Mi az én IP-címem??

000.00.000.00 Az Ön IP-címe: Az ISP Internet szolgáltatója: img Mi az IP-m – Egy IP kereső eszköz amely megmutatja a körzetet / irányítószámot, a postai címet és a földrajzi helyét. Ahhoz, hogy biztonságban maradjon az interneten, meg kell elrejteni az IP-t.

PureVPN adatvédelmi eszközök

  • WebRTC szivárgásteszt
  • DNS szivárgásteszt
  • IPv6 szivárgásteszt
  • Mi az IP-m

Ugorj…..

  • Mi az IP-cím??
  • Mik az IPv4 és IPv6 IP-címek??
  • Mik a nyilvános és a magán IP-címek??
  • a nyilvános IP-címek sokat tárhatnak fel rólad
  • IP-cím megváltoztatása & Hely a VPN-sel?
  • Kérjen privát IP-címet a PureVPN segítségével

Mi az IP magyarázata (videó):

Mi az IP cím??

Internetprotokoll cím, közismert nevén IP-cím, minden eszközhez vagy számítógéphez hozzárendelt egyedi azonosító. Az IP-címeket két változatba osztják. Az IPv4 csak numerikus címkéket tartalmaz, például 204.68.45.80. Az IPv6 cím viszont numerikus és hexadecimális kombinációjából áll, például 2001: db8: 85a3 :: 8a2e: 370: 7334

Ezen kívül két különféle típusú IP-t kapnak, amikor hálózatra csatlakoznak: a nyilvános IP-t és a privát IP-t. A kettő közül a nyilvános IP-cím lehetővé teszi az internethez való csatlakozást és a könnyű böngészést.

Mik az IPv4 és IPv6 IP-címek??

Ennek oka az, hogy az internetnek két különböző változata van az IP-címnek: IPv4 és IPv6.

Mi az IPv4??

Ez a legrégebbi és leggyakrabban használt verzió.
32 bites méretű.
4 294 967 296 (232) egyedi kombinációval rendelkezik.
0 és 255 közötti számjegyekből áll.
Számban korlátozott, és ezért hamarosan kimerül.
204.68.45.80 formátumban írják

Mi az IPv6??

Az elődjét követően majdnem három évtizeddel hozták létre
128 bites.
Ez egy hatalmas címtérrel rendelkezik, amely 340 dilliillió egyedi kombinációt tartalmaz.
Számjegyekből és hexadecimálisból áll.
Több milliárd és milliárd évbe telik, amíg egy IPv6 pool ki nem aknázódik.
Írta: 2001: db8: 85a3 :: 8a2e: 370: 7334

Mik a nyilvános és a magán IP-címek??

Mi az IP-m

Mi az a privát IP-cím?

Privát IP-címek a magánhálózatok használják az azonosításra és az adatok megosztására az azonos hálózaton lévő eszközök (például nyomtatók, táblagépek stb.) között. A hálózat minden számítógépének vagy más eszközének egyedi privát IP-címe van, amelyet az útválasztó a DHCP protokollon hozzárendel hozzá. A helyi hálózaton kívül semmi sem azonosítja vagy csatlakoztathatja ezeket az eszközöket.

Mi az a nyilvános IP-cím?

Nyilvános IP-címek az internetszolgáltatója (ISP) jelöli ki. Az IP lehetővé teszi az Internethez való csatlakozást és az internetes böngészést. A helyi hálózat minden eszköze ugyanazt a nyilvános IP-címet használja, hogy csatlakozzon az internethez, mivel maga a router ugyanazt az IP-t használja.

A nyilvános IP-címek sokat tárhatnak fel rólad!

Az adatok az új áru (kereskedelem). Itt van, hogyan nyilvános IP-cím hozzáadja ezt a növekvő kereskedelmet:

IP-cím helye

Az országától és az államától kezdve az irányítószámig és az utcáig a nyilvános IP-cím mindent felfed a helyéről. Ez végül veszélyezteti az Ön személyes adatait, mivel ezek az információk biztosítják a számítógépes bűnözők számára könnyű hozzáférést az eszközéhez.

Internetes tevékenységek

Az interneten végzett keresések, a meglátogatott webhelyek és a böngészője által mentett internetes előzmények, mindent tárol és követ. Valójában néhány kormány megköveteli az internetszolgáltatótól az adatok naplózását.

Vásárló viselkedés

Ez nem csupán a demográfia, hanem a hirdetők is figyelemmel kísérik vásárlási magatartását, érdekeit és személyes preferenciáit. Ez nem csak az adatvédelmet veszélyezteti, hanem lehetővé teszi harmadik felek számára, hogy befolyásolják személyes véleményét és érdeklődését is.

IP-cím megváltoztatása & Hely a VPN-sel?

Könnyen megtéveszthető vagy megváltoztatható az Ön IP-je és ezáltal a virtuális hely. Amire egyszerűen szüksége van egy virtuális magánhálózatra (VPN). A VPN nemcsak az aktuális IP-t egy anonim IP-címmel cseréli ki. Úgy tovább irányítja az internetes forgalmat egy VPN-kiszolgálón keresztül, amely titkosítja a forgalmat (adatokat), és elrejti az online tevékenységeit. Ez a következő lépés:

1. lépés Indítsa el a VPN-t 2. lépés Csatlakozás bármelyik szerverhez 3. lépés Élvezze a privát böngészést

Kérjen privát IP-címet a PureVPN segítségével

A PureVPN a felhasználók számára olyan online élményt nyújt, mint senki más. A fenntartott privát IP-kkel a felhasználók bármilyen PureVPN szerverhez csatlakozhatnak, és azonnali kapcsolatot létesíthetnek, mivel az IP-ket csak a PureVPN felhasználók számára fenntartják..

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me