Netflix alkalmazást, és ellenőrizze, letölthető-e egy cím. Ha továbbra sem sikerül, próbáljon ki egy utolsó megoldást.

Indítsa újra a modemet / útválasztót

Ez a probléma a használt internet-kapcsolattal kapcsolatos problémák miatt is felmerülhet. Ha vezeték nélküli kapcsolatot használ Wi-Fi útválasztón keresztül, kapcsolja be teljesen. Tegye ugyanezt a modemmel, ha vezetékes kapcsolatot használ.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me